Eşimin ailesinin bencilliği ve samimiyetsizliği

İsteyince hep kötü olunuyor nedense

2 yıl geçmeden yapsaydım keşke bunu pişmanlığım çok kendime de kızıyorum ama en çok eşime keşke çirkinleşşeydik saygı falan hikayeymiş

Çok güzel söylediniz aynen öyle öyle yoruldum ki bu saçmalıklardan bu bencil paracı insanlardan .2 yıl geçti ona rağmen bunu yapmalı mıyım orası biraz düşündürüyor beni

2 yıl geçmeden yapsaydım keşke bunu pişmanlığım çok kendime de kızıyorum ama en çok eşime keşke çirkinleşşeydik saygı falan hikayeymiş

halen geç kalmış sayılmazsınız. ve maalesef size fazla abartılı bir reaksiyon olabilir fakat bu durumda ben evliliğimi gözden geçirirdim. beni korumayan bir eş, bana saygı duymayan ve benden çalan bir kayınaile ile hayatımı sürdürmek istemezdim.

İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara, yuzssuze yuzssuz olun düğünde takılan altınlar da kanunen gelinindir siz eşinizin değil kendi hakkınızı istiyorsunuz, eşinize de açıkça söyleyin sen kendi hakkını yedirebilirsin ama insan karısının hakkını da yedirmez, ilerde çocuğumuz olunca böyle mi örnek olacaksın? Başına vursunlar alsınlar ağzındaki lokmayı deyin.

Eşimle bi problemimiz yok tek sorun bu altın meselesi

eşiniz aşırı silik ve ezik bir tipe benziyor üzgünüm. ailesi konmuş paraya. zaten gelenleri ben takmıştım diye düşünüyordur. soğuk su için üstüne

eşinizin bu problem karşısında sizi ezdirmiş olmasında siz sorun görümüyorsunuz yani. bu da ilginç. o halde bu daha bir başlangıç sizin için ve ailesiyle yaşadığınız her pürüzde hazırlıklı olun.

Iste konu para oldugu icin - sizi anlıyorum - edebinizden oturu konuyu acmaya cekiniyorsunuz, cunku paragoz ilan edilmekten korkuyorsunuz.

Emin olun kocaniz o altinlari ilk istediginden beri - verilmese bile - zaten paragoz ilan edildiniz ve esiniz oraya her yalniz gittiginde emin olun dolduruluyor.

Altın konusu dışında sizi haksız buldum.
Ne bu beklenti ya mecbur değillr sizin saçma isteklerinizi karşılamaya. Yok arabada 200 vermisler, yok bilezigi ayri ayri takmamislar.
Insan kendi degerini kendisi belirler.
Kendinizi degersizlestirdikten sonra baskalarinin da sizi takmamasina sasirmadm

Gidip kendiniz isteyin altınlarinizi, isterkende neden sunmaniza gerek yok onlar sizin zaten.

İyi niyetli olmak artık eziklik oldu dediğiniz gibi hayatın gerçekleşleriyle yüzleşiyoruz
bu iyi niyet değil eziklik. neyin iyi niyeti olsun ki? eşiniz ailesine sözde iyi niyetli olup sizi ezdiriyor. benim böyle adamı içim almazdı. sizin alıyormuş

Orda söylediklerim beklenti değil aslında her şeyin en basitine kaçmaları yapabilcekleri halde yapmamaları cimrilikten bahsediyorum

çok ağır konuşuyorsunuz burda derdimi açtım ama kırıcısınız ezdirme durumu yok altınlar konusu var sadece
valla gayet ezdirme oluyor gerçekler acıdır. ailesine karşı sizi ezdiriyor. bunu başka türlü ifade edemiyorum. kendinize dürüst olun bence. ağır olduğunu da düşünmüyorum.

valla gayet ezdirme oluyor gerçekler acıdır. ailesine karşı sizi ezdiriyor. bunu başka türlü ifade edemiyorum. kendinize dürüst olun bence. ağır olduğunu da düşünmüyorum.

bu hanım çok haklı. sizin "sadece altınlar konusu" diyip de küçümsediğiniz mevzu o kadar da küçük değil. o altınlar, sizin hakkınız olarak medeni kanunda sabitlenmiştir ve hayata karşı sizin güvencenizdir. sizin hayata dair güvencenizi sizi aptal yerine koyup gasp etmişler. neden meseleyi küçük görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…