bir sihirli degnegim olsa suan o kadar cok seyi degistirirdimki bilemezsiniz...
seni cok iyi anliyorum canim
sende son durum ne simdi?
seytanmi melek mi hangisi diyor bilmem ama birisi pes et diyor...
bence pes etmek degil de, kendini geri cekebilirsin biraz.
pes etmek derken karti vermeyi demek istedim.Allahim deliricem....
Tebrik ederim canım çok sevindim.kizlar ben geldim...sinavimi kazandim...artik meslek sahibiyim...cok mutluyum...
Canım senin eşinin düzelmesi gerçekten çok zor, sanırım seni kararlı görmüyor pes edeceğini düşünüyor. Ben kendi halimi anlattım biliyorsun, benim ablamın da aynı sıkıntısı vardı yanlız eniştem nereye ne harcadığını bilmez biraz savurgan. İkisi de çalışıyor, bebeğine annem bakıyor. Önceleri eniştem kendi maaşını harcar bitirirdi, ablamın maaşıyla geçiniyorlardı. Benim annemler olaya el koydu, enişteme bak kızım çalışıyor sırf ev almak için bebeğine ben bakıyorum, çocuk bütün gün annesini soruyor eğer para biriktirmicekseniz çalışmasın çocuğuna baksın, çalırşırsa da birikim yapsın dedi. Ondan sonra ablamın maaşı düzenli olarak biriktiriliyor, çok nadir 50-100 alıyorlar içinden gerisi bankada kalıyor, tabi kendi hallerine bırakırsan düzelmezdi ablam kartını anneme verdi para alcağı zaman annemden alıyor.isin yogunlugundan yazamadim kizlar...cuma günü isten ciktim. beni almaya gelmedi yine. ama beklemiyordum ztn. aradim esimi isten ciktiktan sonra. aksama kadar neden hic aramadigini sordum. ters ters konustu benimle ve yine tartistik telefonda. canim eve gitmek istemedi tabi. sonra yolda eltim aradi. neyse bende oraya gittim. esim gec saate kadar aramadi tabi benim icim icimi yedi nasil bu kadar rahat olabildigi konusunda. daha önce esim beni eltime sordugunda demiski niye beni ariyorsun git de karini arasana kendinden alsana haberi diye. ben bi ara eltimdeyken asagiya birsey indirmeye indim. saolsun eltim o sirada eltim esimi aramis. bana da saka yapiyor aklinca belki kuslar söylemistir diye. neyse bana sonra dogruyu söyledi, esimi arayip benim oarada oldugumu yani. esim tabi o sirada ici rahat bir sekilde arkadaslariyla kahveye gitmis tuzu kuru tabi...(normalde gitmez yani nadirdir) esim bana gercegi söylediginde cok sinirlendim sinirimden agladim. ben orada aramasini bekliyorum meger tezgah kurul,mus bile. eltimin böyle birsey yapmasiyla ilk defa karsilasiyorum. ama inanin cok bozuldum. neyse beyefendimiz gec saatte tesrif edebildi büyük abisinin onu aramasindan sonra. yine tartisdik oraya gelince. sonra eve gittik. alttan alici bir sekilde benden özür diledi ve kartini vermeye kalkti ama ben kabul etmedim yine aynisi olacak dedim. sen simdi bunu vermenin karsiliginda benim kartimi istiyorsundur dedim. bu yanlis mi olur dedi hemen kart geri verdim...anlayacaginiz hafta sonum yine ayni sekilde gecti...
Tebrik ederim canım çok sevindim.
Canım senin eşinin düzelmesi gerçekten çok zor, sanırım seni kararlı görmüyor pes edeceğini düşünüyor. Ben kendi halimi anlattım biliyorsun, benim ablamın da aynı sıkıntısı vardı yanlız eniştem nereye ne harcadığını bilmez biraz savurgan. İkisi de çalışıyor, bebeğine annem bakıyor. Önceleri eniştem kendi maaşını harcar bitirirdi, ablamın maaşıyla geçiniyorlardı. Benim annemler olaya el koydu, enişteme bak kızım çalışıyor sırf ev almak için bebeğine ben bakıyorum, çocuk bütün gün annesini soruyor eğer para biriktirmicekseniz çalışmasın çocuğuna baksın, çalırşırsa da birikim yapsın dedi. Ondan sonra ablamın maaşı düzenli olarak biriktiriliyor, çok nadir 50-100 alıyorlar içinden gerisi bankada kalıyor, tabi kendi hallerine bırakırsan düzelmezdi ablam kartını anneme verdi para alcağı zaman annemden alıyor.
Sen de öyle yapabilirsin, kartını elinden mi alıyor alsın talimat ver bankaya kendine yeni bir hesap aç paran her ay o hesaba otomatik olarak aktarılsın, ya da aynı bankanın kredi kartı varsa o karta maaş hesabını tanımlat diğer kartını kır at, de ki ben de çekmicem sen de.
Benim eşim de ihtiyacı olunca çok çok üzülüyor vermeyince ama yapcak birşey yok, beyefendi için hayat hoş hem onun ailesiyle aynı şehirde oturayım, hem bütün maaşını ailesine harcasın hem bana bir faydaları dokunmasın. Kusura bakma kimse enayi değil.
Dün bir gelişme olmadı mı? Sınavını geçtin diye fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?