Merhaba güzelim,
nasılsın?
Canım yorum yapacağım ama eşini çok seviyorsun seni kırmakta istemiyorum
ama eşinden EŞ olmaz canım.
İnan ki zorla kimseye bir şey yaptıramazsın bir kere ailen yüz göz oldumu
gerisi gelir şöyleki,
500 euro istediler ama eşin sana bir ay verdi sonra vermedi ya da yine para mevzusu açıldı
ne yapacaksın yine mi annenler konuşacak
bu sefer eşin aileni de takmayacak sonrası yine sen üzüleceksin.
ne kadar zaman oldu değil mi buraya bu konuyu açalı
ama eşin 2 gündür konuyu tarttım diyor
üzgünüm canım ama (bana göre) eşin düzelmez.
yine babamin evine geldim
Canim nolduuuuu
Dünden beri seni hiç aradı mı?
Ne yapmayı düşünüyorsun şimdi canım?
Seni üzmek istemem ama siz ikiniz aile kavramından cok uzaksınız. Biriniz ailesini düşünüp ona para yardımı yapıyo, öteki 500 € ver maaş kartım senin diyo.
En güzeli ayrılık gibi geldi bana. Baba evine sürekli dönmek de yanlış. Ya git, ya gelme.
ben o parayi kartimin karsiliginda istemiyorum ki garntin yok dedigi icin sürekli bosanmaktan konustugu icin istiyorum...
çok delikanlı namusuna düşkün adam karısının alınterine göz dikmez.senin hakkını ailesine peşkeş çekerek sizi ben geçindiriyorum diye kabarıyor mu birde?erkek adam karısını sahiplenir insan gibi davranır konuşur..gerekirse taş taşır seni ezdirmez..senin kartına güvenerek mi evlenmiş seninle?bak kızım açıkcası hepimiz söylüyoruz ortada sevgi namına birşey yok..daha da kanını emmeden önlemini al.zaten güven hak getire.adam alenen söylüyor sinsi sinsi değil..geleceğin sallantıda..ona göre düşün düşün düşün..koca her zaman bulunur daha iyisi de bulunur.sağlığından olma bak anamı anlattım sana...bak hepimiz endişeleniyoruz senin için..
ben o parayi kartimin karsiliginda istemiyorum ki garntin yok dedigi icin sürekli bosanmaktan konustugu icin istiyorum...
söyleyeceklerim ve söylemek istediklerimi arkadaşımız çok güzel özetlemiş. Yapma lal kendine gel güzelim, sana senden başka kimseden inan fayda gelmez. Ana-Baba bile bir yere kadardır. (Tüm anne-babalar için söylemiyorum istisnalar hariç). Bu adam seni sevmiyor lal bu adam seni sömürüyor bak senden kartı alamadı para çekip ailesine gönderemedi onun için sinir stres içinde ve bunun hıncını senden çıkartıyor emin ol buna sen.
Sana en taze örnek tr de yaşanan ALİ TARAN olayı örnek olsun.
hepiniz cok haklisiniz ama inanin benim icin cok kolay degil 7-8 yil sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?