haklısın canım benim bekara karı boşamak kolay,yuva dağıtmak hiç kolay değil hele ki seviyorken.kolay mı yeni bir hayata başlamak ya da alışmak.? .ama deli gibi sevdiğin adamın bu kadar düştüğünü görmek öyle acı ki...adam sağlam pabuç değil buradan anlattığın kadarıyla.arkanı rahatça dayanabileceğin biri değil.yani güvenilmiyor.bak ne güzel direniyorsun eyvallah etmiyorsun.ne mutlu ki aileni kale gibi arkana aldın.karakterli ve tavizsiz bir duruşun var tebrik ederim.bunu bir derdim var bölümünde yapan çok az kadından birisin..paranı cebine yarınlar için at bak hepimiz sana ağzı birliği yaptık tecrübelerimize güven.çünkü adam inkar ve yalancılıktan çekinmiyor.ama ailen hayatta olmayabilir di kaldı ki hayatımızın sonuna kadar başımızda olmayacaklar.şimdiden sanki onlar hiç yanında değilmiş gibi davran.kendi ayaklarının üstünde dur eşine dişini göster.çünkü seni eyvallah etmeyen bir kadın olarak görür ve alışırsa sana ilişemez.o kaybetme korkusu yaşasın sen değil..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..
- Konu Sahibi lal32
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Konu hiçte yabancı değil öylesine çok kişinin sorunu ki bu yazdıklarınız. Ancak iki insan yani eşler bu noktaya geldiğinde durup düşünülmesi gereken asıl konu paradan ziyade bu evliliğin devamını isteyip istemediğinizle alakalı. Şöyleki; Bu tartışmanın burada kalmıyacagı aşikar dahada büyüyecek dahası zaman içinde iki taraf aileleride bu tartışmaya dahil olacaktır. Tam bu noktada kendinize sormanız gereken bu tartışma kördüğüme döndügü noktada eşinizi gözden çıkartmayı göze alabilecek misiniz?
Buna vereceginiz cevap inanın çok önemli. Buradan size sağlam dur lafının arkasında dur vaz geçme vs demek öylesine kolay ki.... Ama son nokta geldiğinde siz yalnız olacaksınız. Ve seven bir eşseniz o son nokta geldiğinde para önemini yitirecek ister istemez. Benim size haddim olmayarak önerim konuyu kendi annenize açmanız ve eşinize maaşı vererek taktik degişmeniz şöleki; tümüyle kendisine uyduğunuzu düşünen eşinize bir süre sonra ailenizin paraya ihtiyacı olduğunu söleyiniz.Ve bunu sölerkende hayatım hiç bu noktadan bakmamışım haklısın ailelerimiz çok önemli deyin. Mebla az olsun eşiniz düşünmeden yardımı edelim desin bir süre sonra yeniden ve yeniden aileniz para istemiş olsun..
Ve sonunda göreceksiniz ki eşiniz siz itiraz dahi etmeden ilk olarak kendi ailesinden gelen talebi reddedecek ve sizinde aynını kendi ailenize yapmanızı istiyecek. Ve bu gün şikayetçi olduğunuz bu sorun çözülüp gidecek.. Saygılarımla..
Buna vereceginiz cevap inanın çok önemli. Buradan size sağlam dur lafının arkasında dur vaz geçme vs demek öylesine kolay ki.... Ama son nokta geldiğinde siz yalnız olacaksınız. Ve seven bir eşseniz o son nokta geldiğinde para önemini yitirecek ister istemez. Benim size haddim olmayarak önerim konuyu kendi annenize açmanız ve eşinize maaşı vererek taktik degişmeniz şöleki; tümüyle kendisine uyduğunuzu düşünen eşinize bir süre sonra ailenizin paraya ihtiyacı olduğunu söleyiniz.Ve bunu sölerkende hayatım hiç bu noktadan bakmamışım haklısın ailelerimiz çok önemli deyin. Mebla az olsun eşiniz düşünmeden yardımı edelim desin bir süre sonra yeniden ve yeniden aileniz para istemiş olsun..
