Eşimin ailesi. ..

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Eveet hanimlarr hepinize musmutlu haftasonları dilerim oncelikle
Şöyle başlayayım. .
Ben yeni evliyim ve konu tabikide eşimin ailesi.. kaçarak evlendik çok şükür ki ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden kimseyle aramızda problem yok çok iyi aramız amma velakinn gel gelelim bana yapılan terbiyesizliklere ve dolmuşluklarima. Kaçtigimiz sıralar eşimin ailesine gittik tanışma faslı falan herneyse halletik. Kaynanam sürekli 1 kuruş para çıkmasın diye kendi ceplerinden yapmadığını bırakmadı . Ve eşimin babası bile benyardım ederim demesine rağmen adamı 360 derece değiştirdi kimseden cit çikmadi. Bankada da 30 bin TL Kusur var bütün sülalesi biliyor üstelik. Kaynanamn hesapta. Eşim de öyle bir ana denk geldi ki 4 5 bin TL zaten Kaçtigimiz da yanımızda olan ve ona buna giden paralar . Memleketine gittik eşimin haliyle uzaktı bu yaşadığımz yere nikah işlemleri cart curt cabası. Hanı bi iş yapsa Kaynanama rahatlıkla oder parayi eşim o anlık bi yardım bekledi. Kimse de ben ederim diyemiyor Kaynanam susturuyor neden diyince de paramz mi var cart curt saçma sapan şeyler ben inanmicaksiniz ama 4 bin liraya düğün yaptım. . Bu seferde tutturdu dışarda olsun düğün kapının önünde 5 bn tl veririm taki falan alamam. Yapamam ki benim ailem barismaya gttigimizde demistiki biz onu yaparız bunu yaparız ama nerde bişeyde istemedi zaten kimse ben de dahil . Adını etmedim. Düğün alışverişi geldi neyse gttik suratı musmulà bildiginz içimde ne bişe almak geçti nede bakmak dahi kiralik gelinlik lerden en ucuz ve çirkin olanı aldım 400 tl di eşim damatlık bakıyor onunkide 450 tl civarı kaynanam patladı patlıck eşim diyor anne ben hesabı tutuyorum bu yapılırmı ben zaten sana is yaptımmi hepsini ödicem merak etme felan neyse zar zor aldik benim surat dustu onun yanında ayakkabı Cart curt aldık işte hep baştan savma aldım insanda inanın heves birakmiyodu. Ögün Eve geldik neyse annem duymuş eşimin bi tanıdığı kişiden dışarda sokakta düğün yapacak bana bana msj attı . Ben asla karışmam taki o bu su ama seninde bizimde bi gururumuz var hadi koyde düğün yapalım deseler olur memleketi ama mahallede düğün yapmak ne demek ayağımı basmam düğüne dedi . Ki zaten mahallede küçük bi yer 30 40 kisı anca var. Rezillik ti ya. Inan koy deselerdi köye kurban olursunuz koy dugunune. Ama mahallede boşuna o gelinliği giymeye değmezdi inanin. Ben bu annemin dediğini eşime söyledim eşimde annesine dediki mahallede yapmiyalim arkadaşım bi düğün salonu önerdi 1 200 liraya herseyi içinde kuaför araba süsleme pasta kola cart curt bu başladı yıkmaya evi. Eşim ona bağırıyor kaynanam ona herneyse halletmisler en son . Ben kendimi dışarı attin eşimde geldi bi park vardı orada ağladım ağladım gözlerim şişti kendime naptim diyordum inanin ki zoruma gttin herşey el evi sonucta. Eşim de gözleri doldu ben annemin ne olduğunu biliyorum falan sabret evimize çıkcaz dedi istediğin dugununde yapamadim. Halbuki bi isim çıksa fazlasıyla ödicem parasini ama anne işte dedi. Eşim de evde bu düğün salonu mevzuyu geçerken bi büyük abisi var o evlendiği de ona yaparsın ama bana gelince yapmazsin bi analik dedi. Babamı da birakmiyon babalık yapsın dedi. Ay demezmi ona yapcam tabi Bu kız kaçmış o kıza nie yapmım . Böyle bir TL'ye Tapan insan ömrümde görmedim. . neyse berbat ötesi br düğün gelinlik saçı makyajı demiyorum bile normal halim on kat iyiydi yani Eltimde gelmedi tanimadigim insanin dugununde ne isim var demis . Beni gordugu gun carpildi sanki ne agzini acti ne bise milletin icinde terslemek cabasi bende esime madem yabanciyim evime ayagini dahi basamaz daha dedim hrrneyse annem anladı düğün boyunca yüzü gülmedi anniskomunda . Neyse taki zamanı geldi ve noldu biliyomusunz. ... sıkı durun daha bismillah ne takıldı etti ben bile goremeden Takıları indirmiş indiragandi. Serefsizszz nefret ediyorum ondan benim hayallerimi alt üst etti. Bütün düğün resimelrimi ve cd sini kırdım attım . Zaten dış çekim falanda yok telefonla işte ama and içtim. Bebisim doğsun bir düğün yapıcam kizimada küçücük bi gelinlik giydirircem. . Ne sordum takım nerde nede vahlandim. Eşim biliyor gördü ya bana yeter. Şimdi ne ona gtmek istiyorum nede gelsin 2 3 haftada bi işte. Oda zaten bana bayılmiyo yüzüme gülen arkadan konuşan cinsten sinsi. . Ben konuşmaya çalıştıkca baktımki oralı değil daha bende degilim. Evimin eşyasinida annemin taktiği üç bilezikle sadece salonumu aldım. Yardım etti sa olsun salonda bana verdi takiyi çantama koydum kaynana bütün gün çantanın peşinde ydi ama o yemez kurtardim. Eşim de al aha şükür kaliteli bi işi var . Şuan baya topladik geri kalan odalarımı tamamlicam bebisim hastane falan derken öyle kullanicam. Biz boylede cokk mutluyuz kendi ailemi ve eşimi çok seviyorum. Oh beee döktüm kurtları okursaniz valla bravo öyle bir yazmisimki hahhahaha :))):))

