• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

senin sayende mi geldi yurt dışına? ayrıca yurt dışında arabalar buraya göre daha ucuz ama tr ye geçirirse gümrükte ödeyeceği para da var ve aynı miktara tekabul edıyo yani

esimi buraya ben getirmedim ama sonradan gelmis formalite icabi evlilikle...

galiba hala eşini seviyor ve kaybetmek istemiyorsun ama eşin böyle davranmaya devam ettiği sürece bir süre sonra içinde nefretten başka bir şey olmayacak.

galiba hala eşini seviyor ve kaybetmek istemiyorsun ama eşin böyle davranmaya devam ettiği sürece bir süre sonra içinde nefretten başka bir şey olmayacak.

evt esimi seviyorum ama bazen bu sekilde davranmasi beni kendinden sogutuyor onu taniyamiyorum...esim böyle degildi evlendikten sonra degisti...

ee erkek milleti diyeceğim erkekler kızacak.artık evlendiniz ya avucunda gibi görüyor yapıyor yapacağını.öncedende böyledirde çaktırmıyordur.yoksa evlenirmiydin hiç.insanları tanıyamıyorsun maalesef içine girmeden.geçek yüzlerini gösterdiklerinde iş işten geçmiş oluyor.

ee erkek milleti diyeceğim erkekler kızacak.artık evlendiniz ya avucunda gibi görüyor yapıyor yapacağını.öncedende böyledirde çaktırmıyordur.yoksa evlenirmiydin hiç.insanları tanıyamıyorsun maalesef içine girmeden.geçek yüzlerini gösterdiklerinde iş işten geçmiş oluyor.

dört duvar arasina girmeden malesef belli olmuyor hic bir sey...

İlk başta iyimser bakmaya çalışmıştım ama bu formalite evlilikle oralara gelmeler falan kafamı karıştırdı doğrusu. Bu iş için evlendiği kişiye bir takım paralar mı ödedi acaba, aileden borç alıp? Şimdi bir şekilde bu borcumu geri ödüyor. Kusura bakmayın bildiğim konular değil bunlar, manasız bir senaryo yazıyor da olabilirim. Ama neticede, şu veya bu sebeple, her şart altında ailelerine maddi yardımı kesemeyen erkekler var ve sizinki de bu tiplerden anlaşılan. Evlenirken abileri yardım etti diyorsunuz, kardeşler arası bir dayanışma da var sanki. Ama siz de eşi olarak artık onun ailesinin en ayrıcalıklı üyesi olmanız lazım, hala öncelikli olan anası, babası, kardeşi ise bu evliliği yürütmek çok zor gözüktü bana.

İlk başta iyimser bakmaya çalışmıştım ama bu formalite evlilikle oralara gelmeler falan kafamı karıştırdı doğrusu. Bu iş için evlendiği kişiye bir takım paralar mı ödedi acaba, aileden borç alıp? Şimdi bir şekilde bu borcumu geri ödüyor. Kusura bakmayın bildiğim konular değil bunlar, manasız bir senaryo yazıyor da olabilirim. Ama neticede, şu veya bu sebeple, her şart altında ailelerine maddi yardımı kesemeyen erkekler var ve sizinki de bu tiplerden anlaşılan. Evlenirken abileri yardım etti diyorsunuz, kardeşler arası bir dayanışma da var sanki. Ama siz de eşi olarak artık onun ailesinin en ayrıcalıklı üyesi olmanız lazım, hala öncelikli olan anası, babası, kardeşi ise bu evliliği yürütmek çok zor gözüktü bana.

canim o konuda icimde bir süphe yok yillar önce bitmis birsey. sorun ztn buradaki abileri degil tr de olanlar...

O zaman eşinizin ailesinde bu tür bir dayanışma var, sırf eşiniz değil bunu yapan. Tabi işi arabaya vardırmak çok manasız. Umarım yakın zamanda eşiniz de büyük kaynınız gibi bu işin geldiği noktayı görür.

