Zaten bu erkeklerin biraz üzerine gel hemen boşanalım sanki dünya bir onların etrafında dönüyor. yaşadıklarına çok üzüldüm ama ne olursa olsun geri adım atma. Bunca zaman yaptıklarına karşılık bu kadar nankörce davranan eşinin bundan sonrada değişeceğini sanmıyorum. Bir süre kafanızı toparlayın sakinleşin ondan sonra bir orta yol bulursunuz inşallah. Allah yardımcın olsun canım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..
- Konu Sahibi lal32
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Zaten bu erkeklerin biraz üzerine gel hemen boşanalım sanki dünya bir onların etrafında dönüyor. yaşadıklarına çok üzüldüm ama ne olursa olsun geri adım atma. Bunca zaman yaptıklarına karşılık bu kadar nankörce davranan eşinin bundan sonrada değişeceğini sanmıyorum. Bir süre kafanızı toparlayın sakinleşin ondan sonra bir orta yol bulursunuz inşallah. Allah yardımcın olsun canım.
cnm cok tsk ederim...bu gidisle bu is fazla sürmez ümidim kalmadi...ama böyle bi insan olabilecegi aklima bile gelmezdi...
- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
hani demistim ya dün ev bakmaya gidicez diye. gittik evi de begendik tutalim dedik. ama burda önce bir form doldurman gerekiyor eger evi istiyorsan. neyse buraya kadar hersey iyi. oradan ciktik biraz dolasalim dedik. buda iyi. dururmu durmaz seytan dürtledi tabi. yine konusamak istedigim seyler var dedi. hemen anladim tabi ve biz bu konuda konusamiyoruz benim fikrim degismedi dedim. ondan sonra kiyamet koptu....acti agzi yumdu gözü.bende eve gelir gelmez kaynimi aradim. yeter artik dedim. bu o gün sizin yaninizda söz vermedimi dedim bir daha konuyu acmayacgina dair. yine duramadi yeter ben bunun bu davranislarini ne zamana kadar böyle cekecem dedim.neyse bizi oraya cagidilar gittik. oturduk konustuk. hala aklima geldikce sinir oluyorum. agzina geleni saydi. ben sorumluluklarimi bilmiyormusun. benden pacayi siyirsin tosun kesecekmis. geberecekmisim. böyle bir evlilik istemiyormus. nerde görülmüs kadinin parasini tek basina yedigi. vay efendim ben kendi parami ayiracakmisim o bana mi bakacakmis. telefon kartini verecekmisim faturami o mu ödeyecekmis. ailesi de artik benden bikmis. babasi beni sevmiyormus....Allahim daha neler neler....beni istemiyormus. abisi de dediki eger dedi gidecek birisi varsa o da sensin dedi. bizden medet umma dedi. bosan bak ondan sonra dedi buraya ayak basabiliyormusun dedii....off offfffffffffff
valla arkadaşım insan sinir haliyle yanlış kelimeler kullanır ama eşin çok ağır konuşmuş
istemiyosa gitsin o zaman bu nebiçim iştir böyle..
bu adam için kendini boşuna üzersin bence
saygısızlık diz boyu
valla arkadaşım insan sinir haliyle yanlış kelimeler kullanır ama eşin çok ağır konuşmuş
istemiyosa gitsin o zaman bu nebiçim iştir böyle..
bu adam için kendini boşuna üzersin bence
saygısızlık diz boyu
malsef öyle. bi yandan kendime güveniyorum ben nelerin üstesinden geldim bununda üstesinden gelirim diye düsünüyorum bir yandan da onu sevdigimi düsünüyorum. ama savas savas nereye kadar?
malsef öyle. bi yandan kendime güveniyorum ben nelerin üstesinden geldim bununda üstesinden gelirim diye düsünüyorum bir yandan da onu sevdigimi düsünüyorum. ama savas savas nereye kadar?
Bence o senin üstüne boşanmak konusunda bu kadar geliyor sende onun üstüne git .Karşına al madem boşanmak istiyorsun boşanalım diye blöf yap ama kontrolü elinden bırakma sakın sen evden gitme isterse o gitsin .
