Sorun bende mi eşim ve ailesinde mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ilk baştan nasıl ikna oluyorsunuz bilmiyorum, kanamanız varsa,siz kimi istiyorsanız yanınıza onu çağırırsınız, eşinizin müdahale etme hakkı yok ki buna. Sizi düşünüp, önemsemediği buradan belli. Sizi o halde sandalye fırlatması. Ailesiyle sonrasında yaşadığınız sorun, edilen laflar. Sonucun sizin takıntılı olmanıza bağlanması eşiniz tarafından ve şüpheye düşmeniz. Sorun sizde olabilir evet.

Karakteri sağlam bir erkek ve aklı başında, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bir kadın evlenince kv kp teyze görümce istediği kadar konuşsun o evliliğe zarar veremez..Gerçekleri görün lutfen

Eşimin sandalyeyi fırlattı çünkü 1 gün öncesinde odayı kapanıp şikayet edilip dolduruldu annesi ve babası tarafından asla sineye çekmedim boşanmaksa boşanmak daha neler var anlatilicak ama kelimelere sığmıyor inan. Tabi ki onuda asla savunmuyorum zaman zaman pişman oluyorum affettigim icin
Eşiniz dolmalık biber mi, kafasından pıtt kırılıp dolduruluyor?

Merhaba arkadaşlar sizi çok sıkmadan yazabildigim kadar kısa yazıcam.
3 yıllık evliyim 1bucuk yaşında dünyalar güzeli bir kızım var. Benim bitmeyen kayınvalide ve ona destekci koca çilem var. Bı kaç örnek vericem. Hamileliğimde çok zor bı surec yaşadım sürekli kanamalar düşük riskleri ve yüksek tansiyon. Eşimle bı kavga hoop kanamam başlıyor. Sebebine gelirsek ilk kanamam oldu ve evde yatmam gerekti doğal olarak bende annemi istedim yanımda neymiş annesi varmış tamam dedim gelsin. Geldi hiç konuşmuyoruz falan aksaminada ailem geldi teyzeleriminde yarın beni görmeye gelicegini soylediler kaynanam mutsuz asık suratlı falan annemler gitti kayinpederimde bizimle birlikte kalıyor bu arada eşim kayın validem ve kayinpederim benden ayrı odaya kapandilar fisir fısır muhabbetler umursamadım sabah bı uyandım kaynanam yok. Bu arada kanamam devam ediyor kalkmam yasak ve teyzelerim gelicek kaynanam beni terk etmiş :) eşime soylendim nerde dedim yani gidicekse bana söylemeli ben napicam dedim ve bana annesinin dün sürekli iş yaptığını ona büyük saygisizlik olduğunu teyzelerimin gelmesi için ona danismadigimi falan saçma sapan şeyler arkasından eşimin bana sandalyeyi firlatmasina kadar büyüdü olay ( eşimi bu olaydan sonra terkettim 1 ay ayrı kaldık malesef)
Asıl konuma gelirsek beni hamileliğimde bile tripleriyle bezdiren kaynanam bebegim doğunca çok kıymetli oldu sürekli karismalar artık bikmistim ama kimse kırılmasın diye susuyorsun. Ta ki kızımı sabahtan akşama kadar sokaklarda gezdirip hasta edene kadar. Çok rahatsizlandi kızım 1 hafta hastanede yattık evimize geldik. İleri derecede enfeksiyon kpti kızım bende uyardım öpme sarılma yapmayın diye arwdindan kynpedrm bana terbiyesiz diye bağırdı arkasında kaynanm sesini kes terbiyesiz, seni annen dolduruyor, hadsiz, kimsin sen falan gibi kelimer kullandilar ve evde tansiyon çok yükseldi bunlar olurken de eşim eczanede kızıma ilaç arıyor. Eşim başta bana destek gbi gorunsede asla korumdi beni annesine babasına kiyamadigini söyledi.
Arkadaşlar ben bu insanları affettim birşey olmamış gibi davranıyorum ama içime sindiremiyorum acaba ben mi büyütüyorum diye düşünüyorum ve eşim beni şuna alistirdi çok takintilisin acaba diyorum ya ben mi takintiliyim çok uzun oldu umarım sıkmamışimdir sizleri içimi döküp paylaşmak istedim sizde yorumlarsanız çok sevinirim sorun bende mi yoksa ailede mı eşime göre sorun hep bende.
Düsük riski olan kadına sandalye mi fırlattı?
,İnsanlarla evlenseniz böyle seyler olmaz,nerden buluyorsunuz bu ayıları??

