Eşimin ailesi

Geçen de seçim günü geldi öğlene kadar kaldı ay Allah'ım işimi kisitladi bebeğimi kucağıma alıyorum çok alıyorsun dedi müdahale etmeye çalıştı tepki gösterdim zaten de .ama nafile demek ki kar etmemiş.msj atarsam işler dhaa kötü olur ama

Daha ne kadar kotu olacak esin seni istemiyorum diye bagirmis
Dahasi var mi?

Daha ne kadar kotu olacak esin seni istemiyorum diye bagirmis
Dahasi var mi?
Vallahi çok haklısın ama bende ona bende seni istemiyorum dedim her defasında senin ailen yuzunden huzurum bozuluyor bu iş böyle gitmez dedim oda tamam dedi .bilmiyorum şu anda konuşmuyoruz herhalde bunun üstüne ya boşunma olur ya da gelmezler diye düşünüyorum

Bebeği alıp ailenize ziyarete gidin?

Ben sana ne olacagini soyleyeyim
Gelecekler sende agirlayacaksin
Onlar varken sana kusmemis gibi davranacak
Onlar gidince de surat yapmaya devam edecek
Sende kendini kullanilmis hissedeceksin
Sonrasinda da gidersen git diyecek nasilsa isi goruldu kardesleri geldi gitti
Aha buraya yaziyorum
Siz kendinizi dusunmezseniz kimse sizi dusunmez

Hala lohusasınız. Eşiniz sizi ve bebeği düşünmüyorsa siz onu ve ailesini hiç düşünmeyin. Hayatta evlattan değerli şeymi var. Görümceleri istemediğinizi belirttiniz. Gelirlerse hiçbir şekilde hiçbir işe el sürmeyin ama annenize de gitmeyin bu tavırdaki adam boşanmaya giderse koz kullanır herşeyi. O görümceler gelince herşeyi kendileri yapsın iş bekleyeceklerdir iş yapsınlar da görsünler. Kim ne derse desin siz çocuğunuzla ilgilenmeye devam edersiniz onlara da sürekli geldiniz ne iyi oldu malum zorlu süreçteyiz şunuda yapamıyordum evi temizleyin buzluğa da şu hazır çıkar ye iyi oluyor hazırlarsınız hala olarak diyip onlardan iş isteyin ama bunları da hep güler yüzle yapın ve ne dedikleri ne yaptıkları canınızı sıkmasın takmayın. Güler yüzle modlarını düşürün böyleleri anca bundan anlar

Olay ne hizmet ne eşler arasındaki ilişki.
Asıl problem 66 gün yoğun bakımda kalan 2 kilo çocuğun bu kdr kalabalık ortamda kalması. Çocuğun sağlığı tehlikeye girer siz ne yapıyorsunuz büyük risk ortalık salgindan geçilmiyor 9 gün gezip gezip eve mikrop taşıyacaklar

Bence bu kadar büyütmeyin. Gönlünüzü biraz geniş tutun. Geldiklerinde siz sadece bebeginiz ile ilgilenin. Yemek ile uğraşmayın ne bilim onları ağırlamaya çalışmayın. Ne bulurlarsa onu yesinler mesela... ya da girip kendileri yapsınlar. Gönlünüzü genis tutundan kastım bu. Benim ailem senin ailen derseniz olmaz. Bir bebeginiz olmuş Asıl aile sizsiniz artık. Bebeğinize odaklanın. Eşinize babaligi aşılamaniz.lazim. biz anneler daha rahme.dustuklerinde anneliği tatmaya başlarız. Ama babalar öyle değil. Eşinize şimdi bir rüya gibi geliyor Bebeğiniz ne zaman Eşinize emeklediginde ne zaman yüzüne güldüğünde işte o zaman hissedecek babaligi. Ve anlayacak misafir mi geliyor mikrop mu kapiyoru. Eşinize de kızmayın napsin 2 tane kız kardeş. Sakinliginizi koruyun.

ikizlerimden biri 40 gün kaldı hastanede, 1.500 civarı ile çıktı. Zaman çabuk geçiyor
Keyfini çıkarın. Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin.

Bizde ilk üç ay kimseyi kabul etmedik. Sadece on beş gün kadar KV yardıma diye geldi. Kp gelmek istedi kabul etmedik.

Ama kardeşleri gelmek istese ne derdi bilmiyorum. Bizimkiler bekar. Sakince konuşup ikna etmeye çalışın. Olmadı odadan çıkmasıniz fazla.

E napim ben canım ben zaten gelmeseler bile eşimle uzun süre konuşmamayi düşünüyorum çünkü bıktım artık

Ailenizin ev ortamı nasıl, aynı şehirde misiniz? Ne haliniz varsa görün deyip oraya gidin bence. Hem bebeği korumuş olursunuz, hem de tepkinizi gösterirsiniz.
Annemin evinde açıkçası bekarken rahat bile etmiyordum sorunlu bir babam var ama illa gitmek istersem.gidecek yer bulurum da hatta eşime dedim anneme gidecem madem gidersen bı daha gelemezsin dedi

Rabbim acılarını yaşatmasın.konuşmaya çalıştım ama nafile güzelce konuştukça yumuşamış gibi oluyorum

Eşiniz düşüncesiz ,kendi eşine ve çocuğuna acımayan bir insan.Ben olsam hiçbir şekilde hizmet etmem.Bana yardıma mı geldiniz der, bebeğimle ilgilenirdim.
Kuzum zaten gelecek olurlarsa geldiklerine bin pişman eşim de davet ettiğine bin pişman olacaklar.ama benim şu anda kendime bile tahammülum yok bide aynı evin içinde hiç sohbetimnin de olmadığı bı kaç insan olacak o bile can sıkıcı

Canım zaten o şekilde olacak elimi hiçbir şeye surmicm ama bunlar sürekli bana gelmek isteyecekler ve bana sorulmadan en çok zoruma giden bu zaten neden ben aranıp da bu konu konusulmuyor .ayrıca hiç muhabbetim de yok o iki görümcemle samimi olsam diyecem hadi neyse yüzlerini ikisinin de 2 defa tek görmüşlugum var

Asalak eşime anlatmak istediğim bu ama anlamıyorlar

İnşallah gelmezler ama gelirlerseler de mecburen bu şekilde davrancam bezdircm onları odadan nadiren cikacam

Annemin evinde açıkçası bekarken rahat bile etmiyordum sorunlu bir babam var ama illa gitmek istersem.gidecek yer bulurum da hatta eşime dedim anneme gidecem madem gidersen bı daha gelemezsin dedi
Hadsiz şey, ne yapmışsınız da bir daha gelemiyormuşsunuz? Öyle bir cümleyi kolay kolay kurmaması lazım bir eşin. Asıl siz onu evden kovsanız yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…