Bence o senin üstüne boşanmak konusunda bu kadar geliyor sende onun üstüne git .Karşına al madem boşanmak istiyorsun boşanalım diye blöf yap ama kontrolü elinden bırakma sakın sen evden gitme isterse o gitsin .
cnm söyledigin seyi de denedim. madem öyle bosanmak istiyorsun bu sefer aile bireyleriyle konusmaya gerek yok git direk avukata basvur diye bana cevap olarak burada pismanlik yasasi oldugu icin hemen bosanamayacigimizi söylüyor. dün mesela büyük kaynimda dedi eger gidecek birisi varsa o da sensin dedi. o hicbir yere gitmiyor dedi...cogu kez sinirlenip evden ciktigim oldu ama hep geri döndüm dogru geri dönmem en dogrusu diye yola cikarak...o bunu bile ayaklar altina alip gittin neden geri geldin dedi her defasinda...
öncelikle allah yardımcınız olsun...............allah kimseyi asalak sürekli başkalarının sırtından yaşayan insanlarla muhatap etmesin.bence çok iyi düşünmeniz lazım karşınızda sadece kendini düşünen bencil insanlar var.............eşimin ailesi de sürekli bizden tırtıklamaya çalışır ama şunu unutuyorlar sizin rızanızın olmadığı herşey onlara haram ve hayrını da göremezler bekleyin ve görün zaman herşeyi çözer.başkalarının hayatınızı oyuncak yapmasına izin vermeyin.hem de kendi ayaklarınız üstünde durabilirken...................
öncelikle allah yardımcınız olsun...............allah kimseyi asalak sürekli başkalarının sırtından yaşayan insanlarla muhatap etmesin.bence çok iyi düşünmeniz lazım karşınızda sadece kendini düşünen bencil insanlar var.............eşimin ailesi de sürekli bizden tırtıklamaya çalışır ama şunu unutuyorlar sizin rızanızın olmadığı herşey onlara haram ve hayrını da göremezler bekleyin ve görün zaman herşeyi çözer.başkalarının hayatınızı oyuncak yapmasına izin vermeyin.hem de kendi ayaklarınız üstünde durabilirken...................
Allahim biliyor ya haram ettigim zamanlar olmadi degil oldu...cünkü aslinda ihtiyaclari yok...ama suan kendime sordugum pes mi etmeliyim ne yapmaliyim?deliricem...
Bişey soracağım yurtdışında yaşıyorsunuz neden aile danışmanına ya da psikolaga eşinizle gitmiyorsunuz................konuyu açarsa şöyle bir anlaşma sunun ailene göndermene izin veriyorum ama bende aynısını aileme yaparsam kabul ediyorum deyin ne diyecek bakalım
ben yillar önce cok gittim bekarken ve bundan hicbir zaman cekinmedim. suan calistigim icin pek zamanim yok ama ben herseye acigim. aileme para verme önerisine gelince. ailemi öyle bir konuma sokmak istemem sonra onlarin istedigini düsünür...
cnm söyledigin seyi de denedim. madem öyle bosanmak istiyorsun bu sefer aile bireyleriyle konusmaya gerek yok git direk avukata basvur diye bana cevap olarak burada pismanlik yasasi oldugu icin hemen bosanamayacigimizi söylüyor. dün mesela büyük kaynimda dedi eger gidecek birisi varsa o da sensin dedi. o hicbir yere gitmiyor dedi...cogu kez sinirlenip evden ciktigim oldu ama hep geri döndüm dogru geri dönmem en dogrusu diye yola cikarak...o bunu bile ayaklar altina alip gittin neden geri geldin dedi her defasinda...
