Eşimin ailesine maddi yardımları,evliliğimizi kötü etkiliyor.Bu sebeple tartıştık..

Merhaba güzelim,
nasılsın?
Canım yorum yapacağım ama eşini çok seviyorsun seni kırmakta istemiyorum
ama eşinden EŞ olmaz canım.
İnan ki zorla kimseye bir şey yaptıramazsın bir kere ailen yüz göz oldumu
gerisi gelir şöyleki,
500 euro istediler ama eşin sana bir ay verdi sonra vermedi ya da yine para mevzusu açıldı
ne yapacaksın yine mi annenler konuşacak
bu sefer eşin aileni de takmayacak sonrası yine sen üzüleceksin.
ne kadar zaman oldu değil mi buraya bu konuyu açalı
ama eşin 2 gündür konuyu tarttım diyor
üzgünüm canım ama (bana göre) eşin düzelmez.

Son düzenleme:

hakli olabilirsin ama inan bana kendi durumumu bende suan gözlemleyemiyorum...500 € her ay sabit olarak kesilecek...tabi "kabul ederse"...gercekten hatasini anlayip anlamadigindan pek emin degilim....

yine ayni oyun yine ayni sahne yine ayni oyuncular...basa döndüm yine kizlar...

canım hayrola ne oldu,
çok derin olmayacaksa,
ne yüzünden tartıştınız, yine para mevzuu mu
sana neden hakaret etti, ne diyor?
bu şekilde devam etmen ne kadar anlamlı canım , artık bi karara varsan ve prangalarından kurtulsan diyorum, hakaret demek de ne oluyor,
para için yapılır mmı, köle mi almış bu adam seni yahu..

kizlar size kisa bir özet geceyim aslinda kopyalayabilirimde...neyse... dün carsiya gittik isten sonra...ben kendime terlik alacaktim kasaya durdum yanimda nakit yoktu esimin de yoktu bende kartla ödeyecegimi söyledim...bana hangi kartla diye sordu kendi kartimla dedim...benim kartim nerede diye sordu bende ben almadim evdedir dedim...neyse magazadan ciktik bizimki acti yine konuyu...bende suan konusmak istemiyorum bu konuyu dedim...kapatmadi tabi...hala ayni fikirdemisin dedi...bende 500 euro yu yap veririm dedim...kabul etmedi...babanlar karisamaz dedi...bende bunu babamlardan önce ben istiyorum dedim...bana yine agir seyler söyledi...eve gittik bu markete gitti...camdan baktim ve onu gördüm biriyle telefonda konusuyordu neyse eve geldi kiminle konustun dedim...sana mi hesap vericem dedi...bundan sonra bilmeyeceksin dedi...(sanirim ya abisini aradi yada yengesini)...bende sinirlendim evden cikip dolasmak biraz hava almak istedim...sen dur ben zaten abimgile gidicem dedi...haaa birde eve gelirken madem seninde fikrin degismedi neden geldin o zmn dedim...götür madem geri beni dedim...bana ne dese begenirsiniz ben götürmem gidersen kendin gidersin dedi....bunlari düsündükce kendimi evden atmak istedim ve ciktim evden dolastim baya...hava kararinca beyefendi aradi...ben seni düsünmüyorum namusumu düsünüyorum dedi bende sinirlendim telefonu suratina kapattim...uzun bi süre eve gitmedim...sonra ne yapicagimi bilemedigim icin saat de daha fazla gec oldugu icin gitmeye karar verdim...kaldigimiz yerden tartismaya devam ettik tabi...ben tam eve girdigim sirada abisigille konusuyordu sanirim 500 euro meselesini...eve girince ne dedikodu yapiyorsun dedim...neyse onun hala o sekilde konustugunu duyunca tekrar gitmeye kalktim engel olmaya calisti...tabi gitmeni istemiyorum kal diyerek degil....sinirimden aglamaktan helak oldum...aglayarak babamlari aradim...babam beni almaya gelsin dedim...aksilik ya arabasi da yoktu babacigimin...taksi tuttu geldi...sen asagiya in ben bu sinirle onu görmek istemiyorum dedi...durum bundan ibaret arkadaslar...

ha sunu da ekleyeyim ben tekrar eve gittikten sonra büyük eltim benimle konusmak istedi(ben kendisini pek sevmem ters birisidir, hic lafini bilmez karsimdakini kirarmiyim diye düsünmez)yine beni tersler diye kimseyle görüsmek istemiyorum dedim esime dönerek kimseyi aramami istemiyordun ya daha ne istiyorsun dedim...eltim dururmu söyle ona demis benden icin simdi konusmak istemiyorsa bizi de sonra aramasin bizde o zaman konusmayacagiz demis hanimefendi....ya benim canimin sikkin aninda birde onun cenesini dinlemek istemedim...cok düsüncesizler cok....

sizce benmi abartmisim?bu ne zamana kadar bu sekilde devam edicek?

