• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesine nasıl söylenir..?

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar günaydın ;
dün gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393.53 çıktı doktor en az 2 haftalık hamilesın falan dedı neyse sevındık falan ama ben eşımın ailesıyle 1.5 aydır görüşmüyordum eşım kendı gıdıp gelıyordu falan.. sonra eşım bu haberı öğrenınce annemlere gıdelım bu da vesıle olur senin ailenı de görüntütü arayalım (ailem farklı şehirde ) aynı anda söyleyelım dedı sızce napiyim yaa fıkır verın ..

anlamıyor eşım ne olurssa olsn sonu onlar bızle sevinip üzülsün dyor bende dedım en azından kese görunsun die ama yk ılla dınlemıyor

İnsan çok heyecanlanıyor cidden. Benim böyle camı açıp sokağa bagirasim vardi. :)) Ama kalp atışlarını duyana kadar en azından beklemek en iyisi. Biz bir de onda ikiz olduğunu öğrenmiştik. Deli gibi olmuştum. Sokaktan geçene bile ikizlere hamileyim falan diyesim geliyordu. Rabbim insallah bütün isteyenlere en en en güzel sekiliyle nasip etsin bu haberi almayı ve bu heyecanı yaşamayı.. sağlıkla alın kucağınıza. Ama biraz sabır :))

Ailelerimize söylediğimizde bebeğim karnımda 4 ayını geçmişti hatta beş falandı biz ilk süreçleri ilk heyecanları eşimle aramızda yaşamak istedik cinsiyeti belli oluncada ailemize sürpriz yaptık. Yine olsa yine aynısını yaparım odasını vs ne gerekiyorsa kendinimiz hallettik doğumda bile eşimle başbaşa olmak istedik. Herkes aynısını yapmak zorunda değil ama bazı şeylerin güzelliğinide kendinize saklayın bence

Cok erken iki haftalik hamileyim diye gidip konusmadigim insanlarla barismam o degil de kimseye soylemeyin bekleyin bir iki aylik olsun daha ortada nerdeyse hicbisey yok.
en az öyle dedı 2 haftalık dedı beta değerıne göre 4 haaftalık dedı

Kalp atışını duyana kadar kimseye haber vermemek daha dogru. Allah göstermesin olumsuz bir durum olsa onların sizinle üzlüp üzülmemesinden kaynaklı degıl söylemeyın denmesinin sebebi siz etrafınızdakilere söyledikce daha daha sevınıp hayaller kuracaksınız ve olumsuz bir durum olursa siz daha cok uzuleceksınız. Hadi 5 haftalık falan olsa yıne neyse 2 hafta cok cok erken

Eşinin böyle seninle ortak hareket etmeyeceğini biliyorsan keşke söylemeseydin hemen. Sende gizli kalsaydı ona da sonra söylerdin madem huyu bu. Kese görünmeden söylemek pek mantıklı değil. İyi bari en azından çocuk yapıyoruz diye bilgilendirmemiş.

Back
X