- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
yardımın "istendiğini" nereden çıkardınız?
Sürekli siE yazıp satasıyor gibi olmak istemiyorum ama bana çok uzak düşünceleriniz
Ben merak ediyorum aynı şekilde kendinizi düşündüğünüz de
Siz buna razı gelir miydiniz ?
Siz 2000 esiniz 3000 alsa ailesine 800 vermeyi sorun etmez miydiniz
Kabul edelim ki 3000 tl ile cocuk da okutuluyorsa ev kira falan sa geçinmek zor
Yanı bu durumda 800 tl verme işi biraDa siz çalıştığınız için size bağlı oluyor
Bunu kabul eder miydiniz yanı
Bu sorulara canı gönülden evet diyorsanız
Valla Allah herkese sizin gibi gelin nasip etsin diyorum
Evliliğin başlangıcında 600 lirayla başlayan GÖNÜLLÜ yardım kendi kendine 800 liraya çıkmamıştır herhalde? Demek ki karşıda açıkça yardım İSTENMESE DE bir yakınma bir beklenti var.
Bu yardım değil zaten onu bir ortak payda yapalım her ay verilen bir para bu, kimse çalışmıyor istemeyip ne yapacaklar,ya da şöyle diyim almayız demiyorlar
arkadaşım sana son cevabımdır
bundan 2-3 sayfa önce, salt yazılanlara göre yorum yaptığımı yazdım, varsayılanlara göre değil
hatta tek tek şunu okudum, şöyle düşünüyorum yazdım
daha önce yazdıklarımı soruyorsun teker teker, daha fazla tekrar etmek istemiyorum
bence bunu da bilmiyoruz
belki konu sahibinin eşi çalıştırmıyor o yaşta anne babasını
ben okuduklarıma yorum yapıyorum
Bak canım iyi güzel denişsin de hiç bir çocuk dünyaya gelmek istemez. Anne babası istediği için dünyaya gelir. İstediğimiz dünyaya getirdiğimiz çocuğumuza da bakmak zorundayız. O biz yaşlanınca bize baksın diye değil. Anlaştık mı?Aile olmak hep mi maddiyat hanımlar.ne demek ben anne babasına yardım ediyorum ben onu yaptım onlar bunu yapmadı.onlar bebekliğinden beri senelerdir karşılıksız sana bakacak sen (kocan için diyorum) elin ayağın ekmek tutacak anne babana verdiğin parayı sayacaksın.anne baba benim elim para tutmazken yedirdi içirdi ben ise elim para gördüğümde yoo bu benim param 5 kuruş veremem mi diyeceğiz.dşyelim ki görümce çalışmıyor kardeşimdir der ona kol kanat gererim imkanım varsa.benim de eşim ailesine imkanı ölçüsünde verebildiğini verir .bu evlat olmaktır borç hesap kitap işi değildir.
İlk sayfada yazılanlarda da kardeş kişisi çalışmıyordu son yazılanlarda da çalışmıyor hala abisinin sırtından geçiniyor. Varsayılanlara göre yorum yapmıyorum diyip iki yorum sonra varsayımda bulunuyorsunuz siz de bir değişiksiniz. Her neyse en hayırlı evlat en mükemmel eş sizsiziniz yarıdımınızda bulunun ne güzel. Ben konu sahibinin eşinin ailesini kötü niyetli gördüğüm için böyle bir savunmada bulundum yoksa banane sizin yardımseverliğinizden kaldı ki sizin aileleriniz çok iyi insanlardır gönlünüzden geliyordur zaten ne kadar güzel. Ama her aile aynı olamıyor. İyi geceler.
arkadaşım nereden çıkarttınız benim en hayırlı evlat en mükemmel eş olduğumu?
ben yardımseverliğimi sizin gözünüze mi soktum? kendimi mi övdüm?
nerede varsayımda bulunmuşum? yoksa örnekleme mi yapmışım?
her ailenin aynı olmayacağını biliyorum, beynim var Allah'a şükür
ama sizin kadar "değişik" olamam inanın
linç var dediler geldim
yani kızlar arkadaş fikir almak için konu açmış, millet aynı cevabı vermek zorunda mı? çok acayip bir olay, resmen linçe dönmüş konu.. bende yardım edilmesi taraftarıyım, ama görümcemin kartını ödemem böyle bir durumla karşılaşsam.. hadi taşı alan sıraya geçsin, bekleme yapmayın
Ağlama kıyamamevetoffice ya
ben de görümceyi savunmadım ki zaten
evetoffice ya
ben de görümceyi savunmadım ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?