"Naparsa yapsın eşim melek ailesi şeytan" bakış açısıyla ezilmeye devam edersiniz.. Düşük riskli gebelikte bana sandalye fırlatan adami affetmem için ölüm döşeğinde falan olması gerek. Siz hala aile doldurdu diye onu korumuşsunuz. Yani bu adamdan boşanmamak için ne gerekçeniz var

Siz ne kadar ezilip ne kadar manipüle edilmişsiniz böyle!
Eşiniz olacak o insan müsveddesini kapınıza paspas olarak bile koymamanız gerekirdi, çocuk falan hikaye. O beyinsiz çocuğunu umursasaydı daha karnınızdayken şiddet uygulamaya başlamazdı. Nasıl güveniyorsunuz ya yarın bir gün yine ‘dolduruşa’ gelip çocuğunuza bir sey yaparsa?
Kayınaileye söylenecek söz bile yok. Bana öyle kes sesini bilmem ne diyecekler ha vay anam vay.

Ben kadınların bu kadar hakarete karsı neden bu kadar pasif kaldıklarını anlamıyorum. Adam size sandalye fırlatmış , diyorsunuz ki malesef 1 ay ayrı kaldık. Bu mudur yani ?
Eeee onca şeyi de sineye çekip yutmuşsunuz demek ki boşanmayı da düşünmüyorsunuz.
Bir de kızınız varmış, biraz onun için bari sik durun ezdirmeyin kendinizi.

Merhaba arkadaşlar sizi çok sıkmadan yazabildigim kadar kısa yazıcam.
3 yıllık evliyim 1bucuk yaşında dünyalar güzeli bir kızım var. Benim bitmeyen kayınvalide ve ona destekci koca çilem var. Bı kaç örnek vericem. Hamileliğimde çok zor bı surec yaşadım sürekli kanamalar düşük riskleri ve yüksek tansiyon. Eşimle bı kavga hoop kanamam başlıyor. Sebebine gelirsek ilk kanamam oldu ve evde yatmam gerekti doğal olarak bende annemi istedim yanımda neymiş annesi varmış tamam dedim gelsin. Geldi hiç konuşmuyoruz falan aksaminada ailem geldi teyzeleriminde yarın beni görmeye gelicegini soylediler kaynanam mutsuz asık suratlı falan annemler gitti kayinpederimde bizimle birlikte kalıyor bu arada eşim kayın validem ve kayinpederim benden ayrı odaya kapandilar fisir fısır muhabbetler umursamadım sabah bı uyandım kaynanam yok. Bu arada kanamam devam ediyor kalkmam yasak ve teyzelerim gelicek kaynanam beni terk etmiş :) eşime soylendim nerde dedim yani gidicekse bana söylemeli ben napicam dedim ve bana annesinin dün sürekli iş yaptığını ona büyük saygisizlik olduğunu teyzelerimin gelmesi için ona danismadigimi falan saçma sapan şeyler arkasından eşimin bana sandalyeyi firlatmasina kadar büyüdü olay ( eşimi bu olaydan sonra terkettim 1 ay ayrı kaldık malesef)
Asıl konuma gelirsek beni hamileliğimde bile tripleriyle bezdiren kaynanam bebegim doğunca çok kıymetli oldu sürekli karismalar artık bikmistim ama kimse kırılmasın diye susuyorsun. Ta ki kızımı sabahtan akşama kadar sokaklarda gezdirip hasta edene kadar. Çok rahatsizlandi kızım 1 hafta hastanede yattık evimize geldik. İleri derecede enfeksiyon kpti kızım bende uyardım öpme sarılma yapmayın diye arwdindan kynpedrm bana terbiyesiz diye bağırdı arkasında kaynanm sesini kes terbiyesiz, seni annen dolduruyor, hadsiz, kimsin sen falan gibi kelimer kullandilar ve evde tansiyon çok yükseldi bunlar olurken de eşim eczanede kızıma ilaç arıyor. Eşim başta bana destek gbi gorunsede asla korumdi beni annesine babasına kiyamadigini söyledi.
Arkadaşlar ben bu insanları affettim birşey olmamış gibi davranıyorum ama içime sindiremiyorum acaba ben mi büyütüyorum diye düşünüyorum ve eşim beni şuna alistirdi çok takintilisin acaba diyorum ya ben mi takintiliyim çok uzun oldu umarım sıkmamışimdir sizleri içimi döküp paylaşmak istedim sizde yorumlarsanız çok sevinirim sorun bende mi yoksa ailede mı eşime göre sorun hep bende.
O sandalyeyi eline aldiginda birakacaktiniz o adami. Karnimda cocukla ne yaparim diye dusunup bu firsati ona siz vermissiniz. Anasina kiyamiyosa gidip onun koynunda yatsin. Cibiliyetsiz karaktersiz bebelerini evlendirip elin evladinin basini yakiyolar. Bence oturup konusun. Ya nerde durmasi gerektigini kendi ve ailesi biksin ya da bosanin gitsin