Ben okudum şu an mutluysan ssorun yok umarım böyle devam eder.

Ama bu kaynana ve eltiyle alakalı daha çok konu açarsın gibi geldi bana

Hiç sorma yahu kafayı yemiş raporsuz deliler. Bide çocuğum doğacak ozaman açarım gibi geliyor haha bi özel hastanede doğum istediğimi yaptığımı öğrensinde dedikodu tavan yapar aralarında heralde neyseki cenesini kapicam bu sefer Acarsa :)) annem benimle kalacak kaynanam in sacmaliklariylà delirmek istemediğim için

Valla uzun uzun yazmissin yarisinda sıkıldım. Ama şunu söyleyeyim, kaçmasini biliyorsunuz bir zahmet kendi göbeğinizi kendiniz kesin. Madem ele muhtaçsiniz neyinize evlenmek. Zaten kimseden birşey beklemeye hakkiniz yok. Ayrıca geleneklere gore kaçan kiza zaten düğün yapilmaz. Nikahla çıkar. Düğün dediğin baba evinde çıkana yapilir.O kadarina dua et.

Valla çok saçma canım. Kaçmamizin sebebi de eşimin kendi ailesi beni açık diye istemediler. Bizi mecbur bıraktılar en olmadık zamanda ve bu hallere düşecek bi kişi değildi eşim. Babasına medet umdu. Kaynana sağolsun Mendebur karı. Kii aile desteği diye bişey var. Biz evleniyoruz ama oda kapı kolunun çocuğu değil bende. Herkez yardım ediyor oğlu evlenirken ki çok bişi beklemedik. Bişe de istemedik olması gerekenleride yapmamaya çalıştı yani sana pek katılmıyorum buda bi bakış açısı tabide benim annem elinde olmadığı halde 3 bilezik taktı başımda baba da yok borç harç . Ama bunlar para bilemmnapiyor bi destek ya bişe yok onuda bunumuzdan getirdi

ya konuyu yarıya kadar okuyamadım. keşke paragraf yapsaydınız da rahat okusaydık.
neyse anladığım yere kadar yazayım. siz ailenizi azıcık saysaysınız kaçmazdınız zaten. madem evlenecek cesareti bulup kaçtını , kendi işlerinizi kendiniz halledecektiniz.
ben şeyi de anlamıyorum. elin adamına veya kadınına kaçıp, hiçbir şey olmamış gibi ailenin yanına gitmek nedir ya hu??
yüzsüzlüğün bu kadarı.

kaçan adam herşeyi göze almıştır. sizi haksız buldum ben.

