• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

fazla takip edemedim konunuzu ama konuşmaya arayı düzeltmeyemi gelmişler.sizi almaya mı geldi?

fazla takip edemedim konunuzu ama konuşmaya arayı düzeltmeyemi gelmişler.sizi almaya mı geldi?

güyya almaya geldiler ama uzun uzun oturup konustuk hepimiz...esimin hala bazi seyleri inkar ettigini gördükce icimden gitmek gelmedi ve suan hala annemlerdeyim...

anladım canım inkar derken ben onu yapmadım bunu yapmadım seni yalancı çıkartarak mı inkar ediyor.yoksa yaptıklarının doğruluğunumu savunuyor?

anladım canım inkar derken ben onu yapmadım bunu yapmadım seni yalancı çıkartarak mı inkar ediyor.yoksa yaptıklarının doğruluğunumu savunuyor?

ya hatirlamiyorum diyor...söylemedim diyor...sen beni onlari söyleyene kadar cok azic birakiyorsun diyor....

kizlar yorumlarinizi bekliyorum...sizce gercekten bosanmayi düsünseydi gelirmiydi dün?

buna bence kesin bisey demek zor..
yani evet gelmesi güzel ama ne faydasi oldu?
madem bosanmak stemiyor, arayi neden düzeltmiyor? bu yuvayi neden kurtarmiyor?
bence bi müddet görüsme esinle, degerini anlasin.

buna bence kesin bisey demek zor..
yani evet gelmesi güzel ama ne faydasi oldu?
madem bosanmak stemiyor, arayi neden düzeltmiyor? bu yuvayi neden kurtarmiyor?
bence bi müddet görüsme esinle, degerini anlasin.

dün aksam onlar gittikte sonra ben bi arkadasimla disari ciktim...biraz dolastik öylesine...o sirada esim annemi aramis...anne babam bana neden o kadar bagirdi ben bu kadar mi kötüyüm demis...eger bana o sekilde inanacaksaniz lal'in üstüne ev alayim veya arabayi vereyim demis...ben ayri gayri olmasin istiyorum demis...yarin onu ise götüreyim demis...annemde o kendi gider birak biraz kafasini dinlesin demis...

dün aksam onlar gittikte sonra ben bi arkadasimla disari ciktim...biraz dolastik öylesine...o sirada esim annemi aramis...anne babam bana neden o kadar bagirdi ben bu kadar mi kötüyüm demis...eger bana o sekilde inanacaksaniz lal'in üstüne ev alayim veya arabayi vereyim demis...ben ayri gayri olmasin istiyorum demis...yarin onu ise götüreyim demis...annemde o kendi gider birak biraz kafasini dinlesin demis...

hmm bunlari neden babana da dememis?
bencede biraz kafani dinle, düzelir zamanla insallah. Ama bence güzel haber bunlar...

hmm bunlari neden babana da dememis?
bencede biraz kafani dinle, düzelir zamanla insallah. Ama bence güzel haber bunlar...

babam baya bi sert konustu geldiklerinde...anladigim kadariyla pek fazla birsey degismemis sende dedi esime...biraz daha düsün ondan sonra kararini ver kurbanini mi kesiyosun adagini yerinemi getiriyorsun diye...sen dedi karinin kazandigi paraya mi muhtacsin dedi babam...

peki canim sen ne düsünüyorsun?
icinden neler geciyor?

bende biraz zamana birakmayi düsünüyorum...onu hala cok seviyorum...ve savasmayi düsünüyorum...ama tabi ondan da bi karsilik görürsem...

ben dün o geldiginde hosgeldin yapmamam zoruna gitmis...

kizlar bana yardim edin...esim is yerine cicek göndermis...sizce ne düsünüyor?

kizlar bana yardim edin...esim is yerine cicek göndermis...sizce ne düsünüyor?

canım konunu basından beri biliyorum,ama daha sonra çok fazla takip edemedim para mevzusundan başka şeyler yaşanmadı değil mi:44:. Yanlısını anladı geç de olsa. Sen napmayı düşünüyorsun şimdi

canım konunu basından beri biliyorum,ama daha sonra çok fazla takip edemedim para mevzusundan başka şeyler yaşanmadı değil mi:44:. Yanlısını anladı geç de olsa. Sen napmayı düşünüyorsun şimdi

ikinci kez babamin evine geldim...1. o getirdi birakti gitti...2. ben geldim...bunlari biliyormusun?

ikinci kez babamin evine geldim...1. O getirdi birakti gitti...2. Ben geldim...bunlari biliyormusun?

yok hayır hayatım bilmiyordum:50: Peki bu ailesine para verme durumunda değişiklik oldu mu yapmıcam vermicem diyor mu artık,konuştunuz mu bunları.:31:

Back