- 4 Ocak 2025
- 17
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi cicegimmm1517
Arkadaşlar merhaba. Eşim ailesine özellikle abisine çok düşkün insan bende aileme düşkünüm bende çok seviyorum ama benim yapmadığım hareketleri eşim yapıyor. 3 yıldır evliyiz 3 yılda ondan gördüğüm şeyler çok kötü ve garip hissettiriyor. Eşimi telefonunda ki bul uygulamasından abisi takip ediyormuş ve ben bunu bugün öğrendim bugüne kadar gidip geldiğimiz yaptığımız herşeyden haberdarmış. Duyunca çok sinirlendim ama ters tepki gösteremedim çünkü gösterdiğim zaman ben onun ailesini sevmiyor muşum ailesiyle uğraşıyor muşum gibi tepkiler gösterip olayı büyütüyor her zaman haklıyken haksız duruma düşüyorum. Bugünde yine aynı böyle bir saçmalık mı olur bizim özel hayatımız var dediğim de ben abimi takip ediyorum oda beni takip ediyor oradan bakıp işte olduğum zaman aramıyor evdeyken arıyor ne var bunda diyerek sanki çok normal bir durum gibi davranıyor durum normal ama anormal olan benim. Ve sonra senin abimle ne alıp veremediğin var diyor. Zaten gün içinde benden çok abisiyle konuşan birisi bugüne kadar konuşmalarına bile karışmadım konuşsun kardeşi ama bu yapılan artık benim sınırlarımı aşmaya başladı yada kafayı yemek üzereyim o doğru da ben olayları çok mu abartıyorum diye. Bu yüzden derdimi sizinle paylaşmak istedim