Eşimin Ailesine Yaptığımız Yardımlar

hayır sorun etmezdim
bunları da defalarca yazdım önceki sayfalarda
eğer benim annem babam veya eşimin anne babası emeklilik yaşındaysa, maddi durumları yoksa ve benim durumum varsa
ne görümcemi ne başka kimseyi takmam
elimden geliyorsa yardım ederim ki söz konusu olan yardım kira + fatura, en ufak bir lüks yok içinde!
o yaşta, el kapılarında çalışsınlar da istemem
elimden geliyorsa yaparım

ben tatile gitmeyi de, dışarıda yemek yemeyi de çok severim
fakat söz konusu olan aile olunca, fedakarlık edebilirim

Evliliğin başlangıcında 600 lirayla başlayan GÖNÜLLÜ yardım kendi kendine 800 liraya çıkmamıştır herhalde? Demek ki karşıda açıkça yardım İSTENMESE DE bir yakınma bir beklenti var.

arkadaşım sana son cevabımdır
bundan 2-3 sayfa önce, salt yazılanlara göre yorum yaptığımı yazdım, varsayılanlara göre değil
hatta tek tek şunu okudum, şöyle düşünüyorum yazdım
daha önce yazdıklarımı soruyorsun teker teker, daha fazla tekrar etmek istemiyorum

Bu yardım değil zaten onu bir ortak payda yapalım her ay verilen bir para bu, kimse çalışmıyor istemeyip ne yapacaklar,ya da şöyle diyim almayız demiyorlar

bence bunu da bilmiyoruz
belki konu sahibinin eşi çalıştırmıyor o yaşta anne babasını
ben okuduklarıma yorum yapıyorum

Ben anneme 50 lira veremiyorum valla, arada lira gönderiyorum telefonuna, onda da kızıyo

60lı yaşlarındaki kanser atlatmış kp im mevsimlik temizlik işçisi olarak çalışıyor o da bilir istemeyi ama tenezzül etmiyo adam

İlk sayfada yazılanlarda da kardeş kişisi çalışmıyordu son yazılanlarda da çalışmıyor hala abisinin sırtından geçiniyor. Varsayılanlara göre yorum yapmıyorum diyip iki yorum sonra varsayımda bulunuyorsunuz siz de bir değişiksiniz. Her neyse en hayırlı evlat en mükemmel eş sizsiziniz yarıdımınızda bulunun ne güzel. Ben konu sahibinin eşinin ailesini kötü niyetli gördüğüm için böyle bir savunmada bulundum yoksa banane sizin yardımseverliğinizden kaldı ki sizin aileleriniz çok iyi insanlardır gönlünüzden geliyordur zaten ne kadar güzel. Ama her aile aynı olamıyor. İyi geceler.

Reactions: anu
bence bunu da bilmiyoruz
belki konu sahibinin eşi çalıştırmıyor o yaşta anne babasını
ben okuduklarıma yorum yapıyorum

Bi arkadaşım var, eşi ailesine her ay 1000 tl gönderiyodu, kız ses etmedi, çocukları oldu gene yolladılar, sonra 2.doğdu, kız ücretsiz izin almamasına rağmen yetmiyo para, hala o 1000 tl gönderiliyo çünkü karşı taraf artık yoktan anlamiyo

Bu konuya uyarlarsak, çocuk oldu konu sahibi işi bıraktı bir süre, ne olacak o zaman, 2.çocuk olduğunda, belki 3.? Hadi tatilimden feragat ettim peki ya aile hayatımdan, çocuklarımın ihtiyaçlarından nasıl feragat edicem, nereye kadar gidecek bu finansman

Bak canım iyi güzel denişsin de hiç bir çocuk dünyaya gelmek istemez. Anne babası istediği için dünyaya gelir. İstediğimiz dünyaya getirdiğimiz çocuğumuza da bakmak zorundayız. O biz yaşlanınca bize baksın diye değil. Anlaştık mı?

Konu sahibine gelirsek haksız. Eşi baştan demiş 600 göndereceğim her ay diye o da kabul etmiş. Bu durumda söz söyleme hakkı yok. Baştan arıza çıkarsaydı iş bu noktaya gelmezdi. Şimdi be dese boş. Ya bu deveyi güdecek ya da kocayı bırakıp gidecek.

Babayı zaten emekli ettirmiş kocası,emekli maaşı var yani, görümce de girer bir işe çalışır yardım gene ederler 200 300

Bu işin çözümü bu, simdi 2 kişi çift maaş verilebiliyor yarın çocuk olsa verilemeyecek şimdiden alışsınlar

arkadaşım nereden çıkarttınız benim en hayırlı evlat en mükemmel eş olduğumu?
ben yardımseverliğimi sizin gözünüze mi soktum? kendimi mi övdüm?
nerede varsayımda bulunmuşum? yoksa örnekleme mi yapmışım?
her ailenin aynı olmayacağını biliyorum, beynim var Allah'a şükür
ama sizin kadar "değişik" olamam inanın

Oğluma 3 parça üst aldık 65 tl tuttu, bezi oyuncağı yemesi derken alıyo başını gidiyo,hadi tatil yapmadım dışarda yemedim ama cocugumdan kısamam yani

linç var dediler geldim

yani kızlar arkadaş fikir almak için konu açmış, millet aynı cevabı vermek zorunda mı? çok acayip bir olay, resmen linçe dönmüş konu.. bende yardım edilmesi taraftarıyım, ama görümcemin kartını ödemem böyle bir durumla karşılaşsam.. hadi taşı alan sıraya geçsin, bekleme yapmayın

Ben fikirlerimi yazıyorum kimseyi linç ettiğim yok kendi adıma, linç edildiğini düşünen kib ya da göz ardı et diyebilir

Reactions: anu

evet office ya
ben de görümceyi savunmadım ki zaten

evde yapilan temizlik makine çalistirma vs çok deil, bardagi lavabodada yiaksa baska tarafdan siser fatira :)

sorun sizin odemeniz
besleme mi yani onun ailesi
daha yeni evliymisiniz
bence restini çek , gpzunu kararrt
ama blöf yAPma dedigin olmazsa ciddi anlamda dusun biseyleri
sesini çiakrmazsan evlenince bile bakarsiniz gorumcene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…