Eşimin ailesinin ilgisizliği, boşanmayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum...

aman ne güzel işte be aranıpta bulunmayan aile :)
şaka bir yana arkadaşım ailesinin bu halleri hiç tadınızı kaçırmasın.böyleyse böyle olsun daha iyi allah korusun aranızda huzursuzluk olsa..herkes öyle olacak değil tabi ki ama sorun çıkartan bir aile olduğunu varsay daha mı iyi?
ne kokuyorlar ne bulaşıyorlar siz gelinliğinizi yapın gerisine kafa yormayın herkes yerinde mutlu olsun.
sizde eşinizle bir ailesiniz zaten.sanırım siz çevrenizde biraz yalnız hissetiniz kendinizi biraz sosyalleşin samimi görüştüğünüz arkadaşlarınız olsun çevrenizde bakın o zaman kimseye ihtiyaç duymazsınız...
eşinle sana mutluluklar canım ...

evet yaa ne güzel boşversene rahatlığın kimseye hesap vermek hoş tutmak zorunda olmamanın keyfini çıkar
ailen olmadığı için ilgi beklemekte haklısın ama onlar da öyle insanlar demekki
eşinle mutlu olmaya bak, bebeğin de olunca kimseyi aramazsın inşallha

yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar,
oncelerı eşim ailesinin bu tutumunun benim yüzümden olduğunu düşünürdü ve bunu sorun yapardı hatta boyle devam edrse boşanmaya gıdecek bu dıyen de oydu, ama gözlemleri sonucunda bu durumun benım kabahatım olmadıgını dusundugunu soyluyor şimdilerde ve benım yanımda oldugunu dıle getırıyor. Bu tabıı benı epey bı rahatlattı ama gecmıste aılesı yuzunden benı sucladıgı zamanları dusundukce ıyıce kapandım ıcıme zaten arkadaslarımla bıle gorusemez oldum bu sorunlar yuzunden. Kotuluk olsun, soğuk olalım hıc ıstemedım en bastan berı hep alttan aldım yaklasmaya calıstım sonucta ne varsa yıne aıle de var benım pek kımsem yok ama esımın aılesı aılem gıbı olsun ıstedım ama olmadı bı turlu. Bu durumun evlılıgımı sarsıyor zaman zaman artık gucumde kalmadı bılemıyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım aklıma hıc bırsey gelmıyor...

gercı dediğiniz gibi karışan huzur bozan bir aile olması da cok kotu ama ınanın buda pek fena bı durum dusunsenıze bebegınızı kaybedıyorsunuz (allah korusun kımsenın basına vermesın) hıc kımse arayıp sormuyor duymalarına ragmen kayınvalıdenız bıle 5 dk gelıp işlerim var deyıp gıdıyor bıde adet yerını bulsun dıye ugradım dıyor. bı aılem olsa akrabalarım olsa alır esımı gıderım yanlarına hıc bırınıde takmam ama oda yok bunuda bılıyorlar. Inanın zor bı durum helekı benım durumumda olan bırı ıcın cok daha kotu.

Bosanmak ıstememın nedenıne gelınce esımın aılesı boyle yaparak zaten yetereınce yıprattı bızı. Esım sımdılık benım yanımda oldugunu soyluyor ama bılemıyorum sonucta aılesı et tırnaktan ayrılmaz esımın aılesı ılerleyen zamanlarda ya bız ya o yaparsa ki olay oraya dogru yavas yavas kayıyor zaten mecburen bosanırız. Gucum tukendı daha kotu olaylar yasamaktansa herseyı bırakıp gıtmek belkıde en ıyı cozum gıbı gelıyor bılemıyorum ne yapmalıyım...