Kv de bana saçma sapan davrandı ilk evlendiğimde ağza alınmayacak hakaretler etti o an iletişimi kestim eşimede resti çektim tabi eşim benim yanımda oldu beni bırakmadı bio ara hamile kaldım çocuk doğdu vs hala kv ile iletişimi yok. Hala sinirliyim. Eşimede dedim çok anana meraklıysan kapı orda sizin saçmalıklarınızla uğraşamam diye. Oda daha annemle görüş görüşme ağzını açmıyor öle yaşayıp gidiyoruz.
Demem oki siz üstünü kapartıkça ve affettikçe daha çok üstünüze gelirler. Kvde ilk başta resti çekince benle konuşmadı kendi haklıymış gibi takıldı ben geri adım atmayınca o geri adım attı en son. Bu işler böyledir siz eğildikçe onlar daha çok tepenize biner. Biraz dik durmak lazım. Tabi eş kişisi ne akdar yanınızda olur sizin resti çekince onu bilemem. Önemli olan eşinizin size verdiği destek gerisi boş.

Kv de bana saçma sapan davrandı ilk evlendiğimde ağza alınmayacak hakaretler etti o an iletişimi kestim eşimede resti çektim tabi eşim benim yanımda oldu beni bırakmadı o ara hamile kaldım çocuk doğdu vs hala kv ile iletişimim yok. Hala sinirliyim. Eşimede dedim çok anana meraklıysan kapı orda sizin saçmalıklarınızla uğraşamam diye. Oda daha annemle görüş görüşme ağzını açmıyor öle yaşayıp gidiyoruz.
Demem o ki siz üstünü kapattıkça ve affettikçe daha çok üstünüze gelirler. Kvde ilk başta resti çekince benle konuşmadı kendi haklıymış gibi takıldı ben geri adım atmayınca o geri adım attı en son. Bu işler böyledir siz eğildikçe onlar daha çok tepenize biner. Biraz dik durmak lazım. Tabi eş kişisi ne kadar yanınızda olur sizin resti çekince onu bilemem. Önemli olan eşinizin size verdiği destek gerisi önemsiz.

Size hamileyken ve düsük riskiniz varken sandalye firlatan adam anasindan daha büyük sorun bence. Sahsen affetmezdim. Cocugunuzu da bahane etmeyin. Ona asıl babası acimamis üstünüze gelerek.

Eşiniz dolmalık biber mi, kafasından pıtt kırılıp dolduruluyor?

Kendilerini öyle kandiriyorlar. Adami ailesi doldurmus. Adamin icinde pislik olmasa ailesi de dolduramaz. Kim hamile olan kadini gectim, kanamasi ve düsük riski olan hamile kadinin üstüne yürür, sandalye atar. Birde "cocugum icin affettim" deseler bende kafa atiyor. Adam sandalye ile kadini yaralasa bebek düsmüs olsa ne olacakti? Bebek mebek yok olacakti

Eşimin sandalyeyi fırlattı çünkü 1 gün öncesinde odayı kapanıp şikayet edilip dolduruldu annesi ve babası tarafından asla sineye çekmedim boşanmaksa boşanmak daha neler var anlatilicak ama kelimelere sığmıyor inan. Tabi ki onuda asla savunmuyorum zaman zaman pişman oluyorum affettigim icin
Hı evet evet, kesin ailesi doldurduğu için sandalye fırlatmıştır. O sandalye başınıza gelseydi, canınıza bir şey olsaydı mahkeme de dolduruşa gelmiş, ceza veremeyiz deyip salardı zaten. :olamaz:
Kanamanız varken, bebeğinizin canıyla uğraşırken size sandalye fırlatmış kocanız, daha ötesi var mı? Düşmanım olsa ses etmem, kadının gebeliği riskli diye, bebeğe bir şey olur da katil olurum diye ya. Nasıl ailelere eş oluyorsunuz, nasıl adamları baba yapıyorsunuz, anlamıyorum ben ya.
Hele bir de küçücük bebek bir hafta hastanede yatmış. Hiç mi içiniz acımadı? Ya bir şey olsaydı ne olacaktı? Daha öpmeyin, sarılmayın diye nahif nahif uyarılarla yetinmişsiniz. Çocuk kendine gelene kadar bari misafir kabul etmeyecektiniz. Kocanız yenilmiyor mu, illa gelecekler mi diyor? O zaman verecektiniz bavulunu eline, hadi ananın evine diyecektiniz. Çocuğunuzun sağlığından önemli değil ya.
Anne bile değilim, ama şu durumda kalsam önce evladım, sonra evladım olurdu. Kocayı mocayı gözüm görmezdi. Kayın aile şurada dursun.

