Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

haklısın kolay değil.helep kadın için silip atmak hiç kolay değil.annemden biliyorum sevgi kolay kolay ölmüyor ama nefret ediyor şimdi çünkü yılların alışkanlığı sevgi sanılıyor.yemin ediyorum gençleşti kadın 50sinde facebooku keşfetti.birde kıyafetler aldı kendine emekli maaşı var bir de çalışıyorda,geziyo tozuyo liseden arkadaşlarıyla..iletilerine bekarım mutluyum kimseye ihtiyacım yok yazıyor millet helal diye alkış tutuyor.nerdeymiş şimdiki aklım niye ozaman yoktu boşu boşuna çektim bu herifi diyor.bazen yaşayıp görmek gerekmiş.ama o diyor mu bakalım 7 8 sene emek verdim diye düşünüyor mu?

hepiniz cok haklisiniz ama inanin benim icin cok kolay degil 7-8 yil sonra...

Kolay değildir muhakkak. Çok zor. Ne kadar kötü olursa olsun silip atmak zor. Ama tünelin ucunda ışık görünmüyor. genceciksin harcama kendini olur mu

insallah cnm ama öfkeyle kalkip zararla oturmak istemiyorum. biliyorum aslinda esim bunu düsünmesi lazim ama düsünmüyor iste....

cok sevgili eltim birazönce annemleri aramis gelmek istediklerini söylemis....

ne mutlu annene cnm...uzun süre sonrada olsa yapabilmis...benimde esimle evlenebilmek icin cok cektim ama hersey o kadar cabuk unutulduki...

canim benim konumu okudun zaten.
Ordan pay bic, biz evlenmek icin ailelerimizi karsimiza aldik degil mi? Peki senin esin su an ne yapiyor? Para yüzünden huzurunu kaciriyor, evliligine zarar veriyor. Sadece sevmeyen insan böyle davranir. Seni gercekten sevse, yada en azindan degerini bilse, bunu mevzu dahi etmez.
Unutmaya gelince, inan insanoglu alisiyor. Tabiki icinde bir yara kaliyor ama inan su yasadiklarindan daha kötü degil.
Ben su an ayni durumu yasiyorum. Agliyorum tabiki ama biliyorum ki bu sadece gecici bir üzüntü. Düzelicem, hersey gecicek yakinda.
Ama senin su an esinle yasadiklarin? Daha gecen gün seni kaybetmedi mi? yazik yazik...
bence ailenin yaninda durma vakti artik. Babalarimizin boynunu yeterince egdik degmeyen insanlar icin.
BU aksam güzel ve bakimli ol ve eltinlere, artik istemiyorum de.
Eger seni gercekten seviyorsa birak uzun süre ugrassin. Ama sevmiyorsa zaten er yada gec biticek...

söyleyecek bir sözüm yok...biktim artik...söylediklerinde haklisin...yüce allahim icime o cesareti o sabri versin....

mrb lal günlerdir ara ara konunu okuyorum Allah yardımcın olsun inşallah senin için en hayırlı kararı alırsın.......Allah doğruyu gösterir inşallah..........

Bence kendini düşünmüyorsan aileni düşün
anne babalar kızlarını neden okutur?yarın öbür gün darda kaldığında elin adamına muhtaç olmasın, ezilmesin, ekonomik özgürlüğü olsun diye,gözleri arkada kalmasın diye
sen ne yapıyorsun?hala düşünüyor musun?adam seni resmen sömürüyor,annenin babanın emeğini yiyor.ailen bugün sana boşan demiyorsa yuva yıkmak istemediklerinden birşey demiyorlardır.
o senin kocan sen karun kadar da zengin olsan o sana bakacak.ama şimdi bayanın da çalışma imkanı varsa çalışıyor,eşine destek oluyor.destek olmak bile(evi geçindirmek,ailesine para göndermek demiyorum) senin insiyatifindeyken adam senden zorla kartını almaya çalışıyor.
o adamın senin paranda zerre hakkı yok canım.şükretmeli senin gibi eş bulduğuna,sen hala maaşını adama teslim edip 500 euroya razı olabiliyorsun,bir de beğenmiyor.
sen evi geçindireceksin de o da ailesine bakacak ha?ailenin reisi de sen ol o zaman,senin sözün dinlensin.o adam da ortalarda kocan diye dolaşmasın.
ha ben şunu demiyorum,insan elbet anasına babasına yardım eder elinden geldiğince ama önce kendi evinin huzurunu düşünsün.hele hele de kazık kadar olan kardeşe haybeye para yedirilmesine hiç tahammülüm olmaz.annen baban düşkündür yardım edersin alışverişini yaparsın,kardeşin okuyordur öğrencidir okul masrafına destek olursun.bunlar normal şeyler bence yapılmalı kesinlikle ama yine de bunlar bile karını zorla sömürerek değil.ki seninkinin ailesinin bu dediklerimle alakası yok sanırım.resmen koskoca evli barklı kaynına para yedirecek diye seni eziyor.allah akıl fikir versin ona da sanada ki tez zamanda kurtulursun bu dertlerden inşallah

