eşine iyi bir gözdağı ver canım.bu nasıl bir düşünce tarzı paranı vermezsen yatak ayırmalar sen geçicisin onlar kalıcı demelergerekirse sert çık rest çek eşine ama bu para gönderme durumuna bir son ver yoksa bu düzen aynı devam eder.sen şimdi gençsin belki biraz sabrın var ama ilerde daha çok yıpranırsın sinir olursun.benim eşimde kardeşine sürekli destek çıkar hiç haketmediği halde ben başta anlayış gösterdim ama artık dayanamıyorum.erkek milleti akıllanmıyor aileleri söz konusu olunca gözleri birşeyi görmüyor çocuğun yokken önüne geç isterse iş ayrılma noktasına kadar gitsin yoksa ilerde hiç başedemezsin yada belki yıllar sonra eşinin aklı başına gelir ama hastalığa kalırsın canım
şimdiden önlemini al seni daha çok yıpratmalarına izin verme
sen bu duruma karsi nasil davrandin?kac yasindasin?cocugun varmi?yani tabi sormamda bi sakinca yoksa. ya ztn büyük konusmayayim ama su sartlar altinda henüz cocuk düsünmüyorum. Allahim isteyince versin insallah.
9 yıllık evliyim 3 çocuğum var canım
başta eşim kaynıma gerçekten ihtiyacı olduğu için yardım etti ben anlayışla karşıladım hatta 1,5 sene kaynım bizimle kaldı hep sustum ama bu son para verdiğinde boş yere verilmiş bir paraydı. kaynım borç üstüne borç yapmış tabi ödeyemedi eşimde para verdi.bu defa ben eşimle tartışmaya başladım evde huzurumuz kaçtı
ben pek başedemedim canım eşim bana haklısın diyor ama kardeşimi atayım mı ne yapayım diyor.çocuklarım olunca kavgayı büyütmek istemiyorum sadece bu son olsun dedim tamam dedi ama nedense inanmıyorum
senin çocuğun yok elin kolun bağlı değil restini çek.yoksa ilerde daha çok sinir olursun.ben çok sabırlı biri olmama rağmen dayanamıyorsam demek ki her kadın en az benim kadar sinir olurmuş
benim esimde öyle, kendi ac kalir ama ailesini eksik birakmaz. Önce onlar sonra ben.
Bu tür erkekler asla bildiklerinden dönmezler. Benim isim ailesinin ugruna yuvamizi yikti daha ne olsun.
benimki de yikmak üzere cnm
hangi gerekceyle söyledi bunu yengen?
İki gündür işler yoğunluğundan giremedim seni de merak ettim, yazılanları okudum.
ilk önce eşin ilk yurtdışındaki anlaşamalı evlşliğini senden neden gizlemiş?
Sen eşinle nasıl tanıştın görücümü yoksa severek mi?
Neden abisini çağırıp seni onları gözü önünde haksız duruma düşürmekse amacı ne?
Açıkçası eşinin sana kaşı olan tavrını anlayamadım?
Allah kolaylık versin, sabır versin
günaydıngünaydin kizlarrrrr....
temmuzda düğünüm var ve ben en cok bu konudan korkuyorum.. ben izmirde nişanlım kıbrısta nişanlımın aileside bolu da ben kıbırısa gelin gidecegim nasipse 2 tane kaynım var onlarda calısıyorlar kayınpederımmemur emeklısı...nişanlım calıstıgı sure ıcınden bu zamana kadar hep ailesine para gondermıs gondersın tabıkı aılesı sonucta amanısan olmadan vbe olduktan sonra kayınvalıdem hep bana sunu yapcaz bunu yapcaz soyle olcak boyle olcak sımdı hıc bırı yok hep nısanlımdan para ıstıolar nısanlım ev tutmaya calısıo bı yandan esyaları kurmaya calısıo basında bır suru dert nısanlım bana hıc bı zaman aılesıyle ılgılı seylerı paylasmaz para gondermıs gondermemıs bılmedıgımı zanneder ama kayınvalıdem kendı soyler nısanlım gecen gun agzından kacırdı tek basına dugun yapmak zor oluyor dıye demekkı aılesınden hıc destek gelmıor ben bunun farkındayım zaten sımdı benım tek dusuncem evlenıncede nişanlım aılesıne para gonderırıse ben bunu hayatta kaldıramam evımın rızkını onlarar veremem benım kocam calıscak ben sıkıntısını cekcem kaynanm sefa surcek yok oyle sey ıns bende bu konudan dolayı nısanlımla atısmak zorunda kalmam zor konular bunlar allah yardımcımız olsunnn....merhabalar ben suan iki yillik evliyim ve yurtdisinda yasiyorum. bir ofiste stajyer olarak calisiyorum ve cok fazla olmasada bi maas aliyorum. evliligimiz boyunca maasimizi ayirmadik ayri hesaplarimiz vardi ama birlikte yedik. dügünümüzü kendimiz krediyle yaptik. esimin ailesi (türkiyede yasiyorlar ama dügüne geldiler)hic bir sekilde katkida bulunmadi ve bir igne bile takmadi.her neyse benim tr de bir kaynim var evli ve üc ay önce bir bebekleri oldu. kaynim calismiyor. kücük bir yerde yasiyorlar ama isteyen isini bulur bence tembellige vuruyor. esim ne zaman onlari arasa paraniz varmi harcliginiz varmi diye soruyor(cogu zaman kendi cebinde bes kurus parasi yokken) ve ben buna sinir oluyorum. kaynatam hali vakti yerinde bir adam. daireleri var kira geliri var. emekli maasi var, tarlasi var ve buna ragmen hala mala doymuyor parasi