Canım benim eşim maaşımı vermediğim için pek birşey demiyor çünkü biliyor hatasını, diyor ki ben onlara bakmaya mecburum abileriyim ailenin reisiyim. Ben de tamam ailen ama artık senin bir ailen de benim bunu kabullen diyorum. Biz de çıkmazdayız anlayacağın. Mesela bir yere gidiyoruz, ben birşeyler alıyorum köşeye çekiliyor ödemeye yanaşmıyor. Ben bazen yüzsüzlük yapıp ödesene diyorum öyle ödüyor. Ben ödersem de sesini çıkarmıyor. Gerçekten ailesinin bencilliğine sinir oluyorum. Sen de verme paranı sakın, hem erkeğiz diye övünüyorlar madem evi de geçindirsinler.
Lal ciğim iki gündür giremedim iş olunca maalesef öyle ha deyipte girilmiyor
tüm yazılanları okudum ama bir yeri anlayamadım, kaynın sana mı git dedi, yoksda eşine mi?
Birde bende arkadaşlara katılıyorum bu konuyu ailenle konuş çünkü sadece ikiniz arasında değil artık bu tartşma tüm aileye yansımış seni,n ailenin de bilmeye ve yanında olmayta hakkı var değil mi?
Eşinin tavrını anlayamadım galiba öfke kontrolü yapamıyor en sinirli annında son sözü en başta söylüyor ama kusura bakmasın biz Müslümanız ne öyle defalarca boşan da yok git de o zaman evliliğinizin anlamı mı kalır?
Bir de babam da seni sevmiyor lafı aklıma takıldı doğrusu, çünkü insdanlar sinirli anlarında bilinçli söyledikleri aslında hep doğrudur belki de kayınpederin böyle konuştu arkandan.
Yani ailenle konuş eğer eşin hala diretiyorsa kendisi bilir birazda o çözüm yolu bulsun değil mi yani
Canımsın...
Bunları nasıl aşacaksınız peki?
O sana inat sende haklı olrak tavır yapacaksın, nereye kadar?
Eğer eşini çok seviyorsan o da seni seviyorsa aşarsınız ama eşin çok fevri biraz törpülenmesi lazım!!!
canım ben üstüne gitmemenden yanayım. biraz zamana bırak. daha önce de söyledim ikiniz de kızgınsınz ve kırıldınız da üstüne üstlük. bu tarz bi konudan ayrılma konularını açtınız. sevginizden şüphe eder oldunuz. bunlara gerek yok aslında. para konuları hassastır, eşin de çok inatçı. sen tamamen haklısın ancak biraz için soğusun, daha da kırmayın birbirinizi.
zamanla aşılır bu problemler,benimde babam ailesine yıllarca yardım etmişti,ama oda anladı sonunda böyle gitmeyeceğini,bence erkeğin kendisinin anlaması lazım bunu,söyle söyle biyere kadar,inada bindirmeye gerek yok
günaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?