Esimden yana o konuda hiçbir sıkıntı yok çünkü hep der. Daha önce senin gibi bir kadın hiç çıkmadı karşıma diye. Bana çok fazla düskun. Ha tabi erkek milletide ama ben kocamla her anlamda çok iyi bi ilişki yaşıyorum zaten. Hamile olmam bişe degistirmiyo :) zaten çok yoruluyo yapacak zamanı bile bulamaz gerekde duymaz kendime güvenli bi insanım eşime enerjik guleryuzluyum üstüme gül koklayacagini sanmam. Ha koklarsada kendi bilir benim için bir sorun değil asla affetmem anında yok sayarim eşimi. Ayakları üstünde durabilecek bir kızım. Bayan kuaforlugu hakkında tecrübem var. E altın bilezik elimde . Çocuğuma da bakarım ama Allah kimseye böyle bir ihanet gostermesin. Konuşması bile kötü. Annen adına uzuldum ama aldatilan kadinlarin güçlü bir yapısı oluyor. Dimdik durabilmisse hayatta başka h bişey mühim değil hatasiyla dogrusuyla 50 yaşında da olsak yaşayarak ogrenicez. Önemli olan doğru yollardan geçmek ..ve ben en çokta eşimin bana aşırı derece düşkün olmasına vuruldum. Kör kütük asık olarak evlenmedim esimle ama ona minnettar olucam hep. Beni benden çok sevdi. Inanin abartmiyorum. Kavgalarimiz da dahi cok kaygılı olur. Nebilim başka biri hayatıma çıkan en iyi piyango :) Asla aldatmaz diye kimse için garanti vermem ama eşime guvenirim kızla kadınla işi olan biri değildi zaten. Icine kapanik ve utangaç biridir. Evi işi ve birlikte gezip tozma dışında bi aktiviteMz yok keşke gezse arkadaşlarıyla ama yok adam evcil :)