yok cnaım çocukla ilşgili sorunlarım var rahatsızm tedavig örüyorum5 ay önce bir gebelik gçirdim 1 ayken düşük yaptım halada gebe kalamadım üstüne öle yani biraz sıkıntılıyım bu kouda bende çok alınganım hemde çoook onlarda öle dior..bir de ne derlerse desin benimkiler hep alınan ben oluyorum aa biz ne dedikki şimdi sen çok alıngansız dıyor kayınvalidem:)))
eşimi de dolduruyor bu şekilde karın çok alıngan çok suratsız ,girişken değil,mızmız ,pimpirik.
Bir ortamda beraber bulunduğumuz zaman başkalarına hep kendi kızlarını ve kendi akrabalarındaki yaşıtım olan kızları över benle ilgili ağzını açmaz:)
Oğlunu yönlendirmeye çalışır şunu yap bunu yap maddi yönden.Geçen gün dedim farkında değilsin galiba anne ama biz evliyiz farklı planlarımız var dedim.Karışmasın bize yaaaaaaaaaaaaaaaa
Çocuk var mı sende>?
bence başlayın canım ya bayaa olmuşşşş :))) şaka şakaa sen en zaman hazır hisedersen kontrol oldun mu hiç sorun felan var mı die?yooo dinlemem zaten umrum değilkaydirigubbakcemile3
30 yaşındayım ama hiç ciddi anlamda denemedik 4 bitiyor bu arada:)))
ii bari doktora gittiysen. ben ilk 6 ay korundum. ilaçla. sonra doktora gitim rutin kontrole benim bebek olması için tedavi görmem lazımmış öle başladık bizde 1 senedir tedavi görüyorum bakalım ama bizde( yani ben) düşünmüyodum ama öle olması gerekti başladı bizdekaydirigubbakcemile3
hayır çocuk düşünmediğimiz için daha önceden hiç dr a gtmedim
biz gezelim rahat edelim istedik baya da rahata alıştık bu aralar.
Ama artık anca niyetine girmeye başladık
hep korunuyordum ben daha hiç korunmadan aramızda birşey geçmedi çocuk istemediğimizden dolayı maddı olarak da hazır değildik.Bakalım subat ayında niyetine gttik ilk defa dr a muayene oldum ama kullandığım bir ilaç var mart sonu onu bırakacağım.Nisan başı çalışmalara başlayacağızguclubacismile
ii bari doktora gittiysen. ben ilk 6 ay korundum. ilaçla. sonra doktora gitim rutin kontrole benim bebek olması için tedavi görmem lazımmış öle başladık bizde 1 senedir tedavi görüyorum bakalım ama bizde( yani ben) düşünmüyodum ama öle olması gerekti başladı bizde
canım bende de vardı ilk hamile kalmamda o kadar cesarteliydimki kendime şaşırdım emin ol önce karar ver sonra olduğunda senden cesuru yok muhteşem bir duygu...inşallah kısa zamanda alırsın bebişi kucağına Allahım gönlüne göre verrsin.
Bende de hamilelik korkusu var(
canım başta psikolojik olarak kendini hazırla ilaca ihtiyacım yok iyiyim de sen ,laçsız nasıl geçer diosan o iş baştan yaş önce kendini yen sonra düşün.. müşteri temsilciliği zor bilirim çağrı merkezi felan mI?panik atak var bende ilaç kullanıyorum
ilaçsız 9 ay nasıl geçer diyorum işim de çok stresli
ah ah
benimkilerin balkonu bizden görünüyor
bir sokak arası
çocuğuma bakmadı ki ben çalışayım
çalışırken herşey iyiydi
ne zaman çocuğuma bakan yok die işsiz kaldım
anası yürüdü üstüme
demediğini bırakmadı
insanlık ölmüş
ailem 19 saat uzakta karedeşim okuyo babam çalışıyo
gelsin anan baksın dio başka bişey demiyo
allah bilsin onu
huzur bırakmadı
neler yaptı ne yalanlar ne kötülükler..
içim sıkılıyor
bence de cnaım boşver öle kaynanaya çoçuk felan emanet edilmez kendin büyüt en güzeli kimseyide çalışıp çalıştırmamana karıştırmatamam da sırf onlar ii olsun die bana kalacak 250 tl içinmi çalışıp çocuğumu bakıcıya bırakayım?
istemiyorum olmasınlar ii
uzak olsunlar sadece
çünkü bir gün olsun demediler biz göz kulak oluruz bakıcı da olmasına üzülme diye
daha 20 günlüktü oğlum
kayınvalidem üstüme yürüdü calışacaksın die
ben istemezmiyim çalışayım
ama onlara inat kreş çağına kadar kendim büyütücem
Canim krese gidebilecek zamana gelene kadar imkanin varsa cocugunu sen büyüt.
Hem anneligini yasa doya doya, hemde cocugunla güzel zamanini yasa. Bir daha bu firsat gelmez eline.
Kimse insana zorla calisacaksin diyemez.
ah ah
benimkilerin balkonu bizden görünüyor
bir sokak arası
çocuğuma bakmadı ki ben çalışayım
çalışırken herşey iyiydi
ne zaman çocuğuma bakan yok die işsiz kaldım
anası yürüdü üstüme
demediğini bırakmadı
insanlık ölmüş
ailem 19 saat uzakta karedeşim okuyo babam çalışıyo
gelsin anan baksın dio başka bişey demiyo
allah bilsin onu
huzur bırakmadı
neler yaptı ne yalanlar ne kötülükler..
içim sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?