Seni üzmek istemem ama siz ikiniz aile kavramından cok uzaksınız. Biriniz ailesini düşünüp ona para yardımı yapıyo, öteki 500 € ver maaş kartım senin diyo.

En güzeli ayrılık gibi geldi bana. Baba evine sürekli dönmek de yanlış. Ya git, ya gelme.

ben o parayi kartimin karsiliginda istemiyorum ki garntin yok dedigi icin sürekli bosanmaktan konustugu icin istiyorum...

ben o parayi kartimin karsiliginda istemiyorum ki garntin yok dedigi icin sürekli bosanmaktan konustugu icin istiyorum...

sen bu adamı seviyor musun hala?

adam dediğin adam olur. ben 6 yıldır çalışan ve maaşıda türkiye şartlarında yabana atılır bir maaşla çalışmayan birisiyim çok şükür 4 yıllık evliyim eşime kartımı her verip bana nakit çeker misin dediğimde şifresini sorar. ben hep aynısını söylerim ama yinede sorar sonuçta o benim kartım ve bana özel. ben vermediğim sürece hiç istememiştir.

ben şahsen eşinin seni sevdiğini düşünmüyorum. bence artık mantığınla kararlar vermelisin. kimse için bir anını bile heba etmeye değimez.

çok delikanlı namusuna düşkün adam karısının alınterine göz dikmez.senin hakkını ailesine peşkeş çekerek sizi ben geçindiriyorum diye kabarıyor mu birde?erkek adam karısını sahiplenir insan gibi davranır konuşur..gerekirse taş taşır seni ezdirmez..senin kartına güvenerek mi evlenmiş seninle?bak kızım açıkcası hepimiz söylüyoruz ortada sevgi namına birşey yok..daha da kanını emmeden önlemini al.zaten güven hak getire.adam alenen söylüyor sinsi sinsi değil..geleceğin sallantıda..ona göre düşün düşün düşün..koca her zaman bulunur daha iyisi de bulunur.sağlığından olma bak anamı anlattım sana...bak hepimiz endişeleniyoruz senin için..

söyleyeceklerim ve söylemek istediklerimi arkadaşımız çok güzel özetlemiş. Yapma lal kendine gel güzelim, sana senden başka kimseden inan fayda gelmez. Ana-Baba bile bir yere kadardır. (Tüm anne-babalar için söylemiyorum istisnalar hariç). Bu adam seni sevmiyor lal bu adam seni sömürüyor bak senden kartı alamadı para çekip ailesine gönderemedi onun için sinir stres içinde ve bunun hıncını senden çıkartıyor emin ol buna sen.

Sana en taze örnek tr de yaşanan ALİ TARAN olayı örnek olsun.

boşanmaktan bahseden bir adamdan 500€ alıp kendini garantiye mi alacağını düşünüyorsun?

yemin ediyorum kalp kalbe bu kadarmı karşı gelir..hep şunu inandım ve düşündüm...kendine yapacağın iyiliği inan sana başkası yapmaz.annen bile yapmaz istese de yapamaz..yaşadıkça göreceksin ne demek istediğimi ki görüyorsun da..sen o adam için el kızısın canım.maaşın arttıkça gözündeki değerin büyüdü.
inşallah gözün kör olmaz.inşallah günün birinde başka bir nickle kocam beni sömürdü ve bir kenara attı diye başlık açmazsın.giden yıllar geri gelmiyor şimdi en güzel zamanalrındasın paranı kazan hayatına bak...

hepiniz cok haklisiniz ama inanin benim icin cok kolay degil 7-8 yil sonra...

hepiniz cok haklisiniz ama inanin benim icin cok kolay degil 7-8 yil sonra...

Yanlış anlama Lal ama sen bugün bu evliliği noktala çok değil 3-4 ay sonra o çok kolay değil dediğin sevgisizlik ve sömürülmeyle geçmiş 7-8 yılına öyle üzüleceksin ki resmen için acıyacak.

Ya paranı yedirme, ya bu işi bitir lal bunun başka çözümü yok canım anlıyormusun beni. (İnşallah ben yanılırım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…