Merhabalar,
Ben annemi ve babamı 5 yıl önce kaybettim. Pek akrabam yok.Hayatta sadece 2 kardeşim var onlarında bırı bana 17, diğeri 22 saat uzaklıkta yasıyor ve evlıler kendılerıne aıt duzenlerı sorumlukları var. dort bes senedır yılda sadece 1 kac hafta gorusebılıyoruz onun dısında bayramda seyranda telefon konusmaları o kadar. Anlıyacagınız pek kımım kımsem yok.
Esımle evlenelı 4 sene olacak. Aılesı bıze 20 dk mesefade. Inanın bu dort senede o kadar cok sey yasadım kı. Kımım kımsem olmadıgı ıcın bır aıleye ıhtıyac duydugum ıcın herkese karsı altta alan hep ben oldum. Gecen hafta hastanede yattım hıc gelen gıden olmadı esım haber verdıgı halde. Taburcu oldm eve geldı kayın valıdem 5 dk oturup adet yerını bulsun dıye geldım eve gıdıp yemek yapacağım dedi. Dusuk yaptım arayıp gecmıs olsun bıle demedıler ne ıkı gorumcem ne kayın bıraderleırm. Neden boyle dıye dusunuyorum oyle aramızda bır kavga kotu bı olay da gecmedı anlam veremıyorum. Zaten en basından da benı ıstemeye falanda gelmemıslerdı. Artık dayanılmaz oldu. Esım allahtan cok ıyı bır ınsan yoksa dayanamazdım. Ne yapmalıyım akıl verın lutfen.

madem eşiniz çok iyi biri neden dert ediyorsunuz.

burada kayınvalidesiyle altlı üstlü oturup hjherşeye karışmalarından rahatsız ne kadar çok bayan var forumlara bir bakın isterseniz. ne güzel size karışan yok.
bırakın destek de olmasınlar bu onları saygısı.
rahatınızı bozmayın derim. ama siz bilirsiniz.
pireye kızıp yorgan yakmak olur sizin ki...

çalışıyor musunuz?

amann boşver eşinle aran iyiyse ailesini boşver sen zaten bi aile kurmuşsun eşinin ailesini ne yapcan karşının olmaz işte içli dışlı olsan daha çok sorun yaşarsın emin ol herşeylerine karışırlar bir sürü sorun uzak olmaları daha iyi boşver

madem eşiniz çok iyi biri neden dert ediyorsunuz.

burada kayınvalidesiyle altlı üstlü oturup hjherşeye karışmalarından rahatsız ne kadar çok bayan var forumlara bir bakın isterseniz. ne güzel size karışan yok.
bırakın destek de olmasınlar bu onları saygısı.
rahatınızı bozmayın derim. ama siz bilirsiniz.
pireye kızıp yorgan yakmak olur sizin ki...

çalışıyor musunuz?

evet çalışıoyruz eşimde bende.

amann boşver eşinle aran iyiyse ailesini boşver sen zaten bi aile kurmuşsun eşinin ailesini ne yapcan karşının olmaz işte içli dışlı olsan daha çok sorun yaşarsın emin ol herşeylerine karışırlar bir sürü sorun uzak olmaları daha iyi boşver

çok doğru böylesi daha yaygın ülkemizde. Anlık gunluk sorunlar yasayan cok ınsan var.Benim durumum uzun vadede sorun yaratan bı durum sanırım...

aman ne güzel işte be aranıpta bulunmayan aile :)
şaka bir yana arkadaşım ailesinin bu halleri hiç tadınızı kaçırmasın.böyleyse böyle olsun daha iyi allah korusun aranızda huzursuzluk olsa..herkes öyle olacak değil tabi ki ama sorun çıkartan bir aile olduğunu varsay daha mı iyi?
ne kokuyorlar ne bulaşıyorlar siz gelinliğinizi yapın gerisine kafa yormayın herkes yerinde mutlu olsun.
sizde eşinizle bir ailesiniz zaten.sanırım siz çevrenizde biraz yalnız hissetiniz kendinizi biraz sosyalleşin samimi görüştüğünüz arkadaşlarınız olsun çevrenizde bakın o zaman kimseye ihtiyaç duymazsınız...
eşinle sana mutluluklar canım ...

Çok haklısın canım sürekli karışıp mudahele etmelerı daha kotu. Benım durumda baska bı şekli huzur kaçırmanın.Bu tarz sorunlar yuzunden hayattan cevremdekı ınsanlardan koptum resmen bıraz sosyallesmem gerek sanırım belkı bu bıraz cozum olabılır.

bırak uzak olsunlar böyle daha iyi ayrıca hiçkimse kendi annenin babanın sevgisini veremez size.a.s

bacım hoca nasrettin hikayesine dönmüş bu...
burda millet kaynanası çok karışıyor diye bunalır...sen ilgisizler diye bunalıyorsun..bırak alla sen sıçratma başına..bak kocanda iyiymiş...onlar sana allah rızası için ana babalık yapmalılardı ama yapmıyorlarsa düşünme bari...

