Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sağolun hepiniz dertlerinizi anlatarak derdime çare olmaya çalışmışsınız ama ben dertlerimle uğraşmaktan zaman bulup giremedim hamileydim biliyorsunuz zaten eşimin ailesi yüzünden çok zor bi hamilelik yaşadım mart ın üçünde doğum yaptım doğumum bile çok zor geçti kızımı kucağıma aldım çok şükür ama benimle 12gün yaşadı rabbim onu aldı benden yavruma doyamadan toprağa verdim çok zor günler geçirdim 7gün oldu yavrumdan ayrılalı kalbinde damar eksikliği varmış yüreğim çok yanıyor anlatamam size ve şuan psikolojim bozuk eşim hala anlamamaya devam ediyor beni ailemin yanına geldim boşanmak üzereyiz yavrumun acısından sonra bide bu mahvoldum çok yıprandım hayat bitti artık benim için şimdi hepsi sevinsinler beni nu hale getirdikleri için ben bittim artık
arkadaşlar sağolun hepiniz dertlerinizi anlatarak derdime çare olmaya çalışmışsınız ama ben dertlerimle uğraşmaktan zaman bulup giremedim hamileydim biliyorsunuz zaten eşimin ailesi yüzünden çok zor bi hamilelik yaşadım mart ın üçünde doğum yaptım doğumum bile çok zor geçti kızımı kucağıma aldım çok şükür ama benimle 12gün yaşadı rabbim onu aldı benden yavruma doyamadan toprağa verdim çok zor günler geçirdim 7gün oldu yavrumdan ayrılalı kalbinde damar eksikliği varmış yüreğim çok yanıyor anlatamam size ve şuan psikolojim bozuk eşim hala anlamamaya devam ediyor beni ailemin yanına geldim boşanmak üzereyiz yavrumun acısından sonra bide bu mahvoldum çok yıprandım hayat bitti artık benim için şimdi hepsi sevinsinler beni nu hale getirdikleri için ben bittim artık
mrb9 aylık evliyim 7.5 aylık hamileyim esimi cok seviyorum ama ailesi beni sinir ediyor sürekli laf sokuyor uzagız ama her hafta gidiyoruz neden cocuk yaptınız ben sana calış dedim 4 sene calışcaktın diyor millet takı istemiyor sen bilezik istedin set istedin hala borç ödüyorum diyor kızım olcak bir corap dahi almadı esimi işten cıkarmışlardı yeni işe girdi bebegin herseyini kendi ailem aldı hiçbişey almadılar bende bişey demedim son olarakta gcen cumartesi günü gitik kavga cıktı bana hakaretler ettiler cok zor bi hamilelik geciriyorum ilk aydan beri taş düşürüyorum ve enfeksiyonum var dr erken dogum olabilicegini söyledi cok üzüdüler beni bende annem bizim mutfak masrafımkzı karsılamak zorunda deil bebegin tüm ihtiyaclarını almak zorundada degil dedim utanmasanız dogumuda annen baban yaptırsın diceksiniz dedim calışsaydın o kadar bilezik istemesdin diyorla 6 tane uyduruk bilezik taktılar 6 bin tl tutttu birde set baskada bişey almadılar hala onu basıma kakıyorlar hiç acıma duygulrı yok o bileziklerde borçlara giitti zaten 1 gün kullanmaım neler söylüyorlar sonunda baygınlık gecirmişim sancım geldi o sırada kaynanamın gülen suratını hatırlıyorum ben can cekişiyorum 2 gün hastanede kaldım arayıp sormadılar ne beni ne kızımı istiyorlareşimi sevmesem birgün durmam
eşimi çok seviyorum ama ailesinden bıktım. bu kadar anlayışsız insan görmedim ben ya onlar yüzünden eşimden uzaklaşmaya başladım delireceğimi falan düşünüyorum
Ben de her yas gunum de kayinvalidem de yaslaniyor diye gobek atiyorum.anladin sen onu cnm..eşimi çok seviyorum ama ailesinden bıktım. bu kadar anlayışsız insan görmedim ben ya onlar yüzünden eşimden uzaklaşmaya başladım delireceğimi falan düşünüyorum
AYNI beneşimi çok seviyorum ama ailesinden bıktım. bu kadar anlayışsız insan görmedim ben ya onlar yüzünden eşimden uzaklaşmaya başladım delireceğimi falan düşünüyorum