Ve sonunda göreceksiniz ki eşiniz siz itiraz dahi etmeden ilk olarak kendi ailesinden gelen talebi reddedecek ve sizinde aynını kendi ailenize yapmanızı istiyecek. Ve bu gün şikayetçi olduğunuz bu sorun çözülüp gidecek.. Saygılarımla..
lal bugün hic gelmedin, umarim hersey yolundadir...
cnm sabahtan konsolosluga gittim...dünde sinavim vardi...sartlarimi koyarak evi geri döndüm...herseyin hayirlisini Allahimdan dileyerek....
cnm sabahtan konsolosluga gittim...dünde sinavim vardi...sartlarimi koyarak evi geri döndüm...herseyin hayirlisini Allahimdan dileyerek....
şartların nelerdi?
o ne dedi?
şartların nelerdi?
o ne dedi?
para meselesinin sorun olmayacagi...bana kötü konusmayacagi...beni rahatsiz eden hemen hemen herseyi yapmayacagi...bunun son sansi oldugunu...artik aile olmanin ne demek oldugunu anlayacagi....vs...kabul etti...yaptiklarindan pisman oldugunu söyledi...ve daha bir cok sey...tabiki hemen inanmadim ama denemedende anlayamam ztn...
hadi bakalım,para meselesinin sorun olmayacagi...bana kötü konusmayacagi...beni rahatsiz eden hemen hemen herseyi yapmayacagi...bunun son sansi oldugunu...artik aile olmanin ne demek oldugunu anlayacagi....vs...kabul etti...yaptiklarindan pisman oldugunu söyledi...ve daha bir cok sey...tabiki hemen inanmadim ama denemedende anlayamam ztn...
denemsi bedava,
inşallah sözünde durur ve mutsuzluk olmaz artık
hadi bakalım,
denemsi bedava,
inşallah sözünde durur ve mutsuzluk olmaz artık
insallah cnm bilmiyorum artik onu zmn gösterecek...bekara kari bosamak kolay olur derler ya...son bi kez denemek istiyorum...
canım konuyu baştan sona okuyamadım ama benim eşim de ailesine karşı çok cömerttir
benim ailemin de ihtiyaçları sıkıntı çektikleri zamanlar oluyor ama asla bana duyurmazlar kardeşimden falan öğrenirim ve öğrendiğimde yardım etmek istersem kolay kolay kabul etmezler; 1 taş çatlasın 2 kere yardım edebilmişimdir;
senin yuvan ayrı artık; çok muhtaç olursak yardıme dersin ama şimdi biz biraz az harcar biraz çok çalışır idare ederiz derler
üstelik hala ev borcu ödüyorlar ve çocuk okutuyorlardı yakın zamana kadar; kardeşimi everecekler daha; maaş dışında ilave bir gelirleri yok; babamın kazancı iyi olmasına rağmen her ay aynı kazanamayabiliyor
onun alesinin ise 2 tane kirada evi var; oturdukları da kendi evleri
küçük bir şehirde emekli maaşı+kiralarla geçiniyorlar;
bizim düğünümüzde 5 kuruş yardımlarıolmadı hatta takı olarak da çok komik şeyler taktılar akrabalarımdand edikoduyu sevenler hemen laf çıakrdı ama ben önemsemedim
herneyse sadede geleyim; bizim onlara muhtaç olmamamız iyi birşey ama onlara sorsan devamlı YOK YOK YOK
bişey bozulur para yok; bişey alınması gerekir para yok; görümcem çok iyidir ama kocam vermiyo der onun da parası yok; yeğenlere kıyamayız sürekli hediyelerle gideriz bayramlıklarını alırız; kombileri bozulur oğlum sen halledersin derler tamamdır eşimin başı üstüne;
benim annem de ablam da çalışmadıkları halde koca eline bakmayıp el sanatlarıyla ilgili şeyler yapıp sattılar asla paramız yok diye dillendirmediler
ama görümceme bakıyorum el el üstünde oturuyor; ağlamayı bile bilmeyen uslu bir bebeği var Allah dağına göre kar verirmiş bütün gün uyuyor ya da nereye koysan orda oturuyor; istese pekala elişi yapar satar ama hiç o taraklarda bezi yok;
eşimin parası kıymetlidir aslında ama bunları görmüyor;
