• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

arkadasim ben sana söylim, senin esin de adam olmaz.
Anca onun ailesi ortadan yok olucak ki senin degerini anlasin. O zamana kadar da senin ömrün gecer gider. Inan bana aynilarini bende yasadim. Ve su an en azindan huzurluyum. Cok acik söylüyorum ayrilik acisi, o günlerden daha zor degil asla. Seninki de adam olmaz, cünki hocalari cok.
Bence cok iyi düsün.

Canım benim eşim maaşımı vermediğim için pek birşey demiyor çünkü biliyor hatasını, diyor ki ben onlara bakmaya mecburum abileriyim ailenin reisiyim. Ben de tamam ailen ama artık senin bir ailen de benim bunu kabullen diyorum. Biz de çıkmazdayız anlayacağın. Mesela bir yere gidiyoruz, ben birşeyler alıyorum köşeye çekiliyor ödemeye yanaşmıyor. Ben bazen yüzsüzlük yapıp ödesene diyorum öyle ödüyor. Ben ödersem de sesini çıkarmıyor. Gerçekten ailesinin bencilliğine sinir oluyorum. Sen de verme paranı sakın, hem erkeğiz diye övünüyorlar madem evi de geçindirsinler.

Canım benim eşim maaşımı vermediğim için pek birşey demiyor çünkü biliyor hatasını, diyor ki ben onlara bakmaya mecburum abileriyim ailenin reisiyim. Ben de tamam ailen ama artık senin bir ailen de benim bunu kabullen diyorum. Biz de çıkmazdayız anlayacağın. Mesela bir yere gidiyoruz, ben birşeyler alıyorum köşeye çekiliyor ödemeye yanaşmıyor. Ben bazen yüzsüzlük yapıp ödesene diyorum öyle ödüyor. Ben ödersem de sesini çıkarmıyor. Gerçekten ailesinin bencilliğine sinir oluyorum. Sen de verme paranı sakın, hem erkeğiz diye övünüyorlar madem evi de geçindirsinler.

cok haklisin cnm. baska seylere gelince gurur yapiyorlar ama kadinin parasini yemeye gelince gurur murur kalmiyor...

yine kötü bir aksam gecirdim. daha dogrusu nasil gecti onuda bilmiyorum. iki yabanci gibiydik evde tek bir kelime bile konusmadik. isten ciktim eve yanliz gittim. evde yoktu eltimlere gitmisti. sonra geldi oturdu bilgisayarin basina gec saate kadar. ondan sonra da televizyonun basina gece 2:30 kadar....
ne yapacagimi bilmiyorum aklim cok karisik. belli ki onun icin bitirmesi cok kolay...ben bunu anladim

Lal ciğim iki gündür giremedim iş olunca maalesef öyle ha deyipte girilmiyor:(
tüm yazılanları okudum ama bir yeri anlayamadım, kaynın sana mı git dedi, yoksda eşine mi?
Birde bende arkadaşlara katılıyorum bu konuyu ailenle konuş çünkü sadece ikiniz arasında değil artık bu tartşma tüm aileye yansımış seni,n ailenin de bilmeye ve yanında olmayta hakkı var değil mi?
Eşinin tavrını anlayamadım galiba öfke kontrolü yapamıyor en sinirli annında son sözü en başta söylüyor ama kusura bakmasın biz Müslümanız ne öyle defalarca boşan da yok git de o zaman evliliğinizin anlamı mı kalır?
Bir de babam da seni sevmiyor lafı aklıma takıldı doğrusu, çünkü insdanlar sinirli anlarında bilinçli söyledikleri aslında hep doğrudur belki de kayınpederin böyle konuştu arkandan.
Yani ailenle konuş eğer eşin hala diretiyorsa kendisi bilir birazda o çözüm yolu bulsun değil mi yani

"Biz Müslümanız derken" defalarca boşan veya defol lafının dini nikahta (evlilikte) tehlikeye düşebileceğini ifade etmek istedim, yanlış anlaşılmasın

canım ailene anlat ve tavrını koy.bunun yarın yaşlılığı var, parana sahip çık.para için karısına bunu yapan degerde vermez emekte.

