Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

valla olabilirde suan ztn borcluyuz ah bir anlasaaaa

Bence şuanda olan borclarını ödemek için sakın yardım etme . sen paranı kenara koy yapabilirsen evin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilmi sonuçta , eğer umursamazsa bunları göz dağı vermek için 1-2 gün annenlere git , sanırım almata gelir seni o zaman .... Gelmezse öfkeyle bişeyler yapmış durumuna düşmemek lazım iyi düşünmek lazım gerisini

öyle dedin de aklima geldi. dün eltimlere borc para verdi cuma günü isterim param yok dedi. sonra arbaya binince kac para verdigini sordum. miktarini söyledi. kredi kartindan cektim dedi. yani hesabinda para kalmamis anlasilan. bende hic umursamadim.

Ters etki yapmazsa bilmiyorum şuanda sadece düşündüklerimi yazıyorum sen karar vereceksin buna

Sen paranı kenara koyarken başkalarına borc verdiğini söyle mesale ailene olabilir . tabii ailene tavır alırmı almaz mı düşün ona göre yap bunları eşini tanıyan sensin çünkü

ben o onu söyledigi anda hic tavrimi bozmadim. ailemi karistirmam sanirim. aslinda cidden borcum var ama az bi param kaldi. ancak önümüzdeki ay öderim.

bırak evin bütün masraflarını o karşılasın hiç birşeye karışma.paran artarsada ondan habersiz biriktir.

Evet bunu yapabilirsin ertelediğin ihtiyaçlarını al . her kadının ertelediği ihtiyacı vardır sanırım

olmazmi hic. özellikle de alisveris huyumdan vazgecemiyorum. aslinda ihtiyacim yok ama kadiniz iste.
birazdan bir eve bakmaya gidicem. begenirsem tutucaz ama esim gelemeyecek isi var. Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah olur. mecburen biraz masraf olacak yani...

İnşallah hayırlısı olur. Unutma sen ne kadar ertelersen ihtiyaçlarını başkasına gider senden kalan para sen kendi ihtiyaçlarını alırsan en azından kendi masraflarının sıkıntısını kendin çekersin . İhtiyacında olması gerekmiyor sen kendine harcarsan paranı başkasına verecek para kalmaz yani inşallah böyle olur .

cnm iste öylede ayirincada huzurumuz kaciyor ama bunu kendi istedi. iki sene boyunca ben parami ayirmiyordum...kendi yaptiklari sonucunda yasiyor bunlari...

canim ev almayi dusunmezmisin..seninde maasin artacakmis hem..esine maasim artinca ev satin alalim de..banka kredisi ile ev alin..yasiniz daha genc..kira odeyeceginize kendi evinizin taksitlerini odeyin..hem 35 yasindan evvel sanirim genc aile indiriminden dusuk faiz ile ev satin alma imkani oluyor..ben senin yerinde olsam dusunurdum..hemde esini borclandirirsin boylelikle..dinsizin hakkindan imansiz gelir..

Herkeste aynı dert, bence de verme maaşını onlar önemliyse sen geçicisen onlar destek olsun sen değil. Aslında biz şımartıyoruz bu adamları, bütün ay çalış sonra maaşını adamın eline say.
Para istediğinde ben geçiciymişim, garantim yokmuş o yüzden ben de kendimi garanti altına almaya çalışıyorum para biriktiriyorum de, olurda beni boşarsan ortada kalmıyım de.
Offf ya aynı terane, benim eşim de aynı elinden gelse bütün maaşını vericek benim maaşımla geçincez.
Ki bunu bir kez teklif etmişti, birşey dememiştim. Ya senin ailen değerliyse benim ailem de değerli. Sen yokken onlar vardı, büyüttüler okuttular. Evlenince maaşımızı eşimize verelim, o da kendi maaşından ailesine versin. Benim ailemin suçu ne, kız ailesi olmak mi?
Zaten evlenince birden bire aileleri değerleniyor nedir anlamadım.
Ben de aynı durumdayım, bir tek benim eşim onlar daha değerli gibi şeyler söylemedi, ben ailenin reisiyim onlara bakmak zorundayım vs şeyler.
Ben de artık maaşımı sadece kendime harcıyorum, ona vermiyorum umrumda değil. Ben onlar için yaşamıyorum, onlar için çalışmıyorum.

peki maasini vermemene esin nasil bi tepki veriyor?

kizlar icimdeki his dogruymus. yine yapti yapacagini. dün aksam yine kiyamet koptu....

hani demistim ya dün ev bakmaya gidicez diye. gittik evi de begendik tutalim dedik. ama burda önce bir form doldurman gerekiyor eger evi istiyorsan. neyse buraya kadar hersey iyi. oradan ciktik biraz dolasalim dedik. buda iyi. dururmu durmaz seytan dürtledi tabi. yine konusamak istedigim seyler var dedi. hemen anladim tabi ve biz bu konuda konusamiyoruz benim fikrim degismedi dedim. ondan sonra kiyamet koptu....acti agzi yumdu gözü.bende eve gelir gelmez kaynimi aradim. yeter artik dedim. bu o gün sizin yaninizda söz vermedimi dedim bir daha konuyu acmayacgina dair. yine duramadi yeter ben bunun bu davranislarini ne zamana kadar böyle cekecem dedim.neyse bizi oraya cagidilar gittik. oturduk konustuk. hala aklima geldikce sinir oluyorum. agzina geleni saydi. ben sorumluluklarimi bilmiyormusun. benden pacayi siyirsin tosun kesecekmis. geberecekmisim. böyle bir evlilik istemiyormus. nerde görülmüs kadinin parasini tek basina yedigi. vay efendim ben kendi parami ayiracakmisim o bana mi bakacakmis. telefon kartini verecekmisim faturami o mu ödeyecekmis. ailesi de artik benden bikmis. babasi beni sevmiyormus....Allahim daha neler neler....beni istemiyormus. abisi de dediki eger dedi gidecek birisi varsa o da sensin dedi. bizden medet umma dedi. bosan bak ondan sonra dedi buraya ayak basabiliyormusun dedii....off offfffffffffff

lal ben diyeeck bişey bulamadım, nasıl bile aileye düşmüşsün böyle... gerçekten niyetleri sizi ayırmak gibi geldi bana, kocanı bi silkeleyip kendine getirmelisin. öyle boşan demek kolay mı ya, terbiyesizliğe bakar mısın

ya ben abilerine hata bulmuyorum. adam agzina geleni saydi. öyle dedi cünkü esim ben istemiyorum bosanacam dedi durmadan. kabahat kocamda abisi ne yapsin...valla böyle olcagini bilseydin iki kere düsünürdüm...

ya ben abilerine hata bulmuyorum. adam agzina geleni saydi. öyle dedi cünkü esim ben istemiyorum bosanacam dedi durmadan. kabahat kocamda abisi ne yapsin...valla böyle olcagini bilseydin iki kere düsünürdüm...

tehdit canım bunlar,sen bi süre suskun kal. ikinizde kafanızı toparlayın. sakinleşin. üstüne varma biraz. anlaşılan sinirli ve seni yıpratmak bezdirmek istiyor. boşayacak mı öyle karar versin eşin de. ne demekse artık

tehdit dedin de aklima geldi ben parami ayiracam fikrim degismedi deyince evi tutmaktan da vazgecti beyimiz...aklinca bana santaj yapiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…