O zaman eşinizin ailesinde bu tür bir dayanışma var, sırf eşiniz değil bunu yapan. Tabi işi arabaya vardırmak çok manasız. Umarım yakın zamanda eşiniz de büyük kaynınız gibi bu işin geldiği noktayı görür.

insALLAH cnm tabi bu zaman zarfinda biz yok olmazsak. artik ciddi kaygilarim var...

lal,eşin alışmış senin paranla geçinip kendi maaşını ailesine yedirmeye..aman diyim tatlım sakın vazgeçme tavrından..sevgi biryere kadar ama ben sana şunu diyim bu adam seni sevmiyor seven insan..hiç der mi sen geçicisin onlar kalıcı demekki senden ilerde mutlaka ayrılaacak..aslında sen şanslısın ailen ordaymış onalar bi çıtlat bak nasıl durumlar netleşiyr..ailen hesabını sorar bence söyle..eşinin de aklı başına gelir belki gelmiyosa da çekme canım sen bunu..

lal,eşin alışmış senin paranla geçinip kendi maaşını ailesine yedirmeye..aman diyim tatlım sakın vazgeçme tavrından..sevgi biryere kadar ama ben sana şunu diyim bu adam seni sevmiyor seven insan..hiç der mi sen geçicisin onlar kalıcı demekki senden ilerde mutlaka ayrılaacak..aslında sen şanslısın ailen ordaymış onalar bi çıtlat bak nasıl durumlar netleşiyr..ailen hesabını sorar bence söyle..eşinin de aklı başına gelir belki gelmiyosa da çekme canım sen bunu..

ya elinde olsa sik sik gönderir eminim. en son parayi kardesine kurbanda gönderdi yani kurbanini kardesine verdi. ama para göndermeyi birak her telefon konusmasinda para konusunun acilmasi beni cilgina ceviriyor.

Bence konuşmaya çalış . icindekileri incitmeden anlatmaya çalış para biriktirmek istiyorum de . sizin ayrı bir aile olduğunuzu anlatmaya çalış , ne olursa olsun artık sadece ikiniz varsınız aileler bir yerden sonra dışarıda kalması gerekiyor bunu anlatamaya çalış , yani konuşmaya çalış eşinle

Bence konuşmaya çalış . icindekileri incitmeden anlatmaya çalış para biriktirmek istiyorum de . sizin ayrı bir aile olduğunuzu anlatmaya çalış , ne olursa olsun artık sadece ikiniz varsınız aileler bir yerden sonra dışarıda kalması gerekiyor bunu anlatamaya çalış , yani konuşmaya çalış eşinle

canim destegin icin cok tsk ederim ama malesef bizde böyle konulari konusmak pek mümkün olmuyor hemen tartismaya basliyoruz. esim böyle degildi evlendikten sonra oldu...

littlecat mesajının aldım canım ama benim mesaj gönderme hakkım yokmuş yazamadım.dediklerin çok doğru.ama Allah sabrınıda veriyormuş demek ki.

eşine iyi bir gözdağı ver canım.bu nasıl bir düşünce tarzı paranı vermezsen yatak ayırmalar sen geçicisin onlar kalıcı demeler:23:gerekirse sert çık rest çek eşine ama bu para gönderme durumuna bir son ver yoksa bu düzen aynı devam eder.sen şimdi gençsin belki biraz sabrın var ama ilerde daha çok yıpranırsın sinir olursun.benim eşimde kardeşine sürekli destek çıkar hiç haketmediği halde ben başta anlayış gösterdim ama artık dayanamıyorum.erkek milleti akıllanmıyor aileleri söz konusu olunca gözleri birşeyi görmüyor:20:çocuğun yokken önüne geç isterse iş ayrılma noktasına kadar gitsin yoksa ilerde hiç başedemezsin yada belki yıllar sonra eşinin aklı başına gelir ama hastalığa kalırsın canım
şimdiden önlemini al seni daha çok yıpratmalarına izin verme:31:

Back