Ben çok misafirperver bir insanım normalde de sizi haksız görürdüm gerçekten ama gel gelelim bebeğinizin özel bir durumu varmış böyle olduğu için kesinlikle siz haklısınız bence asla ve hiçbir şekilde kabul etmeyin derim ben yakın gemileri ne olacaksa olsun sonunda olacağına şimdi olsun
Biliyor musunuz bazen de olacaklardan korkmamak gerekiyor da işte ben de bunu öğrendim de 45 yaşına gelmiş oldum ne çare yani demek istediğim bazı kavgalar çıkmalı bazı tartışmalar yapılmalı bazı terk edişler yaşanmalı hep alttan almak hep geçer demek hep sabretmek gerçekten doğru değil bunu sizden ziyade aslında kendime söylüyorum ama muhtemelen siz de benim yaşıma geldiğinizde böyle düşüneceksiniz rahmetli büyükbabam kötü günün sonu gelmez derdi gerçekten kötü günün sonu gelmiyormuş şimdi düşünüyorum ilk olumsuzlukta öyle olmuyor hadi güle güle demek varmış ama işte yapmıyoruz
sabretmek çile çekmek alttan almak düzelir diye beklemek sanki kodlanmış dna'larımıza hep böyle hareket ediyoruz kadınlar olarak nedense yani hep derken genelleme yapmayayım tabii ama ben hep böyle gördüm ve duydum