Eşimin ailesi

Böyle bir erkege ne saygi duyulur ne sevgi. Hala seviyor olmaniza sasirdim. GErci size göre esinizde degil problem kayinbabanizda. Ama asil probleminiz esiniz. Önce bir bunu kabul edin. Kizim var yuvami yikamam dersenizde kizinizin böyle bir ortamda buyumesini istiyormusunuz gercekten. En cok ben kiziniza üzüldüm. Benimde 15 aylik bir kizim var.

Aile cok önemli ya cocugum büyüsün şayet yasarsam evlenecem derse karsi tarafin ailesi ile sık sık bir araya gelip gelmis gecmis ne varsa arastiracam ben yandim ailesi yuzunden benim bebem yanmasin.
Allah sabir versin ne diyim durumun zor

Altınlarımi aldı derken

2 yıl basbasa tek bir pazar gecirmemiş olmak? bu adamın düzeleceğine inanmak? kusura bakmayın ama toz pembe hayaller kuruyorsunuz. kumar zaten başlı basına cok buyuk bir sorun, altınları neden verdiniz? giderlerinize neden ortak ediyorsunuz ikiniz de calısıyormuşsunuz? ben bunları hiç anlamadım. eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum, sevseydi okadar tartısma yaşamışsınız, bir adım atardı. cocugunun gelecegini düşünürdü kumarı bırakırdı. resmen sizi kandırmıs 4 yıl boyunca, iyice tanımadan bu aileye cocuk da gelmiş, bari bundan sonra cocugunuzun gelecegini düşünün ayrılın derim, evet soylemesi kolay gorunuyor bize ama bu döngüyü kıramıyorsunuz, olan size ve cocugunuza olacak.

Esınız iddia bagımlısı ordada mac ve heyecan var daha nasıl bır sorun beklıyosunuz anlamıyorum. Aslada vazgecmez ne aılesınden ne ıddadan..Onu da babası dur dıyecek kısı patolojısını desteklıyor kı ıddıa yada kumar dıyelım oynayan ıcın bulunmaz nımet .Elestırecek kısı onun bu bagımlılıgna canak tutuyor..Gıtmeyın napacak o sızın duygularınızı hıce sayarken sızın hala gtmektekı ısrarınızı anlamıyorum.Ya bu sekılde ceker yada ayrılırsınız.Çozumsuz bır durum gıttıkce daha kot olacak..Kısısel ongorum tabıkı

Siz kusuru kayınbabada bulup aklamışsınız eşinizi. Gerçekleri göremiyorsunuz. Bir kere neden kayınpeder ödüyor sizin faturaları? Adam tabi her şeyinize karışır iki evin gideri ortak diyorsunuz. Eşinizin maaşı yetmiyorsa ona göre aile planlaması yapmalıydınız. Eşinizi iddiaya alıştırmış ya hani eşiniz aklı başında koca adam, alışmasaydı. Kayınpeder kapatmış borcu, adama maddi yönden bağımlısınız. Önce bundan kurtulmamız lazım

Şu eşim şöyle iyi işte tek sorun ailesi konularını anlamıyorum. O sevdiğiniz eşinizi de beğenmediğiniz ailesi yetiştirdi. İlla ki onlardan öğrendikleri şeyler var. Genetik diye bir gerçek var. Eşiniz sınır çizse kayınpeder böyle her şeyin içinde olamazdı zaten

Altınlarınızı kayınpederınıze neden verdınız hepsı kumara gıtmıstır buyuk ıhtımal , ev alsa ne olacak ev de kumara gıdecek ,Esınız bagımlı, babasıda bagımlı..Bakın bız buyukler kararlarımızın sonucuna katlnırız yetıskınız ama cocukların sucu yok.Kendınıze gelın ve sılkelenın.Etrafanızda donen seylere objektıflıgınızı kaybetmısssınız.Esınız sızı zerre sevmıyor..Sızı sevmeyenı sevmek ayrı bır patolojıdır malesef bız kadınların cıkmazıdır.Ama artık cocugunuz var sevgı karın doyurmaz tek taraflı ve huzur vermez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…