Eşimin ailesine düşkünlüğü

kendi annesi 17 yaşındayken vefat etmiş babası başkasıyla evlenmiş bu da ilk talibiyle evlenmiş
babasının oluşturduğu cici anne psikolojisini benden aldı işte kadının başka dişiye tahammülü yok
bu tarz insanlara dikkat edin zaten kendi acılarını sizden alıyorlar mutlaka:KK14:

rabbim çok büyük bana yaşattıkları yanına kalmayacaktır, neymiş o beni gelin olarak almazmış beklemeyecekmişim boşuna
kimi etrafa dünürleri deyip tanıştıracaklarmış (annemin babamın ayrılığı başıma bela oluyor bu noktada!!)

düünden beri sizleri okudukça içim sızlıyor yeni yaşıyormuşum gibi ama rabbime havale ettim:KK14::KK14:

ya inanmiyorum, ne istio bu kadinlar ya?
bunlar da gelin olmadi, bunlar da ayni seyleri yasamadi mi?
hem üzüldüm hem sevindim senin adina. Inan bosanmak cok daha zor...

Son düzenleme:
kendi annesi 17 yaşındayken vefat etmiş babası başkasıyla evlenmiş bu da ilk talibiyle evlenmiş
babasının oluşturduğu cici anne psikolojisini benden aldı işte kadının başka dişiye tahammülü yok
bu tarz insanlara dikkat edin zaten kendi acılarını sizden alıyorlar mutlaka:KK14:

rabbim çok büyük bana yaşattıkları yanına kalmayacaktır, neymiş o beni gelin olarak almazmış beklemeyecekmişim boşuna
kimi etrafa dünürleri deyip tanıştıracaklarmış (annemin babamın ayrılığı başıma bela oluyor bu noktada!!)

düünden beri sizleri okudukça içim sızlıyor yeni yaşıyormuşum gibi ama rabbime havale ettim:KK14::KK14:

peki su an ne durumdasiniz? veya o ne durumda? pisman mi?

6 ay sonra atlatmayı kabullenmeyi başardım aramayı kestim (2009 16 temmuzda ayrılık kararımı açıkladım)
bu seferde o düştü peşime
ama nafile içim tuz buz..
ara ara konuşuyorduk kısa tlflar
hatta birinde benden ayrılan 3 ay içinde evlenirdi diye bir cümle kurdu
ben senin yüzünden başımı yakacak aptal bir kız değilim 5 yılda çözemediysen yapıcak bişey yok dedim bozuldu:nazar:

son 6 aydır hiç konuşmadık
böylesi daha iyi bende soğudum zaten sadece içimde hazımsızlık var hem annesine hem kardeşine hem ona karşı
rabbime yakın bana uzak olsunlar

peki su an ne durumdasiniz? veya o ne durumda? pisman mi?

Son düzenleme:
6 ay sonra atlatmayı kabullenmeyi başardım aramayı kestim (2009 16 temmuzda ayrılık kararımı açıkladım)
bu seferde o düştü peşime
ama nafile içim tuz buz..
ara ara konuşuyorduk kısa tlflar
hatta birinde benden ayrılan 3 ay içinde evlenirdi diye bir cümle kurdu
ben senin yüzünden başımı yakacak aptal bir kız değilim 5 yılda çözemediysen yapıcak bişey yok dedim bozuldu:nazar:

son 6 aydır hiç konuşmadık
böylesi daha iyi bende soğudum zaten sadece içimde hazımsızlık var hem annesine hem kardeşine hem ona karşı
rabbime yakın bana uzak olsunlar

atlattigina sevindim.
Cok zor bisey ya, iyiki evlenmemissin, inan bosanmak daha zor

Bir arkadaşımın oğlu bir gün, insanlar evlenirken gelinlik damatlık giyiyor boşanırken ne giyiyor diye sordu :)

sanmam, benim gelinligim onlara göre baya acikti :)
hemde o kadar ahimi aldilar ki, eger yeni bir gelini olursa ona kan kusturur :KK66:

Umarım, öyle bir gelin olsun ki, canlarını kurtarmak için nereye kaçacaklarını şaşırsınlar. Elalemin dilinde sakız olsunlar, kendi dertleri ile uğraşmaktan aman demeye fırsat bulamasınlar

O gelini de onlara kör şeytan göndersin. Allahdan iyilik gelir, onlar artık kör şeytanla mücadele etsin

sadece düşünmemeye çalışıp hayatta başka şeylere tutundum
ama sıkıntısı olan arkadaşları okudukça canlanıyor tabi
kesinlikle iyi ki evlenmemişim atlatması hazmı hiç kolay olmazdı..:KK14:

atlattigina sevindim.
Cok zor bisey ya, iyiki evlenmemissin, inan bosanmak daha zor

sadece düşünmemeye çalışıp hayatta başka şeylere tutundum
ama sıkıntısı olan arkadaşları okudukça canlanıyor tabi
kesinlikle iyi ki evlenmemişim atlatması hazmı hiç kolay olmazdı..:KK14:

inanirim canim ya, bende kendimi ise verdim.
ISkolik oldum resmen, gece gündüz calisiyorum yoksa kafayi yerim herhalde.

farklı ilgi alanlarıda edinmek iyi geliyor mesela şimdiki hedefim spk lisansımı alıp maaşımı istediğim orana getirince bir subaru impreza sahibi olmak:KK51::KK24::KK1:

inanirim canim ya, bende kendimi ise verdim.
ISkolik oldum resmen, gece gündüz calisiyorum yoksa kafayi yerim herhalde.

farklı ilgi alanlarıda edinmek iyi geliyor mesela şimdiki hedefim spk lisansımı alıp maaşımı istediğim orana getirince bir subaru impreza sahibi olmak:KK51::KK24::KK1:

insallah diledigin gibi olur bundan sonra hersey :)

acikcasi benim bir hedefim yok artik...
benim tek hayalim anne olmakti...

insallah diledigin gibi olur bundan sonra hersey :)

acikcasi benim bir hedefim yok artik...
benim tek hayalim anne olmakti...

canim günlerdir konunu takip ediyorum...yorum yazamadim bi türlü...bu kadar umutsuzluga kapilma her bosanan cift altindan kalkamasaydi.bosananlar hic mutlu olmazdi....

muallakta kalan evliliklerden ve kararsız erkeklerden nefret ederim :KK19: :KK20::KK45:

YA HEP YA HİÇ

Son düzenleme:
X