• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

vermesin yine de ,
ne biçim insanlar ya,
çalışıyor bir de geri zekalılar,
bende de var aynı tipler çok iyi biliyorum yani..:47:

camiden para almiyor gönüllü gidiyor...hayirda bulunuyor güyya ama anlamiyor huzurumu kacirdigini...esim bana sen söyle dedi bende bendenmi istedi parayi dedim....sizce ne yapmaliyim?

camiden para almiyor gönüllü gidiyor...hayirda bulunuyor güyya ama anlamiyor huzurumu kacirdigini...esim bana sen söyle dedi bende bendenmi istedi parayi dedim....sizce ne yapmaliyim?

Tavrını koymanın tam zamanı lal. Eşin yüze duramıyor demek ki, sana sen söyle demiş ya onun meali şu; "ben bugüne kadar onlara yardım ettiğim için hayır diyemiyorum, seninle kötü olmak istemediğim icin vermek de istemiyorum, lütfen bana yardım et"

Sen eltini arayıp, "falanca eşimden para istemişsin ama gerçekten müsait değil bütçemiz, keşke olsa da destek olabilsek" demelisin.

Tam zamanı, eltine bunu söylersen tüm aile duyar ve cesaret edemezler belki para isteme
ye

Tavrını koymanın tam zamanı lal. Eşin yüze duramıyor demek ki, sana sen söyle demiş ya onun meali şu; "ben bugüne kadar onlara yardım ettiğim için hayır diyemiyorum, seninle kötü olmak istemediğim icin vermek de istemiyorum, lütfen bana yardım et"

Sen eltini arayıp, "falanca eşimden para istemişsin ama gerçekten müsait değil bütçemiz, keşke olsa da destek olabilsek" demelisin.

Tam zamanı, eltine bunu söylersen tüm aile duyar ve cesaret edemezler belki para isteme
ye

sizce esimin su durumda böyle davranmasi güzel mi?

isten cikinca esimle konusacagim...nasil kaynim herseyde eltimi öne koyuyorsa bende mi artik öne cikmaliyim esim bana bu firsati vermisken?

isten cikinca esimle konusacagim...nasil kaynim herseyde eltimi öne koyuyorsa bende mi artik öne cikmaliyim esim bana bu firsati vermisken?

Tabi ki olumlu bi gelişme. Olaya şöyle bak lal; aşama kaydediyor, senden gizli vermesini de bilirdi. Verirdi ve sen yokken cok para harcadım derdi sen de hesabı tutamazdın.

Eltin eşinden para isteme cesaretini kendinde buluyorsa sen de o evin hanımı olarak hayır deme cesaretini göstermelisin. İdareyi eline al tatlım.

Tabi ki olumlu bi gelişme. Olaya şöyle bak lal; aşama kaydediyor, senden gizli vermesini de bilirdi. Verirdi ve sen yokken cok para harcadım derdi sen de hesabı tutamazdın.

Eltin eşinden para isteme cesaretini kendinde buluyorsa sen de o evin hanımı olarak hayır deme cesaretini göstermelisin. İdareyi eline al tatlım.

yorumun icin tsk ederim cnm simdi paydos yapicam...yarin görüsmek dilegiyle....gelismeleri yazarim....

bence hemen devreye gir hatta eşinle konuşma bile. eltini ara ve paramız yok veremeyiz anca geçiniyoruz falan de. eşin sana pas atmış. sana da golü atmak kalıyor:1:

eşin sen söyle dediyse hiç durma lalcim,
keşke benimki de sen söyle dese var ya bi dökülürüm, hoş ondan korktuğu için demiyo ya:34:
sen de eltini arayıp,
eşimden borç istemişsin ama bizim durumumuz da müsait değil, eşim kırmamak için fazla dile de getiremiyor bu durumu ama bizden bu aralar bi şey istemeseniz çok iyi olur filan gibi konuş bence de , hazır eşin sana toğu atmış,
sen de gole çevir bir arkadaşın dediği gibi,
şimdi topu taca atarsan bir daha ayağına gelme fırsatı olmayabilir :50:

kizlar büyük bi firsati kacirdim...esim bana sen söyle dedi...bende niye bilmiyorum söylemekten cekindim(ne hallere düstük yarabbim)...keske bu yorumlarinizi okusaydim biraz güclenirdim belki...esime ben söyleyemem yengen sana söyledi sen söyle dedim....simdi de ben söylemek istiyorum...esim ben söylerim diyor...ne yapmaliyim sizce...bu sefer ben söyliyim bir dahakine sana yönlendiririm diyor...

kizlar büyük bi firsati kacirdim...esim bana sen söyle dedi...bende niye bilmiyorum söylemekten cekindim(ne hallere düstük yarabbim)...keske bu yorumlarinizi okusaydim biraz güclenirdim belki...esime ben söyleyemem yengen sana söyledi sen söyle dedim....simdi de ben söylemek istiyorum...esim ben söylerim diyor...ne yapmaliyim sizce...bu sefer ben söyliyim bir dahakine sana yönlendiririm diyor...

