arkadasim ben sunu bilirim sadece, bence esine resti cek. en azindan gercekten niyetini anlarsin.
Emin ol bunu sen yaparsan senin icin daha iyi ama gün gelir de o bu cizgiyi cekerse toparlanmasi daha zor oluyor. Sonucta böyle devam edemez.
Ona kaybetme hissini yasat.
hsgldn cnm. nasil rest cekicem?fikrimi degistirmeyerekmi? o da degistirmiyor bunu iki haftadir görüyorum....
hb canim, al karsina de ki: böyle olmaz, neyi paylasamiyoruz. Istersen bosanalim de. Bakalim ne cevap vericek. Kararli görün.
Benimki avukata gittigimden beri hergün annemlerin kapisinin önüne park ediyor arabasini ama gururundan geri adim atamiyor. Erkekler bundan anliyor canim.
neyi paylasamiyoruz dedigimde senin parani sen paylasmiyorsun diyecek. bosanalim desem o an icin diyecek ama sonra icin pisman olacak(belki) ama is isten gecmis olacak benim ailem duymus olacak ve araya sogukluk girecek...
peki ona süpriz bir sofra hairlasan, onunla iyi bir sekilde konussan, onu yumusatsan. Iyilikle kendine cekmeye calissan?
yumusayacagini sanmiyorum. bizim aramizdaki bir diger sorun da konusamamak. itiraf etmeliyim ki (ama sirf ben degil) cok sinirliyim. yani bu da pek cözüm degil. 1 hafta önce denedim ama olmadi...
e peki nasil olacakmis böyle? yani bi fikri vardir herhalde canim.
senin esin de bi cins yani.
bence pek de ne yaptiginin farkinda degil. sirf inada bindirdi...bu sefer bende bu kadar inatlasinca pes etmeyince bu kadar uzadi....
peki sende inatlasmak yerine aksam eve gittiginde hicbisey yokmus gibi davransan. Terslese bile sakaya vur. Bu benim esimde cok etkili olurdu :)
insan böyle cani eve gitmek de istemez ya, isde ayri yorul, evde ayri savas.
Allah yardimcin olsun canim
ah be cnm onuda yaptim. o zmn benimle hic konusmadi. ayni dört duvarin icinde ben yokmusum gibi davrandi tabi buda benim zoruma gidiyor...
ay canim simdi ben bisey dicem ama kesin bu yorumumla tepki toplicam :26:
bence seninki bosanmaya dogru gidiyor, hicbiseye razi olmamasi bunu gösterdi bana.
galiba kendisini buna hazirliyor. Insallah yanilirim.
valla bilmiyorum. aslina bakarsan sevdigini tahmin ediyorum ama can cikiyor huy cikmiyor iste malesef....biraz önce dedigin gibi eve gitmek istemiyorum cünkü onunla bu seklide küs olmayi sevmiyorum...
canim söyle söylim, biz bir cuma aksami ayrildik, o kavgadan tam 2 saat önce benim esimin bana bir mesaji var okuyan inanamiyor. durduk yerde bana ilan-i ask etmisti.
ama gel gör ki aksam bir anda sildi beni...
o yüzden sunu demek istiyorum: sevgisi senin icin bir güvence olmasin.
Bide sunu düsün, sen seviosun ve küs kalmamak icin biseyler yapiosun, o da madem seviyor neden uzatiyor?
Allah yardimcin olsun canim ya, isin cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?