Lal ciğim iki gündür giremedim iş olunca maalesef öyle ha deyipte girilmiyor:(
tüm yazılanları okudum ama bir yeri anlayamadım, kaynın sana mı git dedi, yoksda eşine mi?
Birde bende arkadaşlara katılıyorum bu konuyu ailenle konuş çünkü sadece ikiniz arasında değil artık bu tartşma tüm aileye yansımış seni,n ailenin de bilmeye ve yanında olmayta hakkı var değil mi?
Eşinin tavrını anlayamadım galiba öfke kontrolü yapamıyor en sinirli annında son sözü en başta söylüyor ama kusura bakmasın biz Müslümanız ne öyle defalarca boşan da yok git de o zaman evliliğinizin anlamı mı kalır?
Bir de babam da seni sevmiyor lafı aklıma takıldı doğrusu, çünkü insdanlar sinirli anlarında bilinçli söyledikleri aslında hep doğrudur belki de kayınpederin böyle konuştu arkandan.
Yani ailenle konuş eğer eşin hala diretiyorsa kendisi bilir birazda o çözüm yolu bulsun değil mi yani

hosgeldin cnm. kaynim esime git dedi o biryere gitmeyecek dedi yani bana arka cikti. ama dün oradan cikmadi. yani dedigiyle kaldi. esim de öfke kontrolü diye birsey yok. karsindaki sana ne kadar kizsada onun gözlerinden yine de anlarsin ya aslinda cok sevdigini ben o gün konusurken sanki gözlerinde nefreti gördüm bu cok zoruma gitti. dini nikah konusuna gelince bende arastirdim okudum. ve artik onca söylenenin arkasindan nikahimizin zarar gördügünü düsünüyorum. ya kayinbabamin beni sevmedigi pek umrumda degil esim bu konuda sacmaliyor baska zaman adi beni cok seviyor oluyor...aileme anlatma konusuna gelince ben babamin evine gidip geri gelmek istemiyorum yani büyük konusmayayim ama...

Canımsın...
Bunları nasıl aşacaksınız peki?
O sana inat sende haklı olrak tavır yapacaksın, nereye kadar?
Eğer eşini çok seviyorsan o da seni seviyorsa aşarsınız ama eşin çok fevri biraz törpülenmesi lazım!!!

Canımsın...
Bunları nasıl aşacaksınız peki?
O sana inat sende haklı olrak tavır yapacaksın, nereye kadar?
Eğer eşini çok seviyorsan o da seni seviyorsa aşarsınız ama eşin çok fevri biraz törpülenmesi lazım!!!

offf icim sklyr. sevip sevmediginden de emin degilim artik o bakislardan ve söylenenlerden sonra...caresizim...

destegee ihtiyacim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..................

canım ben üstüne gitmemenden yanayım. biraz zamana bırak. daha önce de söyledim ikiniz de kızgınsınz ve kırıldınız da üstüne üstlük. bu tarz bi konudan ayrılma konularını açtınız. sevginizden şüphe eder oldunuz. bunlara gerek yok aslında. para konuları hassastır, eşin de çok inatçı. sen tamamen haklısın ancak biraz için soğusun, daha da kırmayın birbirinizi.

zamanla aşılır bu problemler,benimde babam ailesine yıllarca yardım etmişti,ama oda anladı sonunda böyle gitmeyeceğini,bence erkeğin kendisinin anlaması lazım bunu,söyle söyle biyere kadar,inada bindirmeye gerek yok

canım ben üstüne gitmemenden yanayım. biraz zamana bırak. daha önce de söyledim ikiniz de kızgınsınz ve kırıldınız da üstüne üstlük. bu tarz bi konudan ayrılma konularını açtınız. sevginizden şüphe eder oldunuz. bunlara gerek yok aslında. para konuları hassastır, eşin de çok inatçı. sen tamamen haklısın ancak biraz için soğusun, daha da kırmayın birbirinizi.

ayriliktan hep o bahsetti ben pes ettigim yerde dedim tamam ayrilalim diye. problem surda ki o hic tinmiyor. ben yokmusum gibi davraniyor bende buna gelemiyorum. ama ben bana acik acik seni istemiyorum diyen birisinin yaninda hala nasil kalabildigimi anlamiyorum.

zamanla aşılır bu problemler,benimde babam ailesine yıllarca yardım etmişti,ama oda anladı sonunda böyle gitmeyeceğini,bence erkeğin kendisinin anlaması lazım bunu,söyle söyle biyere kadar,inada bindirmeye gerek yok

ya inada bindiren o. iki gün susuyor sonra yine seytan dürtüyor aciyor konuyu ve kiyamet ondan kopuyor...

telefonumu kapattim kimseyle görüsmek istemiyorum (esim dün aklinca beni hic aramadi ama eltime sormus hic konustunuzmu diye) bakalim bugün kimden haber alacak?

kizlar hafta sonunda pek bir degisiklik olmadi. sadece iki gün boyunca benimle tek kelime etmeyen kocam biraz olsun konusmaya basladi. bazen biraz ters de olsa. ama para konusunu acmadi. maas kagidini almisti bana laf sokarcasina sadece bereket versin dedi...durum bundan ibaret...ha birde sabah beni ise birakti cünkü aksam gec geldik annem biraz rahatsizdi onu acile götürmüsdük. sehzade hazretlerim kiyamadi herhalde...gerci is yerinde kendi toplantisi da vardi yani ztn kalkacati...

Back