Kimse sizden af dilememis ki, siz niye onları affettiniz? Ne diye cekiyosunuz böyle adamlari gerçekten anlamıyorum haklı olduğunuz konuda "anne babama kiyamiyorum" deyip kanamalı gebelik geçirirken üstünüze sandalye fırlatan bi adam. Boşanmak için neyi bekliyorsunuz? Kocanız aslında çok iyi de hep ailesi mi dolduruyor?

Eşim başta bana destek gbi gorunsede asla korumdi beni annesine babasına kiyamadigini söyledi.
Aynı adam karnında çocuğunu taşıyan kadına sandalye fırlattı. Sizi de sizden olanı da sevmediğini dili ile mi söylemesi gerekiyor anlamanız için?

Eşinizin aklı yok mu dolduruluyor

Hı evet evet, kesin ailesi doldurduğu için sandalye fırlatmıştır. O sandalye başınıza gelseydi, canınıza bir şey olsaydı mahkeme de dolduruşa gelmiş, ceza veremeyiz deyip salardı zaten. :olamaz:
Kanamanız varken, bebeğinizin canıyla uğraşırken size sandalye fırlatmış kocanız, daha ötesi var mı? Düşmanım olsa ses etmem, kadının gebeliği riskli diye, bebeğe bir şey olur da katil olurum diye ya. Nasıl ailelere eş oluyorsunuz, nasıl adamları baba yapıyorsunuz, anlamıyorum ben ya.
Hele bir de küçücük bebek bir hafta hastanede yatmış. Hiç mi içiniz acımadı? Ya bir şey olsaydı ne olacaktı? Daha öpmeyin, sarılmayın diye nahif nahif uyarılarla yetinmişsiniz. Çocuk kendine gelene kadar bari misafir kabul etmeyecektiniz. Kocanız yenilmiyor mu, illa gelecekler mi diyor? O zaman verecektiniz bavulunu eline, hadi ananın evine diyecektiniz. Çocuğunuzun sağlığından önemli değil ya.
Anne bile değilim, ama şu durumda kalsam önce evladım, sonra evladım olurdu. Kocayı mocayı gözüm görmezdi. Kayın aile şurada dursun.
Ya ne diyosun sen ya bir çocuk hasta olunca annesinin içi gibi kimin içi yanar biraz hassas olun bu konuda benim kimseyi kabul ettiğim falan yok gelen insanları kapıdan mi kovmaliyim siz böyle mi yapıyorsunuz biraz seçerek yazın karşınızda insan var hayvan değil bidaha yazmazsanizda sevinirim gereksiz yorumlarınız size kalsın

Aynı adam karnında çocuğunu taşıyan kadına sandalye fırlattı. Sizi de sizden olanı da sevmediğini dili ile mi söylemesi gerekiyor anlamanız için?
Ya ne diyorsunuz Allah aşkına ya aynı şeyi herkes yineliyip duruyor salak değilim ayrilicaktim diyorum ama olmadı 2 sene önce yaşadığım birşey napayim yani olmadı ben sizden beni eziklemenizi mi istedim neyse sağol yorumunuz için

Kendilerini öyle kandiriyorlar. Adami ailesi doldurmus. Adamin icinde pislik olmasa ailesi de dolduramaz. Kim hamile olan kadini gectim, kanamasi ve düsük riski olan hamile kadinin üstüne yürür, sandalye atar. Birde "cocugum icin affettim" deseler bende kafa atiyor. Adam sandalye ile kadini yaralasa bebek düsmüs olsa ne olacakti? Bebek mebek yok olacakti
Ya kim seçerek yaşıyor bunları karşıdan konuşuyorsunuz sadece saçma yorumlarınız size kalsın artık ya insanı birşeyler yazdığına pişman ediyosunuuz pismaan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X