- 17 Aralık 2015
- 140
- 48
- 98
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
kiradayız arabamız yok tatilden kastım balayı. biz balayına dahi gidemedik
İyi de sizin evinizde bir kardeş daha olsaydı
26 yaşında kazık kadar
Ve sana "abla sen kendi ailenden kıs bize gönder, ben sabah kalkıp çalışmak istemiyom"
deseydi, ne derdin?
Ya istersen tatile çık, koca 1 yıl çalışıp izninde 1 kere tatile gitmek hakkın değil mikiradayız arabamız yok tatilden kastım balayı. biz balayına dahi gidemedik
yardim etmeseydin erkek kardesin mecburen calisacakti. is begenmeyip ablanin parasina muhtac olmak nasil bir yuzsuzlukturVardı emin olun vardı. Erkek kardeşim 3 yıl yattı askerlik sonrası.
İş beğenmedi istemedi. İşini bile yine ben buldum.
Kardeşim kötü diye o sefalete ailemi de mi itmeliydim? ki o zamanda zor geçiniyorlardı.
Ben yapamam eşiminde yapmasına müsaade etmem.
Mevzu illa benim ailem değil yani onun ailesi de olsa aynı.
Biri için anne baba o şekilde bırakılır mı?
aynen. birde boyle tipler herseyin en guzelini aldirirvalla bana kalırsa siz o görümcenin balayı parasını da ödersiniz gibime geliyor.
araba al kendine. hic durma. kendi maasini bagla bir yere.eşim bişey diyemez artık onlara çok aileci ben nasıl engel olabilirim yani ailesine nasıl davranmalıyım
eşim bişey diyemez artık onlara çok aileci ben nasıl engel olabilirim yani ailesine nasıl davranmalıyım
yardim etmeseydin erkek kardesin mecburen calisacakti. is begenmeyip ablanin parasina muhtac olmak nasil bir yuzsuzluktur
800-900 ile bir değilKardeşim mayısta evlendi. Babam 20 bin kadar kredi çekti ve emekli maaşından kesiliyor her ay 500 tl.
Maaşı işçi emeklisi olduğu için bin tl kadar sanırım. Yani ellerine 500 tl kalıyor.
E bu adamlar 500 tl ile ne yapsınlar? Koyunlarına alıp yatsalar o para yine biter.
Bende her ay 200 - 300 arası nakit veriyorum.
Elektrik su faturasını ödüyor ve eve sürekli alışveriş yapıyorum.
Bu arada biz eşimle ev kredisi ödüyoruz bakın düğün değil ev.
Eşimden Allah razı olsun daha bir kez laf etmedi. Hoş ettirmem.
Ben eşimin ailesine de kendi aileme davrandığım gibi davranıyorum.
Hepimiz insanız velev ki siz aynı durumda oldunuz.
Hem para yollayıp hem arkanızdan laf etseler nasıl hissedersiniz?
İhtiyacı olmayan insan çok nadirdir istesin yaptırsın.
Onlar eşinizin ailesi. O adam o yaşa hop diye gelmedi. Elbette yardım edecek.
Unutmayın ki, veren el alan elden üstündür.
evet yani. kimsenin bundan keyif almadiginda hemfikiriz. yani ortada olmamasi gereken birsey var.Arkadaşım çalışmadı. Sanki uçaktan iner inmez aman çalışmıyor deyip yağdırmadık herhalde.
Yaşanmadan maalesef bilinmiyor. Kimse ailesini ortada bırakamaz.
Kimse keyfinden de al şu parayı istediğin gibi harca ben yiyemiyorum sen ye demez
Herşeyin iyisini almayı bilirler kıyafetler hep markadır kayınvalidem şimdi çamaşır makinem eskidi diyor yenisini alacakmış hiç kısmaları yok vallahi benden lüks yaşıyorlar bana hava atıyorlar ben öyle lüks yaşayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?