eşimin ailesini sevmiyorum

Sen evinde dolaplar karistirilip esyalar götürulurken ses cikarmazsan daha cooook ağlarsın

Çok erken yaşta evlenmişsin
Evlenip insanlari idare edebilme olgunluğa sahip değilsin.
Herkesin anne babası kendisine kusursuz. Eşine ailenin telefonlarina bakma ne demek.

Basliga istinaden Hangimiz seviyoruz ki

Senin evinde, senin mutfağında yemek servisini, tatlı servisini kayınvalide yapıyorsa sana da misafir gibi oturuyorsun, senin evinde ben çalışıyorum demek istemiştir, o yüzden sormuştur sen de ister misin diye bence.

Annesi ile istediği gibi konuşabilir bu sizi bağlamaz... Ama diğer konularda bilmem....

Ufak tefek problemler var ama sizde anormalsiniz esinize gorusme mesafe koy diyemezsiniz annesi babasi icin ve ayda bir gelmeleri cok normal siz ailenizle konusmuyormussunuz ya hani normal olan siz degilsiniz onlar yani gorusup konusmak. E cocuk yasta evlenip cocuk yaparsaniz boyle sacma sapan beklentilerinizde olmasi normal

Kız bu nasıl dert kayınvaliden tatlı doldurayım mı diye sormasında ne var yada kayınbabanın hadi sende otur sofraya demesinde ben hergün annemle konuşurum eşimde öyle bundan normal ne var ki
evin sahibi gibi davranmiyorlar sanirim. ben oyle anladim. biz canimizin istedigi gibi hareket ederiz gibi tavirlari var gibi

E o dükkandan gelen parayla geçinmiyor musunuz ? Nasıl bir işine yaramadı?

Böyle şeyler karşılıklı olur, muhtemelen oda sizi sevmiyordur.

Benimde iki oğlum var. Şuan sizin konunuzu okuyunca uykum kaçtı sanırım gelecekteki müstakbel gelinlerim de beni sevmeyecek çünkü ben ogluşlarimin sesini gün aşırı duymalıyım. Ya ben ararım ya onlar yok öyle bir dünya evlendiler diye analarını bir köşeye atamazlar. Keşke kaynanam sağ olsaydı da her gün arasaydı eşimi. Annemle biz hergun konuşuruz ben herşeyi detaylı anlatırım. Eşime çoğu gün söylemem annemle konuştuğumuzu içleniyor hissediyorum onun babasıyla da bir bağı yok babası hiç aramaz telefonda konusmayi da bilmez hemen kapatır. İlgili ana babadan zarar gelmez evlat en değerli şeydir ana baba olunca anlıyor insan. Her insanda anne baba olamıyor orası ayrı.

25 yaşından önce evlenmek yasaklansın artık bence ya. Böyle bir düşünce şeklinin neresi düzelebilir ki? E iki üç altın versinler size aylık iletişim ücreti olarak? Ne kadar para verirlerse o kadar arasınlar. Normali budur çünkü.

Evet haklı olduğunuz konular var okey. Ammmaaaa siz neden 21yaşında 1.5 yıllık evlisiniz ?
Neden bir çocuğunuz var ?
Bu yaşta bu sorumlulukların altına girerseniz olacaklar bunlardır. Ne bekliyorsunuz ki ?
Yazık etmişsiniz kendinize gençliğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…