Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

sen bu duruma karsi nasil davrandin?kac yasindasin?cocugun varmi?yani tabi sormamda bi sakinca yoksa. ya ztn büyük konusmayayim ama su sartlar altinda henüz cocuk düsünmüyorum. Allahim isteyince versin insallah.

sen bu duruma karsi nasil davrandin?kac yasindasin?cocugun varmi?yani tabi sormamda bi sakinca yoksa. ya ztn büyük konusmayayim ama su sartlar altinda henüz cocuk düsünmüyorum. Allahim isteyince versin insallah.

9 yıllık evliyim 3 çocuğum var canım
başta eşim kaynıma gerçekten ihtiyacı olduğu için yardım etti ben anlayışla karşıladım hatta 1,5 sene kaynım bizimle kaldı hep sustum ama bu son para verdiğinde boş yere verilmiş bir paraydı. kaynım borç üstüne borç yapmış tabi ödeyemedi eşimde para verdi.bu defa ben eşimle tartışmaya başladım evde huzurumuz kaçtı
ben pek başedemedim canım eşim bana haklısın diyor ama kardeşimi atayım mı ne yapayım diyor.çocuklarım olunca kavgayı büyütmek istemiyorum sadece bu son olsun dedim tamam dedi ama nedense inanmıyorum
senin çocuğun yok elin kolun bağlı değil restini çek.yoksa ilerde daha çok sinir olursun.ben çok sabırlı biri olmama rağmen dayanamıyorsam demek ki her kadın en az benim kadar sinir olurmuş

canim rabbim hepsinin aklini basina getirsin insallah
Allahim böyle erkekleri dogru yola yöneltsin...

benim esimde öyle, kendi ac kalir ama ailesini eksik birakmaz. Önce onlar sonra ben.
Bu tür erkekler asla bildiklerinden dönmezler. Benim isim ailesinin ugruna yuvamizi yikti daha ne olsun.

benimki de yikmak üzere cnm

peki cevresinde esinin ona akil verecek düzgün bir insan yok mu? benim esimin bir arkadasi vardi, o bi ara esimle konusmustu esim hatasini anlamis biraz da olsa düzeltmisti. Maalesef o arkadasi ile artik görüsemiyor. Yoksa bu tip erkeklere hep arkadaslari müdahale etmeli.

hangi gerekceyle söyledi bunu yengen?

İşte abime benim yanımda haksız yere küfürler etti bende ilk defa dayanamadım "o" bnem abim lütfen küfür etme " dedim ondan sonrada kavga etmeye başladı sesler yükseldi tabiki bana marketimiz için sen gidicisin ama ben alıcıyım benim der gib demek istedi. Bu şeklde yani kötü niyetini mal mülk üzerinden bana beyan etti ki, çok kırıldım oysaki tek bi dediğini iki etmezdim yengemde yengem derdim ama işte insanoğlu nankör! Sinirli anlarındaki sözleri aslında ne düşündüğünü gösteriyor.

İki gündür işler yoğunluğundan giremedim seni de merak ettim, yazılanları okudum.
ilk önce eşin ilk yurtdışındaki anlaşamalı evlşliğini senden neden gizlemiş?
Sen eşinle nasıl tanıştın görücümü yoksa severek mi?
Neden abisini çağırıp seni onları gözü önünde haksız duruma düşürmekse amacı ne?
Açıkçası eşinin sana kaşı olan tavrını anlayamadım?
Allah kolaylık versin, sabır versin

canim ben öyle bir velilik yaptigini biliyordum benden gizlemedi. yanlis anlasilmis sanirim. biz severek evlendik. evlenmeden önce 6 sene birlikteydik. benim abilerinden bir cekintim yok kendi kazdigi cukura kendi düstü. ama bu maas konusundaki tavrina bende anlam veremiyorum. artim zaman gösterecek. o gün eltim bizi baristirdi. ama esim dururmu bu sefer yine ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman konusalim dedi ama bana göre konusacak birsey yok. ben son sözümü söyledim.

firtina öncesi sessizlikmi bilmiyorum ama iki gündür konu acilmiyor...

temmuzda düğünüm var ve ben en cok bu konudan korkuyorum.. ben izmirde nişanlım kıbrısta nişanlımın aileside bolu da ben kıbırısa gelin gidecegim nasipse 2 tane kaynım var onlarda calısıyorlar kayınpederımmemur emeklısı...nişanlım calıstıgı sure ıcınden bu zamana kadar hep ailesine para gondermıs gondersın tabıkı aılesı sonucta amanısan olmadan vbe olduktan sonra kayınvalıdem hep bana sunu yapcaz bunu yapcaz soyle olcak boyle olcak sımdı hıc bırı yok hep nısanlımdan para ıstıolar nısanlım ev tutmaya calısıo bı yandan esyaları kurmaya calısıo basında bır suru dert nısanlım bana hıc bı zaman aılesıyle ılgılı seylerı paylasmaz para gondermıs gondermemıs bılmedıgımı zanneder ama kayınvalıdem kendı soyler nısanlım gecen gun agzından kacırdı tek basına dugun yapmak zor oluyor dıye demekkı aılesınden hıc destek gelmıor ben bunun farkındayım zaten sımdı benım tek dusuncem evlenıncede nişanlım aılesıne para gonderırıse ben bunu hayatta kaldıramam evımın rızkını onlarar veremem benım kocam calıscak ben sıkıntısını cekcem kaynanm sefa surcek yok oyle sey ıns bende bu konudan dolayı nısanlımla atısmak zorunda kalmam zor konular bunlar allah yardımcımız olsunnn....

tsk ederim cnm. dedigin gibi insallah evlendikten sonra böyle olmaz. gercekten insan cikamaza giriyor. ben evlenmeden esim ara da sirada gönderirdi. cok fazla miktarda degil ama ne gerek var. sen kendin bi yuva olduktan sonra. ben tabiki bekarken sesimi cikarmazdim. ama simdi mecbur birakiyor beni....

Keşke yapabilsende onu öyle bir borca soksanki ailesini aramaya çekinse para isterler diye . Belki aklı başına gelir o zaman

Ev araba, arsa... Nasıl bir yatırım yapılır orda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…