Sen hic onlarla kötü olma hayatım. Ben söyleyeyim ki kadın kadına halledelim de.

ya aslinda ben bosuna canimi sikiyorum simdi söylemedim diye...bunlar daha coookkk para ister bu kafayla yani daha önüme cok firsat cikar anlayacaginiz....

Üzülmenizi istemiyorum ama yazacagim size belki sert geleblir.

Kisa ve öz: sizin kocaniz Adam degil, hic bir zamanda akkilanmaz ifla olmaz. Sizi acik acik kulaniyor ve paranizi yemekten baska bir ise yaramicaktir yasadigi sürece. Huzurlu bir gelecek istiyorsaniz bosanin!

Bende yurt disinda yasiyorum ve yasantinizi tahmin edebiliyorum inanin bana bu git gide daha cekilmez bir hale gelecektir. Cocugunuz olmadan ayrilin.

Utanmadan cekinmeden kari parsini harcayan üstelik sizi atip ailesine yediren insanla yasanmaz!!

Ailesine de hic yüz vermeyin.

Üzülmenizi istemiyorum ama yazacagim size belki sert geleblir.

Kisa ve öz: sizin kocaniz Adam degil, hic bir zamanda akkilanmaz ifla olmaz. Sizi acik acik kulaniyor ve paranizi yemekten baska bir ise yaramicaktir yasadigi sürece. Huzurlu bir gelecek istiyorsaniz bosanin!

Bende yurt disinda yasiyorum ve yasantinizi tahmin edebiliyorum inanin bana bu git gide daha cekilmez bir hale gelecektir. Cocugunuz olmadan ayrilin.

Utanmadan cekinmeden kari parsini harcayan üstelik sizi atip ailesine yediren insanla yasanmaz!!

Ailesine de hic yüz vermeyin.

esim eltime vermek icin benden para istemedi su an...yanlis anlasildi sanirim....hakli olabalirisiniz...ama bu ikimize son bir sans...ben esimle biraraya gelene kadar cok cektim...

esim eltime vermek icin benden para istemedi su an...yanlis anlasildi sanirim....hakli olabalirisiniz...ama bu ikimize son bir sans...ben esimle biraraya gelene kadar cok cektim...

Detailari biliyorum, ilk mesajinizi okudum bunun üzerine yorum yaptim.

Cok cektiyseniz aslinda daha cok kiymet bilmesi gerekir esiniz. Benim niyetim esinizi kötülemek degil. evelemeden gevelemeden aklimdan ilk gecenleri yazdim bitek. Allah hepimiz hakkinda hayrilisini eylesin.

Detailari biliyorum, ilk mesajinizi okudum bunun üzerine yorum yaptim.

Cok cektiyseniz aslinda daha cok kiymet bilmesi gerekir esiniz. Benim niyetim esinizi kötülemek degil. evelemeden gevelemeden aklimdan ilk gecenleri yazdim bitek. Allah hepimiz hakkinda hayrilisini eylesin.

arada cok sey gecti....o evlendikten soonra herseyi unuttu yani nelerin yasandigini o safaya gelebilmek icin...herkes bu hayatta bi sinavdan geciyor...sanirim benim sinavim önce babami bu evlilige ikna etmekti simdi de esimle birlikte bu evliligi ayakta tutmak...Allahim beterinden saklasin tabi...beterin beteri var....halimize sükretmemiz lazim....

lal nerdesin durum nasıl,
sen de haftasonu girmiyorsun sanırım foruma,
baktım yeni bi şey göremedim,
şimdi de off.sun umarım iyiye gidiyordur her şey,
eşin eltine durumunu tebliğ etti mi?

lal nerdesin durum nasıl,
sen de haftasonu girmiyorsun sanırım foruma,
baktım yeni bi şey göremedim,
şimdi de off.sun umarım iyiye gidiyordur her şey,
eşin eltine durumunu tebliğ etti mi?

cnm ben hafta sonlari pek giremiyorum...durumlar simdilik iyi..parayi vermedik....bu sefer ben karismadan kapandi bir daha istediklerinde esim bana yönlendirecek...bana artik seninle huzursuz olmak istemiyorum dedi...

cnm ben hafta sonlari pek giremiyorum...durumlar simdilik iyi..parayi vermedik....bu sefer ben karismadan kapandi bir daha istediklerinde esim bana yönlendirecek...bana artik seninle huzursuz olmak istemiyorum dedi...

harika ,
süper demiş, hafta sonu benimki de aynısını dedi biliyo musun,
canım dedi benim artık kendime çeki düzen verip sana yakın olmam lazım,
benim ailem sensin, aranızda sağlam durmayı beceremedim bugüne kadar artık kendime çeki düzen verme zamanım geldi de geçiyor bile dedi..

Back