Ahajajan keşke.o yapıda birisi olsam ama onlar ancak kendi pisliklerini yemelerini içmelerini temizlerler evimi de bok edip giderler .ya asıl mesele bizim uyku saatlerimiz belirsiz evde sürekli yaramaz iki çocuk sürekli ses gürültü olacak tahammülüm yok bunlaraBen bu kadar buyutmezdim bence. Hosgeldiniz abla o kadar yardima ihtiyacim vardi ki hizir gibi yetistiniz der 9 gun yatardim
Vala kuzum haklısın ama suçlu benmisim gibi davranıyor hiç kendi kabahatinin farkında bile değilHadsiz şey, ne yapmışsınız da bir daha gelemiyormuşsunuz? Öyle bir cümleyi kolay kolay kurmaması lazım bir eşin. Asıl siz onu evden kovsanız yeridir.
Bence de ne işleri var lohusa kadın küçük bebeği kendinize zor bakıyorsunuzdur,bence eşinizde konulun ablalarına söylesin,kalacak yerleri yoksa gelmesinler yada kedili eve gitsinler kedi insan yemiyor desinMerhaba hanımlar çok dertliyim ve derdimi paylaşıp biraz ferahlamak için buraya yazıyorum.
3 ay önce doğum yaptım bebeğim ,66 gün kuvezde kaldı çok zor günler yaşadım hamdolsun geçti .bebeğim yanımda ama biraz sancılı geçiyor bu süreç hem benim hem eşim için sürekli ağlayan kucak isteyen bir bebeğim var .neyse ben bebeğim taburcu olduktan sonra misafir uzun bı süre kabul etmeyeceğini söyledim eşime çevreme hem enfeksiyon dan ötürü hem de vaktimi küçücük kucağıma aldığım bebeğime ayırmak için 2 kilo ile taburcu edildi düşünün o kadar küçük. dün eşim eve gelince bayramda misafirimiz var dedi bende günübirlik sandım bunun 2 ayrı ablası bize gelecekmiş 2 tane de haylaz çocuk var ve bana sorulmadan bu kararlar veriliyor ablaları müsait misin değil misin diye sormadılar bana eşimde keza aynı şekilde bu arada ablaları ile sohbetim yok çok mesafeliyiz bayramda kalacak yerleri olmadığı için eşim de bize gelin demiş . dipnot kayinbabamin evi var ama en küçük kız kardeşleri ile kus oldukları için gitmiyolar diğer ablalarinda da kedi varmış diye dünden beri o kadar üzülüyorum kk eşimle konu boşanmaya kadar geldi bunu da dile getiren o bende artık senden de ailenden de sıkıldığımi bu şekilde yürümeyecegini söyledim.cogu tartışmalarımiz ablaları yüzünden oluyo ...
Çok geçmiş olsun benim bebeğimde de vardı şükür ameliyatsız alçıyla düzeldi iyi bir doktor bulursan sadece alçıyla düzeliyorbebeğimin ayağı da sıkıntılı oda zor süreç bizim için her hafta alçı yenileniyor.
Asalak eşime anlatmak istediğim bu ama anlamıyorlar
Zor ayni seyleri yasadim sonuc bosanma.Merhaba hanımlar çok dertliyim ve derdimi paylaşıp biraz ferahlamak için buraya yazıyorum.
3 ay önce doğum yaptım bebeğim ,66 gün kuvezde kaldı çok zor günler yaşadım hamdolsun geçti .bebeğim yanımda ama biraz sancılı geçiyor bu süreç hem benim hem eşim için sürekli ağlayan kucak isteyen bir bebeğim var .neyse ben bebeğim taburcu olduktan sonra misafir uzun bı süre kabul etmeyeceğini söyledim eşime çevreme hem enfeksiyon dan ötürü hem de vaktimi küçücük kucağıma aldığım bebeğime ayırmak için 2 kilo ile taburcu edildi düşünün o kadar küçük. dün eşim eve gelince bayramda misafirimiz var dedi bende günübirlik sandım bunun 2 ayrı ablası bize gelecekmiş 2 tane de haylaz çocuk var ve bana sorulmadan bu kararlar veriliyor ablaları müsait misin değil misin diye sormadılar bana eşimde keza aynı şekilde bu arada ablaları ile sohbetim yok çok mesafeliyiz bayramda kalacak yerleri olmadığı için eşim de bize gelin demiş . dipnot kayinbabamin evi var ama en küçük kız kardeşleri ile kus oldukları için gitmiyolar diğer ablalarinda da kedi varmış diye dünden beri o kadar üzülüyorum kk eşimle konu boşanmaya kadar geldi bunu da dile getiren o bende artık senden de ailenden de sıkıldığımi bu şekilde yürümeyecegini söyledim.cogu tartışmalarımiz ablaları yüzünden oluyo ...
