Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

Hayrolsun inşallah,
ne demek istiyor acaba?
ben de seni babanın evine getirip bıraktığını bilmiyordum,
o ne ya, o zaman neden geri döndün, sonra neden ikinci kez babanın evine gittin?
çiçek göndermesinin sebebini anlamaya çalışıorum ama, anlam veremedim:44:

yok hayır hayatım bilmiyordum Peki bu ailesine para verme durumunda değişiklik oldu mu yapmıcam vermicem diyor mu artık,konuştunuz mu bunları.

ya ailelerle biraraya gelinip konusuldu...cok seyler gecti arada zamanin olursa oku...o konu hakkinda pek birsey demiyor...abisi de kizdi....ama bilmiyorum anladimi

ilkinde o birakip gitti yine para yüzünden tarismistik ikincisinde ben gittim yine ayni sebeten...bende anlayamadim...özür dilemis notda...

ilkinde o birakip gitti yine para yüzünden tarismistik ikincisinde ben gittim yine ayni sebeten...bende anlayamadim...özür dilemis notda...

Bence bekle o zaman ne demek istiyor bakalım,
net değil davranışları,
kendi içinde çelişiyor sanki kocan,
hmm ne dersin

Eşini sevdiğin belli cnım her halindn. Kopekopun dediği gibi önce bir anlamaya çalıs,ona göre daha sağlıklı kararlar verirsin inşaallah tatlım

valla cözemiyorum...icindeki celiski ne dersiniz?

sanırım seninle evli kalmak ve ailesinden kopmamak arasında sıkışmış,
erkeklerin aslında hepsi böyle,
ama seninki biraz fazlaca ağır tepkiler veriyor,
yani evliliği değil de ailesi daha ağır basıyor onun için,
ama saçma bu hali,
o zaman evlenmeyecekti,
annesinin dizinin dibinde oturacaktı,
hem evli olayım hem de annemin kuzusu olayım diye bir şey yok,
hayat hepimiz için zor, sadece kendisi için değil, benim eşim de zor alıştı evliliğe, yani ailesinden ayrı bir yuvası olduğuna demek istiyorum, yoksa diğer türlü sıkıntımız yok da- ama sonundadurum şu,
ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gidecek..
hem deveden rahatsız olup hem de ondan vazgeçememek patolojik bir durum...

Eşini sevdiğin belli cnım her halindn. Kopekopun dediği gibi önce bir anlamaya çalıs,ona göre daha sağlıklı kararlar verirsin inşaallah tatlım

coook seviyorum ama ah bi anlasa...bu mesele araya tabiki sogukluk soktu ama sevgim baska...

aklim ermiyor artik...

canım benim eşimin eileside aynı sadece para ile ilgili konularda bizi ararlar daha doğrusu eşimi ararlar. bende artık maaşımı ortaya koymuyorum evi geçindirsin kendi maaşımıda yatırım ve kendim için harcıyorum. Bazen tüm ailesini boğmak geliyor içimden

dogrudur cnm cok haklisin...bende nefret ediyorum ailesinden yani daha cok babasindan ve kardesinden...sizinkiler istiyormu acik acik...akillarinca kendi babalarina babalik yapiyorlar

Benim babamda öyleymiş hep annesine verirmiş parayı emekli ikramiyesini kardeşinin 5 ay süren evliliğine harcadı ve hayallerindeki eve 7 yıl gec sahip oldu şimdi çok pişman arkadaslarının evleri arabaları var bizim 1 evimiz hep ailesinin yüzünden kendi kabul ediyorr...

illa bi affedersiniz kazik yemeleri gerekiyor...yoksa beyinleri almiyor...

Sevgili Lal ciğim
az önce içimden gelenleri yazdım ama elektrikler kesilince silindi
Kartalkız ve sen ne olacak durumlarınız?
Nereye kadar sürecek bu ağlamalarınız, çaresizce üzülmeleriniz?
Seni ailesine ve kendine karşı rencide edecek,
ailenle yüz göz olup her şeye tamam diyecek
sonra evden gitmen için elinden geleni yapacak
giderken engel olmayacak ve
gururunu hiçe sayarak 2. defa çıktığın eve dönmen için sana çiçekler gönderecek.
Sana soruyorum "seni seviyorum ama sevgimi belli edemiyorum" gibi
bir durum söz konusu değil iken, maddi durumda seni ezmesi ve parana göz dikmesine karşımı sviyorsun hala?
Yoksa sana türlü türlü hakaretler etmesini mi seviyorsun hala?
Yoksa ona karşı duyduğun sevgi değilde alışkanlık mı?
Ne kadar sağlıklı düşünebilirsin ki?
Böyle mi hayal etmiştin evliliğinizi?
Seninle bir bütün olduğunu anlamayan ruhsuz bir insan için bu kadar üzülmen değer mi?
Sence eşinin ailesimi yoksa seni bu kadar üzen eşin mi hatalı?
Ya da sen mi?
Lütfen toparlan artık kendine gel, şimdi ayağa kalkıp ne yapmam gerekir diye düşün.
Küçük bir not: eşinin değişiceğini hiç ama hiç sanmıyorum

Son düzenleme:

Kesinlikle çok haklı,
ben de defalarca buna benzer şekilde ifade etmeye çalıştım düşüncelerimi,ama Lal nedense hala ısrarcısın tavrında,
bence de kendine gel ve kendine hayrın olsun artık, saçma sapn bi adam için kendini neden yıpratmaya devam ediyorsun,
ayrılmak ve dul olmaksa korkun benim bi dünya arkadaşım var, ayrıldıktan sonra yaptıkları ikinci evlilikte mutlu olan..bilemiyorum sana ayrıl demek de haddime değil aslında, ama bu tahammül edilemez bi işkence olacak sana yıllar geçtikçe, bunu artık gör ve yol yakınken, senin hala yaşama enerjin varken, yaşama geri dön derim

iyi niyetle söylüyorsunuz biliyorum ama inanin bana benim icin o kadar kolay degil...sizi ne kadar anlatsamda hersey burada ifade edilmiyor...bana kizacaksiniz belki ama...benim gözüm yuvamda...ondan hic bir sey gelmese (kesinlikle ama kesinlikle cicegi kast etmiyorum)manevi anlamda bende inanmam ama icimden bir ses tekrar son bir kez de olsa dene diyor...ondan sonra yine olmazsa kendi bilir artik...kendi kaybeder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…