Bence kendini düşünmüyorsan aileni düşün
anne babalar kızlarını neden okutur?yarın öbür gün darda kaldığında elin adamına muhtaç olmasın, ezilmesin, ekonomik özgürlüğü olsun diye,gözleri arkada kalmasın diye
sen ne yapıyorsun?hala düşünüyor musun?adam seni resmen sömürüyor,annenin babanın emeğini yiyor.ailen bugün sana boşan demiyorsa yuva yıkmak istemediklerinden birşey demiyorlardır.
o senin kocan sen karun kadar da zengin olsan o sana bakacak.ama şimdi bayanın da çalışma imkanı varsa çalışıyor,eşine destek oluyor.destek olmak bile(evi geçindirmek,ailesine para göndermek demiyorum) senin insiyatifindeyken adam senden zorla kartını almaya çalışıyor.
o adamın senin paranda zerre hakkı yok canım.şükretmeli senin gibi eş bulduğuna,sen hala maaşını adama teslim edip 500 euroya razı olabiliyorsun,bir de beğenmiyor.
sen evi geçindireceksin de o da ailesine bakacak ha?ailenin reisi de sen ol o zaman,senin sözün dinlensin.o adam da ortalarda kocan diye dolaşmasın.
ha ben şunu demiyorum,insan elbet anasına babasına yardım eder elinden geldiğince ama önce kendi evinin huzurunu düşünsün.hele hele de kazık kadar olan kardeşe haybeye para yedirilmesine hiç tahammülüm olmaz.annen baban düşkündür yardım edersin alışverişini yaparsın,kardeşin okuyordur öğrencidir okul masrafına destek olursun.bunlar normal şeyler bence yapılmalı kesinlikle ama yine de bunlar bile karını zorla sömürerek değil.ki seninkinin ailesinin bu dediklerimle alakası yok sanırım.resmen koskoca evli barklı kaynına para yedirecek diye seni eziyor.allah akıl fikir versin ona da sanada ki tez zamanda kurtulursun bu dertlerden inşallah