Son düzenleme:
mrb lal günlerdir ara ara konunu okuyorum Allah yardımcın olsun inşallah senin için en hayırlı kararı alırsın.......Allah doğruyu gösterir inşallah..........

cnm destegin ve yorumun icin cok tsk ederim...simdi eve geldim...bakalim ne olacak...

insallah cnm artik herkez sikildi biliyorum ama haklisiniz demekten baska birsey düsmüyor suan bana...bi gelsinler bakalim....

bence mevzu bizim hakli olmamiz degil.
Farkindayim sen hala sucu kendinde ariyorsun, dikkat ediyorum is bu noktaya gelmis, ikidir babanlardasin ama sen hala abartiyor muyum diyorsun?
Hangi konuda abartiyorsun?
Mevzu kart falan degil artik, esin bu isi inat haline getirdi. Sen her dakika pes edip karti vermeyi düsünürken sence esin neden bu soruyu kendine sormuyor?
sen o parayi kazanmak icin calisiyorsun ve yoruluyorsun canim.
Aslinda normeli sudur: Ay basinda herkesin maasi gelir, giderler kesilir ve geri kalan herkesin harcligidir. Ama senin esin de böyle düsünmüyor.
Adam hala ailesinin derdindem resmen seni ezip geciyor.
Nolur artik dimdik dur ve kararli görün. Bosanma ama bu aksam da bir kuru özüre tipis tipis evine dönme.
Unutma: bu duruma esin getirdi, sen degil!

o kadar yoruluyorum ki inanamazsin ama yine degerim bilinmiyor. tmm disarda cok yemek yeriz yorgun oldugum icin ama o an gel disrda yiyelim der kendisi sonra basa kakar...

su an sakinim bakalim onlar geldiginde insallah sinirlenip kendimi hakiz duruma düsürmem...

neler oldu canim dün aksam?
annenlerde misin daha?

kaynim tek basina geldi konustular bende durdum yanlarinda....suan hala annemlerdeyim....annemle ne düsündüklerini herseyi söylediler....kaynim bu derece oldugunu bilmiyordum dedi...gecen hafta beni neden aramadin dedi...bende kardesin istemiyor sizi aramami dedim siz yaka silkmisiniz benden dedim...ben demiyormuyum sana 24 saat boyunca beni arayabilirsin diye dedi....baya konustular sonra gitti birdaha da ses cikmadi...bana giderken geliyormusun dedi...babamda ben göndermiyorum dedi....esimden bi haber cikmadi ama...

ne hissediyorsun peki su anda?

bilmiyorum bi bosluktayim sanki...ne olacagini bilmiyorum...önümü göremiyorum...

kusura bakma ama canim sen bunu haketmiyorsun. Yazik etti esin sana.
Kaynin madem sana hak verdi, esin neden gelmedi yada aramadi?
Bak canim ben sana söylim, bu evlilikten daha sana hayir gelmez. Bence artik dimdik dur, inan zamanla alisirsin.
Bak bunu yasayan biri olarak söylüyorum. A-L-I-S-I-Y-O-Rsun

tabiki alisilir ama...esimin dün gelmesini kaynim istememis...biraz da olsa sanirim babamdan cekiniyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…