Eşimin ailesi

Canım yenge değil görümce ben zaten en son kararlı bir şekilde konuştum su anda da konuşmuyorum kendisiyle bakalım nolckk tekrar sorup ablanlar gelecek felan demek istemiyorum

Bence de ne işleri var lohusa kadın küçük bebeği kendinize zor bakıyorsunuzdur,bence eşinizde konulun ablalarına söylesin,kalacak yerleri yoksa gelmesinler yada kedili eve gitsinler kedi insan yemiyor desin
Ha işte bende öyle diyorum ya da babalarının evine gitsinler kızkardeşleri ile küs olmaları beni ilgilendirmio

Canım kayınvalidem yok bazen diyorum yaşayasaydi belki bunlar yaşanmazdı

Ya ben aramak istemiyorum hani onlar arasa bişi derdim ama ben direkt ararsam eşim buna daha çok sinirlenir .ama olaki geldiler eşimi de onlari da bin pişman ederim

Bugün sağlık ocağına gittik orda ki hemşire bile dedi dikkat edin prematüre bebek bayram geliyor çok ortama girmesin felan
Ağır konuşmak istemiyorum size karşı yeni anne olmuş birisiniz çünkü ama kusura bakmayın da inanılmaz derecede korkunç bir annesiniz şuan gözümde. Çocuğunuzu koruyamıyorsunuz. Kendinizi bile koruyamıyorsunuz. Niye çocuk yapmak istediniz !! Ne demek arayamam konuşamam konuyu okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor! Sizin eviniz orası han değil! Sınırlarınızı insanlara belirtin, her şeyden önce korumanız gereken bir bebek var ne kadar vurdumduymazsınız ya!

Evet sıkıntı eşim de diyebilirdi eşime sormam lazım falan bu konuda hassas oldugumu bilmeme rağmen

Efendim konu yorumcum haklısın pasif olmasam burda paylaşim yapmamı bile gerektirmezdi.vala canım bosanmak da istemem eşimle ablaları yüzünden bu tür şeyleri yaşıyoruz

Ne yapayım tecrübelerinize dayanarak soruyorum gerçekten kendimi kötü hissediyorum.su anda eşimle konuşmuyorum tekrardan sorayım mi ne diosuniz

Ya ben aramak istemiyorum hani onlar arasa bişi derdim ama ben direkt ararsam eşim buna daha çok sinirlenir .ama olaki geldiler eşimi de onlari da bin pişman ederim

Onlari pisman edecek gücü kendinizde görüyorsaniz ben sizin yerinizde olsam arar gelmemelerini söylerim. Esiniz cok merakliysa kendi.gidip görsün. Millet gezecek yer ariyor. Kayinvalideniz bile yok ziyaret edecek. Bu durumda gelmelerine hic gerek yok

Bugün sağlık ocağına gittik orda ki hemşire bile dedi dikkat edin prematüre bebek bayram geliyor çok ortama girmesin felan
O zmn kocan olacak adamı def edeceksin. Gücün yetmezse annenlere gideceksin. Sen annesin. Kötü ol...

Oglum küçük doğdu. Tek tük gelen oluyordu. Kimseyi yaklastiyordum. Yaklaşanlar da elini yıka öpme vs vs diye diye uğraştım. Adım deliye çıktı. Çokta umurumda. O çocuğa ben bakıyorum. En çok ben üzüleceğim... O sürede eşimin teyzesi ile görüşmeyi kestim. Halen görüşmem. Annesi ile kuslukler yaşadik. O kadar üzdüler O dönem. Ne oldu biliyor musun? Annesi yalnız kaldi. Şimdi kızım kızım diyo... bizden başka kimse yok çevresinde... bende unutmuş gibi yapıyorum. Allah bilsin...

Bugün sağlık ocağına götürdük ordaki hemşireler de bastıra bastıra aynı şeyi söyledi ama benim eşim gerizekalı laftan anlamıyor

Çok geçmiş olsun benim bebeğimde de vardı şükür ameliyatsız alçıyla düzeldi iyi bir doktor bulursan sadece alçıyla düzeliyor
Çok teşekkür ederim canım benim evet iyi bı doktor olduğunu söylüyorlar umarım ameliyata.gerek kalmaz

Agir konusmadiginiz sekil bu ise. Kadinin kendiyle ugrasacak gücü yoktur su anda. Üstüne esi üstüne geliyor. Bu onu korkunc bir anne veya neden cocuk yaptin denilecek bir anne yapmiyor. Gücsüz hissettigimiz vakit herkes hemen kiliclari cekemiyor, heleki arkasinda kimse yoksa. Kadin vurdumduymaz olsa coktan bir sürü insan gelmisti.

Yani gercekten insanlarin anlayissizligina aklim ermiyor
Herseyde kulturumuz geregi misafircilik bayramlasmacilik yapiyoruz ama hastami var bebekmi var diye dusunmeyen bi toplum oldugumuz icin sevmiyorum boyle kulturel seyleri
Daha dogrusu direterek yapilan kulturu sevmiyorum

Yazik gunah yahu surda ben nerdeyse hakkimi helal etmiyorum diyesim geldi benlik bise olmadigi halde. Sanki kendime yapilmis gibi hissettim.

Bence bebeği bir bahane hastaneye götürün ve doktordan rica et eşin yokken. Doktor eşinle sana bayram geliyor aman bebeğe dikkat edin gelip gitmeyin falan Desin sonuçta evladınızın sağlığı ah aileleri olunca pasiflikten ölen bize gelince aslan kesilen erkekler

Ayni dediginiz gibi. Hani insanlar gercekten iyiligin icin gelse canin yanmaz. Mesela gelseler bu annenin de yemek temizlik yapip yükünü hafifletseler yine farkli düsünürüm. Ama bayrama geliyoruz diye kimseye yük olmalarina haklari yok. Ortada bulasici hastaliklar da geziyor cocuklarda su anda. Ne gerek var.

Ne yazık ki anne olunca her şeyle uğraşacak güç olmalı. Ben bu şekilde düşünüyorum. Beni delirten şey zaten ilk yazdığı konu değil ya da tepkisi değil. Verdiği cevaplar beni burada krize soktu. Hem evde istenmemiş hem mecburi bırakılmış hem de enfeksiyon riski olan bebeğin insanlarla temasına engel olamayacak kadar ağzını açmıyor. Şimdi konuşmuyorum uğraşamam zehir ederim yazabiliyor bir de üzerine. Kimse kusura bakmasın ama daha 5 aylık hamile olmama rağmen kurallarımı şimdiden çatır çatır söylüyorum. Rabbim izin verir de sağlıkla doğarsa uygulayacağım. Eşim de beni istemediğini söyleyip üzerine hizmetçilik yaptırmaya kalkarsa ağlayarak annesinin evine gidebilir.

Simdiden büyük konusmayin. Sizde doguma gireceksiniz, sizin neler yasayacaginiz ne malum. Kadin bin ölüp bin dirilmistir bu sürecte. Kolay mi saniyorsunuz? Saglikla kucaga alin bebeginizi ama anne olunca herseye gücünüz yetmeyecegini ve destegin ne kadar önemli oldugunu göreceksiniz. Heleki esin. Saglikla kucaga alin insallah bebeginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…