çok doğru böylesi daha yaygın ülkemizde. Anlık gunluk sorunlar yasayan cok ınsan var.Benim durumum uzun vadede sorun yaratan bı durum sanırım...

sanırım siz bir aile özlemi çektiğiniz için onlarla sık görüşüp sıcak bir aile ortamınız olsun sizi kendi kızları gibi görsünler istediniz. ama onlar kendi oğulllarına bile sahip çıkıp gelip gitmiyorlarsa hiç boşuna ümitlenip sonrada üzülmeyin.
zaten çalışıyormuşunuz. pek fazla boş vaktiniz de kalmıyor.
yol göstermek haddim değil ama... isterseniz çevrenizde bir çocuk esirgeme kurumu varsa oraya gidip oradaki aile özlemi çeken çocuklarla vakit geçirebilirsiniz. a.s.

sanırım siz bir aile özlemi çektiğiniz için onlarla sık görüşüp sıcak bir aile ortamınız olsun sizi kendi kızları gibi görsünler istediniz. ama onlar kendi oğulllarına bile sahip çıkıp gelip gitmiyorlarsa hiç boşuna ümitlenip sonrada üzülmeyin.
zaten çalışıyormuşunuz. pek fazla boş vaktiniz de kalmıyor.
yol göstermek haddim değil ama... isterseniz çevrenizde bir çocuk esirgeme kurumu varsa oraya gidip oradaki aile özlemi çeken çocuklarla vakit geçirebilirsiniz. a.s.

ilk cümlenizle zaten durumu tam anlamıyla çözümlemiş olduğunuz belli. Evet aynen oyle olsun ıstedım aıle ozlemı cekmemden dolayı zaten erken yasta evlenmemın de en onemlı sebebı bu. Arkadaslarımın annelerı kayınvalıdelerı vs. ozel gunlerde yada oylesıne gelınlerını kızlarını aradıklarında hala gozlerım dolar ah keşke diye geçer içimden. Ailenin değerini gerçekten ailesiz kaldığında çok daha iyi anlıyor ınsan.
Onerınızıde denedım ama o cocuklara her baktıgımda gelecekte benım gıbı mı olacaklar acaba dıye ıc gecırıp daha cok uzulmekten baska bısıye yaramadı psıkolojım bozuldu...

aman cnm bşwer yaa sen eşine bakk
anlaşıyorsan yanındaysa her zaman ne güzel

güzelim ,ordu kadar akrabam var,yinede eşimin ailesinden bir şey görmedim....
boşver sende,ister ilgilensinler ,ister ilgilenmesinler,
sen esas oğlana,yani kocana bak...

Bencede canim esine ve kendine bak. Allahin izniyle yakinda bebekde gelirse kimseyi düsünmezsin artik. Huzuru ve aileyi kendi kurdugun yuvanda olur Insallah.
Tabiki seni anliyorum, üzücü bir olay ama ne yapacaksin, kimseyide zorlayamazsinki.
Beklentilerin olmayacakki hayal kirikliginada ugramiyorsun o zaman.
Kimseden birsey bekleme, bu zaman öyle bir zaman olmus artik.
Önemli olan sagliklimisin, iste Allahin verdigi en büyük hediye bu, ne üzeceksin kendini baskalari yüzünden. Hayat cok güzel keyfini cikarmaya bak, onlar üzülsünler böyle bir gelinlerini ala koyduklari icin. Esine ve yuvana dört elle saril ( eger esini seviyorsan ), gerisi inan hic önemli degil.
Mutluluklar.

Çok iyi niyetli bir insan olmalısınız ki eşinin ailesiyle iyi ilişkiler içinde olmadığınız için üzülüyorsunuz,ama size kötülükleri dokunmadıktan sonra varsın ilgilenmesinler,nolacak ki?Eşinizle iyiyseniz gerisini boşverin,hayatınıza bakın.Kendinize bir çevre edinin,arkadaşlıklar kurun,daha samimi ve çıkarsız olacaklardır.

ınsan tabııkıde bazen destek arar sız bıde aileye hasret ıken..
ama ben olsam hayatta boşamam esımı onun sucu nekı ailesıde oldukca uzak olsunlar..

X