Arkadaşımın bebeği de aylarca yoğun bakımda kaldı 6 aylık doğmuştu. 1.5 yıl aileler dahil kimseyle görüştürmediler çocuğu yasak koydu doktoru diye. Ban yemeye razıyım şu sözümden sonra ama çok pardon sübek kafalı kocanız çok biliyosa yallah otele tatile yollasın. Evde hazır hizmetçi gibi görmüş sizi. Üzerine istemiyorum diye bağrmış. Hala o evde durabilmeniz de benim için ayrı garip. Arayın söyleyin istemediğinizi görümcelerinize. Çocuğunuz kimseden önemli değil. Enfeksiyon kapsa Allah korusun bir şey olsa o vicdan yükünü nasıl kaldıracaksınız!Merhaba hanımlar çok dertliyim ve derdimi paylaşıp biraz ferahlamak için buraya yazıyorum.
kocanıza söyleyin madem o görüştü o ağırlasın misafiriMerhaba hanımlar çok dertliyim ve derdimi paylaşıp biraz ferahlamak için buraya yazıyorum.
Canım zaten o şekilde olacak elimi hiçbir şeye surmicm ama bunlar sürekli bana gelmek isteyecekler ve bana sorulmadan en çok zoruma giden bu zaten neden ben aranıp da bu konu konusulmuyor .ayrıca hiç muhabbetim de yok o iki görümcemle samimi olsam diyecem hadi neyse yüzlerini ikisinin de 2 defa tek görmüşlugum var
Her türlü kavga çıkmış zaten en azından sizin içinizde kalmasın ben olsam sizi ağırlayamam,bebeğimin sağlığı çok daha önemli eşim bunu düşünememiş hayır diyememiş ama kusura bakmayın misafir kendi ailem dahil kabul etmiyorum daha sonra kısmetse der geçerim.Vallahi çok haklısın ama bende ona bende seni istemiyorum dedim her defasında senin ailen yuzunden huzurum bozuluyor bu iş böyle gitmez dedim oda tamam dedi .bilmiyorum şu anda konuşmuyoruz herhalde bunun üstüne ya boşunma olur ya da gelmezler diye düşünüyorum
Allah razı olsun canım benim bende kavga ettim zaten en sonda tepkimi koydum sen beni istemiyorsan bende istemiyorum bu iş böyle olmaz dedim artk sonuç ne bilmiyorum sadece ruh halim zaten kötü bide bu olaylar yaşanınca ister istemez bebeğime ve sütüme yansıyor .Vallaha bosanmakla tehtid edilmek kirmizi cizgilerimden biridir. Onu yapan adama bavul hazirlarim annesinin evine gitsin..basit saniyorlar ya nikah la tehtid etmeyi. Siz simdi boyun egseniz ömür boyu bu devam edecek. Mevzu ailesinin olmasi degil. Bu durumda cocuk daha önemli. Allah acil sifalar versin..bu durumda ama erkek nazi cekmem. Direkt kavga moduna gecerim
Allah razı olsun canım benim bende kavga ettim zaten en sonda tepkimi koydum sen beni istemiyorsan bende istemiyorum bu iş böyle olmaz dedim artk sonuç ne bilmiyorum sadece ruh halim zaten kötü bide bu olaylar yaşanınca ister istemez bebeğime ve sütüme yansıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?