Bana kızmayın ama kaçınca böyle oluyor iste keske kacmasaydiniz kaçınca kendi ayağıyla geldi kapimizda yatti derler hiç biseyde yapmazlar ki ben normal yolla evlendim ona ragmen hersey burnumdan geldi herseyi eşimle beraber yaptığımız halde eşimden çok kv beni istemesine ragmen aylarca kadın bildiğiniz yalvardi ailene aç bir an önce seni isteyelim diye sonra nemi oldu daha isteme aksami başladı laf sokmalar siz kendinize etmişsiniz en azından konuşma hakkınız olurdu biseyde beklemeyin kimseden istemezseniz gorusmek zorunda da değilsiniz benim eltimde ne düğünde ne nisanda bulundu bi kına geceme geldi yanıma bile uğramadi gelinimizdir destek olalim demedi aslında kaçmakta degil mesela insanlik siz keske kacipta böyle insanlar icin ailenizin yuzunu egdirmeseydiniz eşiniz de inşallah ailesinin yaptıklarını unutupda size yapılan haksızlıklara susmaz

Cart curt nedir Allah aşkına?
Para vermek zorunda değil ki size.
Bu kadar beklenti içine girmeyin, üzülürsünüz.
Ha sizi aşağılayıp hor görmeye kalkarsa tavrınızı koyarsınız ortaya.

Bilmiyorsunuz. Bunun yaşla başla ilgisi yok ben esimle görüşüyordum 1 yıldır istemeye gelin gelin hep erteliyolardi istemiyorlardi beni. Ve kaçmış ta olsam ben yumurtadan çıkmadim herkesin bi haysiyeti var. Onların yüzünden kaçtımm. Eşim kaçırdı zaten ben kaçirmadim . Dinimizde de kaçmak allah emri. Saçma sapan düşünceler durumun varsa yardım eli uzatmamak beni çevremde rezil etmek insanlikta değildi bana yardım etti parada zaten eşimin baba parasından vermiş. Ki eşim bi iş yapar 30 bin TL alır 1 aylık işle arada öyle imkanları oluyor cokk ve ona guvendi ama tiss

Cehalet paçalardan akıyor.

Kacmak Allahin emri ne demek delil gosterebilir misiniz?

iyide zaten istemiyorlarmış birşey yapmamalarıda çok doğal bu durumda..
sizi istemeyen insanların size kucak açacağı gibi bir beklentiye sahip olmanız enteresan..

İşte!!!!! Bazı erkek anaları kız kaçınca, kıza değer vermiyor.

Bu kadar sıkıntıyı çekmek için ne kaçarsınız anlamadım. Nedeni ne olursa olsun.

Asıl sizin cehaletiniz pacalardan akıyor. Hanı derlerya Kaçmakta Allahın emri yani din adamıymış gibi konuşmadm veya bi hadis var böyle felan idda etmedim. Dört koldan saldırdilar hahaha ne biliyosunzki böyle katı eleştiriyorsunuz Kaynanamla bi bağınız var sanırım fikrini söyleyeceksen de daha tatlı bi dille akrep gibi sokmaya gerek yok bi sakin olun. Ben zaten bise istemedim talepte de bulunmadım yazdım kaynanam dan ama eşim çok beklenti içerisindeydi kendi evladına bile destek olmadı. Bana 4 bine yardım yaptı evet eşimin babasıyla ortak bir para bu. Oda düğünde ki Takılan Takılarımi ben görmeden benden kaçırdı aldı gitti o 4 bin de elde var sıfır bir hayır etmiş olmadı yani üstüne parada artırmıştır . Ne kadar körelmiş zihniyet topluluğu vay arkadaşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…