- 2 Kasım 2023
- 1.422
- 2.171
- 31
Haklısınız bence. Çözüm bilemedim ama.Merhaba
Forumu uzun yıllardır takip ederim ama ilk defa bir konu açma ihtiyacı hissettim.
Eşimle 2 yıldır evliyiz. Normal bir evlilik yapmadık kendi aramızda o anki şartlardan dolayı resmi nikah yaptık. Daha sonra ailelere söyledik. İlk başlarda sorun oldu elbette ama sonradan kabullendi herkes. Eşimin ailesine 2-3 saat mesafede oturuyoruz. İlk geldiklerinde bize söylemeden yanlarında 3-4 kişiyi daha getirdiler. Ben böyle durumları hiç sevmem yatılı misafir de pek sevmem. 2. Gelişlerinde yine aynı şeyi yaptılar. Eşime uyarması gerektiğini söyledim. 3. Gelişlerinde çekirdek aile olarak geldiler. Bir de köpekleri var o da onlarla geliyor. 2-3 aya bir geliyorlardı yani. Köpekleri rus finosu. Belki bilenler vardır yaramaz ve çok hırlayan bir köpek. Ve şımarık. Ben hayvanları çok severim bahçede bir Sürü kedim var severim beslerim ama evin içinde bakmayı tercih etmiyorum. 3. Gelişlerinde köpek durduk yere bana hırladı ve avucuma dişini geçirdi. Bayağı kesildi kanadı acile gittik. Ben o an çok korktum ve bağırdım. Eşimin kardeşi bakmak istedi o an lütfen gider misin dedim. Sonrasında eşimle tartıştık. Akşam eve döndüğümde hiçbiri bana geçmiş olsun bile demedi. Bunun haricinde köpek bahçede çamura basıp sokaklarda dolaşıp eve giriyordu. Halıya işemişti. Ve ne köpeği ne evde kirlettiği yerleri temizlemiyorlardı. Köpek dışardan eve girip her yerde dolaşıyordu. Neyse ertesi gün gittiler. 1 senedir de gelmediler. Bende de travma oldu artık sokakta bile köpek görünce korkuyorum ve yaklaşamıyorum. Birçok saygısız davranışları oldu bana karşı. O ev benim değilmiş sadece kendi çocuklarının eviymiş gibi davrandılar hep. Şimdi yine geleceklermiş 1-2 güne. Ben onları da istemiyorum ama köpeklerini getirmelerini hiç istemiyorum çünkü huzursuz olacağım. Evde durmak istemeyeceğim. Kendi evimde işkence çekiyormuş gibi gelecek bana o 3-5 gün eminim. Eşim söyledi köpeği getirmeyin diye ama bırakacak kimse yok demişler. O zaman nasıl ki çocuğunuzu götüremediğiniz yere gidemiyorsanız buraya da gelmemeniz gerekiyor diye düşünüyorum ben. Haksız mıyım? Çok sinirleniyorum gerçekten.
Dip not: eşimle en büyük kavgalarımızı hep onlar gelip gittikten sonra yaptık.