Eşimin ailesi. ..

Keşke bu rezilliği çekmeseydin çok hata yapmışsın o paraya güzel bir gelinlik giyip gelin başını yaptırırdın dış çekim yaptırırdın nikahla evlenirdin en azından elinde foton olurdu üzülmezdin mahalle düğününü kabul ederim çok güzel olur gittim biliyorum ama huzursuzlukta düğün olmayacağı belliymiş

Hııı hııı, bu kadar tepki gösteren kişi hatalı, bilmiyor; bir tek siz doğru.

Cart curttan baska bisi anlamadim yasinizi merak ettim... kacmak zaten cogu seyi el tersiyle itmek anlamina gelir hem kacip hem beklentiye carta curta girmek sacmalik bence...
Ben de cart curt okudum sanki hep..

Seni görmüşken sorayım. ne yaptın işleri iyi misin rümeysa?

Kacmayi marifet gibi gosterip bir de ustune yardim etmediler diye yakinmanizi anlayamadim ben. Zaten kacan insana nerde dugun dernek yapildigi gorulmus ki , o yuzden kacmayin ailelerin rizasiyla evlenin derler.
Evet öyle derler çokta doğru derler. Amma velakinn benim kaçmayı marifet gibi gösterme niyetim yok. Ben normal evlensemde bi destek göremezdim çünkü kaynanam çok dindar ama nasıl dindar beş vakit namaz on vakit dedikodu. Açık insanlara aşssagilik gibi bakar UCube gibi. Ve hicbirsey talep etmedim. Insan olsaydı oğlunun maddi durumunun iyi olduğunu zaten 1 2 aya ona o parayi geri ödeyeceğini bilip destek olurdu. Takılarmda aldı gtti yaptığı 4 binlik destek te hava su oldu arti kasaya para koymuştur adını dahi etmedim dedim. Herkez saldırmak peşinde. . Hayır yani güzel türkçe kullanıncami cool olunuyor ben hızlı yazarken sasiriyorum diksiyonum kötü olduğu anlamına gelmez. Alemler vallahi dört koldan saldırı yağmuru hayret icind3 kaldim

Ay çok coolsun :) Algılarını Acta öyle oku anlamadan dinlemeden yine infaz. Sizde ki bu sivri Dilliligin sırrı nerden geliyor hanımefendi.
O zaman Allahin emri demeyeceksin Allahin takdiri diyeceksin. biz senin dediklerin uzerine yorum yapiyoruz çünkü. kalbini okuyamayiz.

Nikahı memleketinde normal kıyafetlerle kiydik. . Keşke bende en çok buna keşke dedim öyle olsaydi. Çok rezillik çektim ele güne karşı . Eşim çok beklentişeydi. Durumları çok iyi eşim de o sıra 4 5 nakit vardı onu Kaçtigimiz da kullandik keşke orada tek başıma o parayla dediginz gibi yapsaydim. Nerden bilebilirimki ben böyle paraya Tapan bir annesi var. Ben paraya egilmem sesimide çıkarmadim gikim çıkmadı. TakılarıM nerde diye bile sormadim. Icimde ukte kaldı sadece

Ay yok daha acarmiyim Kursuna dizdiler beni icim daha beter fenalasti hamileyim bide uzuldumki halbuki herkesin kendi gorusu icimi bilemez kimse veya ne yasadigimi .. başka konularda açarım büyük ihtimal :)

O zaman sizde kacmakla yanlis yaptiginizin farkindasiniz? Beni dogruladiginiza gore.
Kayinvalidenizin ne oldugu ilgilendirmiyor gercekten beni, onemli olan sizin hala bir yardim bekliyor olmaniz kacmayi akil ettiyseniz ayaklarinizin uzerinde durmayi da bilmek gerekiyor.

Hamileymissiniz bir de , bunlari kafayi takmak yerine hamileligin tadini cikarin.

Hamilesiniz kafaya takip bebisi uzmeyin..
Ama yorum yapan arkadaşlar çok haklı. Madem kaçmayı dusunuyordunuz ve dediginize göre esiniz bi işten 30.000 kazanabiliyor. O zaman bi iş yapmasını bekleyebilirdiniz kimseye muhtaç olmamak için. Herşey içinize sinerdi bu şekilde.
Ama geçmişi dusunmeyin artık. Şuan mutluysanız esinizle tamamdır.
Kimse yardım etmek durumunda değil size. Ama takıları alması hoş olmamış

Kaçtıysan kaçtın takıları çalmak nedir ya. Kayınvalidenle kesinlikle görüşme. Kocan bebek doğunca aman buzları eritelim falan der. Hiç yüz verme. Madem böyle mutlusun hiç onları dahil etme hayatına.

Ay yapmışsın bir saçmalık bari Allahı kitabı karıştırma. Kuranın hangi ayetinde ananizi babanizi bir kenara atip elin adaminin kapisina gidin yaziyor söyle bilelim. Tam tersi anne baba rızası önemlidir İslamiyette. Bir de razı olmayip sizi istemeyen karsı taraf. İstenmediğiniz yere kaçmışsınız. Adamlar size niye saygı duysun. azıcık aklınızı başınıza toplayın.

I
Aynen canım anlatmaya çalıştığım da bu bi destek bişey beklemedim istemedim kocam çok çok fazla beklenti içindeydi bana soylediklerini yapamadı. Kaçtım pişman değilim hayırlısı buymus taşı sıkar suyunu çıkarır cinsten eşim. Bi Hayır yapmaya çalıştı kaynanam güya onuda takılarımizi daha saymadan bilmeden kendi kasasına attı. Bundan sonra bi saçma sapan konu olusa tamamen gorusmemeyi düşünüyorum zaten. Şuanlik 2 3 haftada bir gidiyorum işte

Biz esimle birlikte olduk. . Annemde bunu öğrendi ve haliyle benim esimle evlenmemi zaten çok istiyordu oğlu gibi görüyordu. Benim başımda bi baba yok. Ve annemin yüzünü hiç yere egdirtmedim. Kaçtigimiz gün annemin haberi oldu bişey bilmeden etmeden yorum yapmayın gıcık oldum fenalastim yani. Ne gereksiz tavırlar. Ben kocama kaçtım sonuçta kayn validede çokta umrumda sanki sevmesin. Bişeyde beklemedim sadece çok şaşırdım paraya ilah gibi yapan bi kadın görmedim. Eltimde gbi insan gormedim. Yapılan yuzsuzlukleri unutmam sadece . Ellerinde olduğu halde yapmakta zorunda değiller illakide okadar millet akrabaları bile şaşırdı böyle durumları varken kimsesiz gibi bıraktılar bizi diye. Iyi okuyun yahu ben takilarim el konuldu ağzımi acmadim eşim en kralın dizer bana zaten. Ben başımdan geçen olayı anlattım . Neyse sizin o onyargilarinizi yok etmeye Uğrasmicam daha ne yazarsaniz yazın ugrasamam. Yanlis olarak gormuyorum yaptigimi. Ilkim olan adama kaçtım ailesi çokta umrumda

Niye çok mutluyum. Ilk engelde ben anne evine gidiyo rum demedim. Eşimin ailesinin vefasizligini eşime yuklemedim. Ilkim o benim .. çocuğuna hamileyim ben mutsuzum falan yazmadım kaçtım diye yani ailesinin yaptığı bana ve eşime dokunan yanlarını yazdım. Ve yazmak için yorum yazmissin. Konumdan yavaşça uzaklaşmaalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…