Eşimin ailesinin bencilliği ve samimiyetsizliği

Sizin aileniz ne yardımda bulundu evliliğinizde?
Siz ne katkıda bulundunuz?
Madem eşiniz iyi biri onu daraltmayin, ailesiyle karşı karşıya getirmeyin.
Benim ailem yapması gerekenleri yaptı olması gerektiği gibi benim de birikimim vardı bi kısmınıda ben hallettim,takımıda taktılar. Bende eşimi sevdiğim için çok üstüne gitmiyorum ama bu haksızlığa dayanmakta çok zoruma gidiyor

Sizin gene iyi.
Gelin arabası istedim diye kavga ettim ayrıldım
Gelinliğe param yok dedi 3 tane takım elbise 3 adet ayakkabı aldılar.1 sene nisanlilikta eşim birkez ziyarete geldi.Kaynanam sadece Nisan'da geldi.Bayramda bir kez hediye aldı.Dogum günü harici ve

Size şunu söyleyeyim sevgiliyken ben daha bonkörlerdi.

ev kimin sizin mi kaynananın mı? ben sizi hakkı buldum ama eşiniz aşırı ezik geldi. neden altınları ona verdiniz ki?
Evimizde yok her şeye sıfırdan başladık. Kiradayız. Ezik mi diyelim yoksa olması gereken saygılı sevgili bir evlat mı bilemedim. Ailesi eşimi hiç ama hiç haketmiyor. İyi niyetini ailende kullanıyormuş bunu evlenince anladım eşimi görünce. Ailen bile senden faydalanıyormuş annem babam dediğin insanlar bu hesapların peşine düşüyor çok üzücü

Eşim ailesine hiç sınır çizememiş bunu evlenince yapmaya başladı ben farkına varıp uyardıkça düzeliyor farkına varıyor altınlar büyük kayıp oldu ama
Banka işlerine girmedik o ayrı faize bulaşmak istemedik

Çok haklısınız her şeyi göze alıp bunu yapmak gerekiyor sanırım ama eşimin yapması gerekirken ben niye yapıyım diyorum bazen de

kalp kırmak istemediğinizi iddia ediyorsunuz ama sizin tutumunuz artık ezikliğe kaçmış. çok özür dilerim açık bir dille ifade ettiğim için. kalkp kırmamak için uğraşırsanız böcek gibi ezerler ve sizin hakkınız olan şey için dilenci gibi yalvarmak zorunda kalırsınız.
bence bir an önce kendinize gelin ve hakkınız olanı kimin kırılacağını umursamadan geri alın.

Aynen böyle düşünüyorum bende bunları eşime söyledim çoğu şeyi farkına vardı evlenince ailesinin gerçek yüzünü gördü ama olan altınlara oldu şimdi yeniden gündeme getircez artık

Direkt o cevap geldi aklıma öyle uyanık bi kadın ki hemen kıvırma yeteneği çok gelişmiş

Çok doğru bu düşüncelerden kurtulmak tek dileğim insan haksızlığa uğrayınca sindirmesi çok zor oluyormuş

Emin olun bu hikayeyi yasamayan gelin cok azdir. Cunku kaynanalarin bakis acisi su, ben daha once gittigim dugunlerde taktigim altinlari geri aldim.

Kizin annesinin daha once gittigi dugunlerde taktigi altinlar meselesi hic konusulmaz, onemsenmez zaten evlilik dedigin kizin ailesini hice sayma muessesesi adeta.

Kiz tarafı aman cocuklarin huzuru kacmasin dedikce erkek tarafi yapmadigini birakmaz, bugune kadar cevremden edindigim izlenim bu yonde.

Evinize yuzsuzce yatili geldiklerinde anne su kadar altinim var gelirken getir, diye net konusun. Baska turlu cozulmez bu, neden nicin sorusuna yanit dahi vermeyin, altinlarimi bekliyorum deyin. Kocaniz pasifse siz pasif olmak zorunda degilsiniz. Saygi buyuge degil hakedene gosterilir.

Maalesef öyle bi da bi diğer gerçeğimiz

Yine bir es guzellemesi ve kotu ailesi konusuna hos geldiniz. Esiniz cok efendi, cok iyi madem altinlari neden ailesine verdi? Neden sizin ailenize degil de onlara verdi? Istemekte bile zorlaniyor ama es muhtesem.
Ama insan evladına hiç acımaz mı bende ona çok şaşırıyorum

Valla biz balayından döner dönmez gittik aldık altınları aynı şekilde eşim yapmıştı her şeyi ne bırakıcaz onlara. Burda eşinin pasif durmaması lazım sözünü geçirmesi lazım

Çok güzel söylediniz aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…