o zaman karar vermen lazım kendini dinleyip isteyip istemediğini düşünmen lazım ve ona göre bir yol çizmen lazım , ama bana kalırsa sen evden gitme davayı açmak için acele etme , ilk önce onu gönder evden sonrada bekle bakalım ne yapacak
o zaman karar vermen lazım kendini dinleyip isteyip istemediğini düşünmen lazım ve ona göre bir yol çizmen lazım , ama bana kalırsa sen evden gitme davayı açmak için acele etme , ilk önce onu gönder evden sonrada bekle bakalım ne yapacak
ya ben olsam böyle birsey yüzünden bosanmaya bile utanirim...
bence blöf yapıyor aklınca sözünü dinletecek.aileside maşallah kanınızı emiyor maden ihtiyaçları yok.sen eşek gibi çalış alemin yabancı kapılarında sonrada onlar yesin yesin şişsin.eşinde vazgeçilmez mi sanıyor kendini ne? çek resti kararlı ol ne hali varsa gör diye..sakın kızım ha..o para senin gelecek güvencen. o seni gidici görüyor madem kendine bak bundan sonra..yarın öbür gün yaşlanıp elden ayaktan çekildiğinde,anası babası bu dünyadan gittiğinde,5 parasız kalıp kardeşleri bizimde ailelerimiz var deyip kendi dünyalarına daldığında kim kime kalırmış görür o zaman.babamda böyleydi hani şimdi ne oldu?babaannem hayatta değil,amcam bakıma muhtaç divane adam,halam kocam var deyip salladı resmen babamı.annemi de onların uğruna kurban etmeye kalktı ama annem turp gibi şimdi kendi hayatına bakıyor.babama ne oldu?yapayalnız kalp hastası yarım yaşlı bir adam.
bence blöf yapıyor aklınca sözünü dinletecek.aileside maşallah kanınızı emiyor maden ihtiyaçları yok.sen eşek gibi çalış alemin yabancı kapılarında sonrada onlar yesin yesin şişsin.eşinde vazgeçilmez mi sanıyor kendini ne? çek resti kararlı ol ne hali varsa gör diye..sakın kızım ha..o para senin gelecek güvencen. o seni gidici görüyor madem kendine bak bundan sonra..yarın öbür gün yaşlanıp elden ayaktan çekildiğinde,anası babası bu dünyadan gittiğinde,5 parasız kalıp kardeşleri bizimde ailelerimiz var deyip kendi dünyalarına daldığında kim kime kalırmış görür o zaman.babamda böyleydi hani şimdi ne oldu?babaannem hayatta değil,amcam bakıma muhtaç divane adam,halam kocam var deyip salladı resmen babamı.annemi de onların uğruna kurban etmeye kalktı ama annem turp gibi şimdi kendi hayatına bakıyor.babama ne oldu?yapayalnız kalp hastası yarım yaşlı bir adam.
aaaahhh ahhh sözümün bittigi yerdeyim...siz böyle konustukca sanki benim icimi döküyorsunuz ortaya...ama birde ona sor bakalim ne diyor biliyormusunuz bana hicbir konuda güvenmiyormus iki gün sonra ona birsey olsa veya issiz kalsa ben ona bakmazmisim...daha neleeeerrr nelleeerrrrr
paydos saati yaklastikca icim sikiliyor. eve gitmek istemiyorum yüzünü görmek istemiyorum...
senin ailenin durumdan hiç haberi yok mu arkadaşım. onlar ne diyorlar bu duruma.
senin ailenin durumdan hiç haberi yok mu arkadaşım. onlar ne diyorlar bu duruma.
yok bazi seyleri anlatirim. ame herseyi degil annem bu is olana kadar cok üzüldü daha fazla üzülmesini istemiyorum. kartimi aldigimi biliyor ama esimin bu yüzden sorun cikardigini bilmiyor...
yok bazi seyleri anlatirim. ame herseyi degil annem bu is olana kadar cok üzüldü daha fazla üzülmesini istemiyorum. kartimi aldigimi biliyor ama esimin bu yüzden sorun cikardigini bilmiyor...
üzülürler diye düşünme. babanla paylaş durumu. sizden birin höttt demesi lazım kocana. arkanda olduklarını bilmeleri gerek.