yokken köye ev yaptiriyor kücük de olsa ama masrafi tabiki az olmuyor. yeri geliyor üstü kapali param yok diyor yeri geliyor acikca söylüyor. ama her konusamada bu para konusu aciliyor. ve ben buna tahammül edemiyorum dolayisyle konusmak da istemiyorum.esim telefonu veriyor ve istemeyerek de olsa konusuyorum. onlara karsi icim de hic bir sicaklik yok. benim ailem burda yasiyor ve Allahin bir günü paramiz yok dememislerdir aksine korkarlar huzurumuz kacar diye. ama onun ailesi bunu düsnmüyor. bi kac hafta önce esim tr ye götürmek icin burdan araba bakiyordu. ama benimle acik acik birsey paylasmadi. para konusunda oldugu gibi araba konusu da telefonlarda konu olmaya basladi tabi. vay efendim sevgili kaynim orda araba ucuzmus bi bak demis. ama o tabi ciddi ciddi bakiyor. ben bunun üzerine burda ki eltimle bu konuyu konustum ve dedimki benim araba alma gibi bi durumum yok suanda kendimiz ay sonunu getiremiyoruz ve kredi kartina yükleniyoruz dedim kala kala araba mi kalmis gitmedik dedim. eltimde bunun üzerine bi konusmasinda kaynima onlari sikistirmayin parali yok demis. ardindan bir gün yine esim kaynimla konusurken demiski abi biz araba felan istemiyoruz öylesine bir bak demistik demis. benim ki dururmu hemen anladi. telefoniu kapattiktan sonra sen hickimseye bahsettinmi araba konusundan dedi. önce inkar ettim sonra itiraf ettim. dedimki madem kardesin sana yok istemiyoruz diye ayak yapmasini bildi madem öyle sorsaydin tam olaraka ne dedigimi dedim. ben kötü birsey demedim sadece suan araba alacak durumda degiliz dedim ve bunun da arkasinda oldugumu söyledim. bunun üzerine cok büyük tarisma cikti. benimki sinirinden köpürdü karisamazsin o benim ailem sen gidicisin ama onlar kalici onlar senden daha önemli sen benim kardesimi kiskaniyorsun diye. senin garantin yok onlar benim ailem diye. bende bu laflar üzerine bu ayki maasimi ona vermedim birazini harcadim birazi duruyor. esim ara ara bu konuyu tekrar acti. bende hala söyledigimin arkasinda oldugumu ve bunu kendi söyledigi seyler sonucu yaptigimi söyledim. dün aksam yine acti konuyu ve konusmak istedigi bazi seyler oldugunu söyledi. tabi ilk önce bu para konusunu acti. ben yine hala ayni fikirde oldugumu ve maasimi ona vermeyecegimi söyledim.bana bunu kabul etmedigini söyledi sinirlendi ve dizime vurdu nasil yani dedi sen kazanacaksin ve parani kendin yiyeceksin öyle mi de bende evet dedim. bagirdi cagirdi. benim yaptigim staj bir ay sonra bitecek ve girdigim sinavi kazanirsam insallah maasim 2 kati artacak. ne yani dedi maasin artincada hepsi sana mi kalacak dedi. ki ben bunun hesabini bile yapmamistim. benden banka kartini istedi ve dediki bundan sonra ayri yatacagiz ve paraya ihtiyacin olursa gelip benden isteyeceksin dedi. bende yatagimi ayirdiktan sonra gelip senden para isteyecegimimi saniyorsun dedim. durum bundan ibaret simdi siz söyleyin hata sizce kimde?lütfen yorumlarinizi bekliyor.simdiden tesekkürler(bunun disinda da cok tartisiriz biz, defalarca ayrilma noktasina geldik)
temmuzda düğünüm var ve ben en cok bu konudan korkuyorum.. ben izmirde nişanlım kıbrısta nişanlımın aileside bolu da ben kıbırısa gelin gidecegim nasipse 2 tane kaynım var onlarda calısıyorlar kayınpederımmemur emeklısı...nişanlım calıstıgı sure ıcınden bu zamana kadar hep ailesine para gondermıs gondersın tabıkı aılesı sonucta amanısan olmadan vbe olduktan sonra kayınvalıdem hep bana sunu yapcaz bunu yapcaz soyle olcak boyle olcak sımdı hıc bırı yok hep nısanlımdan para ıstıolar nısanlım ev tutmaya calısıo bı yandan esyaları kurmaya calısıo basında bır suru dert nısanlım bana hıc bı zaman aılesıyle ılgılı seylerı paylasmaz para gondermıs gondermemıs bılmedıgımı zanneder ama kayınvalıdem kendı soyler nısanlım gecen gun agzından kacırdı tek basına dugun yapmak zor oluyor dıye demekkı aılesınden hıc destek gelmıor ben bunun farkındayım zaten sımdı benım tek dusuncem evlenıncede nişanlım aılesıne para gonderırıse ben bunu hayatta kaldıramam evımın rızkını onlarar veremem benım kocam calıscak ben sıkıntısını cekcem kaynanm sefa surcek yok oyle sey ıns bende bu konudan dolayı nısanlımla atısmak zorunda kalmam zor konular bunlar allah yardımcımız olsunnn....
Keşke yapabilsende onu öyle bir borca soksanki ailesini aramaya çekinse para isterler diye . Belki aklı başına gelir o zaman
Ev araba, arsa... Nasıl bir yatırım yapılır orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?