ben başlarda kıyamıyordum; cidden yok demek ki diyordum ama artık içlerine girdikçe görüyorum;
bi kiralarını olduğu gibi cemaate veriyorlar; kendi evinin ihtiyacı olunca da para yok
ben de bunları yaşadıkça artık annemle babam kabul etmiyor ama kardeşime sık sık ahrçlık veriyorum; annemin babamın çaktırmadan cebine koyuyorum
maaşım eşimden fazla ve eskiden hemen ona yolluyordum ortak kasamız olsun diye ama ailesiyle ilgili bu tutumu yüzünden artık yollamıyorum;
sonuçta benim ailem hala çalışma evde iş yapma satma derdinde ama öbür tarafta hiçbir çaba yok nasılsa oğulları var
üf ya;
anllattıkça sinir oldum;
konunu da böldüm özür dilerim
halbuki ne çok severim onları; ilk günden beri anne baba derim; eşimin aklına gelmese hadi kalk gidelim derim; özlerim;
ama bu yokluk içindeki hallerinden çok rahatsızım
nasıl çıkıcaz biz bu işinden ya
benim ailemin de ihtiyaçları sıkıntı çektikleri zamanlar oluyor ama asla bana duyurmazlar kardeşimden falan öğrenirim ve öğrendiğimde yardım etmek istersem kolay kolay kabul etmezler; 1 taş çatlasın 2 kere yardım edebilmişimdir;
senin yuvan ayrı artık; çok muhtaç olursak yardıme dersin ama şimdi biz biraz az harcar biraz çok çalışır idare ederiz derler
üstelik hala ev borcu ödüyorlar ve çocuk okutuyorlardı yakın zamana kadar; kardeşimi everecekler daha; maaş dışında ilave bir gelirleri yok; babamın kazancı iyi olmasına rağmen her ay aynı kazanamayabiliyor
bizim düğünümüzde 5 kuruş yardımlarıolmadı hatta takı olarak da çok komik şeyler taktılar akrabalarımdand edikoduyu sevenler hemen laf çıakrdı ama ben önemsemedim
herneyse sadede geleyim; bizim onlara muhtaç olmamamız iyi birşey ama onlara sorsan devamlı YOK YOK YOK
bişey bozulur para yok; bişey alınması gerekir para yok; görümcem çok iyidir ama kocam vermiyo der onun da parası yok; yeğenlere kıyamayız sürekli hediyelerle gideriz bayramlıklarını alırız; kombileri bozulur oğlum sen halledersin derler tamamdır eşimin başı üstüne;
benim annem de ablam da çalışmadıkları halde koca eline bakmayıp el sanatlarıyla ilgili şeyler yapıp sattılar asla paramız yok diye dillendirmediler
ama görümceme bakıyorum el el üstünde oturuyor; ağlamayı bile bilmeyen uslu bir bebeği var Allah dağına göre kar verirmiş bütün gün uyuyor ya da nereye koysan orda oturuyor; istese pekala elişi yapar satar ama hiç o taraklarda bezi yok;
ben başlarda kıyamıyordum; cidden yok demek ki diyordum ama artık içlerine girdikçe görüyorum;
bi kiralarını olduğu gibi cemaate veriyorlar; kendi evinin ihtiyacı olunca da para yok
ben de bunları yaşadıkça artık annemle babam kabul etmiyor ama kardeşime sık sık ahrçlık veriyorum; annemin babamın çaktırmadan cebine koyuyorum
maaşım eşimden fazla ve eskiden hemen ona yolluyordum ortak kasamız olsun diye ama ailesiyle ilgili bu tutumu yüzünden artık yollamıyorum;
sonuçta benim ailem hala çalışma evde iş yapma satma derdinde ama öbür tarafta hiçbir çaba yok nasılsa oğulları var
üf ya;
anllattıkça sinir oldum;
halbuki ne çok severim onları; ilk günden beri anne baba derim; eşimin aklına gelmese hadi kalk gidelim derim; özlerim;
canım konuyu baştan sona okuyamadım ama benim eşim de ailesine karşı çok cömerttir
üf ya;
anllattıkça sinir oldum;
cnm lafi bile olmaz anlat ve icini bosalt...en iyisi...bende yolumu sasirdim ve bir cok sey yasadim...dilerim senin hakkindada herseyin hayirlisi olur ve kocalarimizin akillari baslarina gelir...
- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
- 358
para meselesinin sorun olmayacagi...bana kötü konusmayacagi...beni rahatsiz eden hemen hemen herseyi yapmayacagi...bunun son sansi oldugunu...artik aile olmanin ne demek oldugunu anlayacagi....vs...kabul etti...yaptiklarindan pisman oldugunu söyledi...ve daha bir cok sey...tabiki hemen inanmadim ama denemedende anlayamam ztn...
para meselesini nasıl hallettiniz peki?kartını verdin mi adama?merak ettim açıkçası
para meselesini nasıl hallettiniz peki?kartını verdin mi adama?merak ettim açıkçası
ayda 500 euro ayri bir hesaba yatacak gerisi paylasilacak....kartimi vermedim cnm...vermeyide düsünmüyorum...
lal ne var ne yok?nasıl gidiyor?
canim beni hatirlayip sordugun icin cok tsk ederim...evdeyim suan bi problem yok Allaha sükür...konu pek acilmiyor...500 € meselesini kabul etti ama ben henüz bi bankaya gidemedim ama yaptiricam mutlaka...bana simdilik iyi davraniyor eskisinden daha cok alttan aliyor...ikimizde daha dikkatliyiz insallah kötü bi gelisme olmaz canim...
canim beni hatirlayip sordugun icin cok tsk ederim...evdeyim suan bi problem yok Allaha sükür...konu pek acilmiyor...500 € meselesini kabul etti ama ben henüz bi bankaya gidemedim ama yaptiricam mutlaka...bana simdilik iyi davraniyor eskisinden daha cok alttan aliyor...ikimizde daha dikkatliyiz insallah kötü bi gelisme olmaz canim...
Peki bakalım inşallah mutlu olursun her şey güzel olur ne diyeyim
Peki bakalım inşallah mutlu olursun her şey güzel olur ne diyeyim
saol cnm...insallah bu bir ders olmustur...
affedersiniz ama iti an comagi hazirla demisler ya eltim esimi arayip para istemis....
afedersin ama yuh be kardeşim,
bu ne utanmaz insan böyle ya..ay deliricem
eşin nedemiş?
afedersin ama yuh be kardeşim,
bu ne utanmaz insan böyle ya..ay deliricem
eşin nedemiş?
hic düsünmüyorlar hiccc...bunlarin acaba huzuru kacar mi nerelerden döndüler diye....esim veremem demis...bana da sordu verelimmi diye....ben de yok dedim...isten cikinca konusacagiz....eltim camide görevli oraya borcu varmis ay sonunda verecekmis....
hic düsünmüyorlar hiccc...bunlarin acaba huzuru kacar mi nerelerden döndüler diye....esim veremem demis...bana da sordu verelimmi diye....ben de yok dedim...isten cikinca konusacagiz....eltim camide görevli oraya borcu varmis ay sonunda verecekmis....
vermesin yine de ,
ne biçim insanlar ya,
çalışıyor bir de geri zekalılar,
bende de var aynı tipler çok iyi biliyorum yani..