- 22 Kasım 2018
- 4.114
- 11.429
Bu anlattığınız ailenin içinden eşinizin size uygun biri çıkması iyi bare :)herşeyleri saçma çıldırıcam yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu anlattığınız ailenin içinden eşinizin size uygun biri çıkması iyi bare :)herşeyleri saçma çıldırıcam yaa
hiç gitmemiştik ilk defa gittik aksilk gibi eşimin askerliğide onlara 2 saat uzaklıkta bi yere düştüniye öyle bişey yaptınız ki? siz de bi garipsiniz. yeni evli iken yabancı insanların evinde 4 gün kalmak ne demek? onlar da bundan cesaret almışlar işte.
Tırnak ucu kadar faydası olmayanın bi dünya zararı oluyor adalete gelllbunu yapmayı çok istiyorum ama ....
herşey ailede başlaro kadar kötüydüki ilk defa gitmiştik mecburdum
yüzüne vursammı bazı şeyleri
gerçekten öyle :)Bu anlattığınız ailenin içinden eşinizin size uygun biri çıkması iyi bare :)
eşimin ailesinin eviYabancı insanların evinde mi kaldınız, eşinin ailesinin evinde mi kaldınız tam anlamadım orasını?
abisinin düğününe bile gelmeyip ne yüzle evine gelicekki sanki bizi görmeye geliyo sırf rahat etmek için biz zaten çalışıyoruzherşey ailede başlar
görmemişse kızın ne suçu var
kimse beni düşünmyo ben mlleti düşünmekten çıldırıcamdüğüne gelmedin ama evime mi gelmek istiyorsun gel tabi ama biz evde değiliz
bu yüzden müsait olunca biz çağıralım de
küserse küssünler
hiçbirine hakkımı helal etmiyorumTırnak ucu kadar faydası olmayanın bi dünya zararı oluyor adalete gelll
Öncelikle insanların istediği kadar birikimi olsun yatları katları olsun bir insan fakirim diyorsa ona fakir olmadığını anlatamazsınız. Öyle görünmek istiyordur siz bu duruma takılmayın. Evet hazırlığa yardım etmemeleri, size takı takmamaları falan çok yanlış ama siz bunları söz/nişan sürecinde görmediniz mi? Yani nasıl gelişti olaylar da siz düğünde takı takmamalarını söyleyerek girdiniz konuya. Size söz verildi de tutulmadı mı? Kardeşin düğüne gelmeme sebebi ne? Önemli bir durum mu? Aile arasındaki bir sorun mu? Bir yıllık evliyim demişsiniz, 1 yıl içinde siz bu aileyle hiç görüşmediniz mi o 4 gün dışında? Eşinizin ailesinin bu durumuna karşı herhangi bir tepkisi oldu mu bugüne kadar? Mesela kardeş düğüne gelmedi demişsiniz, eşiniz bunu dert etmedi mi kendine? Ya da kız kardeşi geleceğini söyleyince eşiniz ne dedi?
Niye gelmemiş düğüne görümceniz. Birde size ne yüzle gelicek. Hadi geldi diyelim kapıdan kovamıcan mecbur eve buyur etcen kaç gün kalcak. İşten yorgun argın gelip bir de görümcene hizmet mi etcen günlerce, haftasonları da ayağında mi döncen devamlı, özel hayatında kalmicak nasıl olcak böyleabisinin düğününe bile gelmeyip ne yüzle evine gelicekki sanki bizi görmeye geliyo sırf rahat etmek için biz zaten çalışıyoruz
Daha birkaç sene geçsinmerhaba kızlar,ben eşimle 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı ilde yaşamıyoruz evlenme döneminde 1 defa tanışma isteme düğün zamanı gördüm inanamadım o kadar acayip insanlarki babasının baya birikimi olmasına rağmen sürekli ben fakirim ben fakirim diyen bir adam düğün hazırlıklarında en ufak bir desteği olmadı çeyiz çıkarken yeğenim kapıyı açmadı sandık yok diyo sanki sandık yok diye benim çeyizim çeyiz değil gelin çıkarma esnasında bizde adettir kapı tutulur kp ben fakirim param yok dedi düğüne tişörtle gelmiş zaten kendi taraflarından kimse gelmedi düğüne benim çevrem kp kim diye soruyo düşünün salonda fotoğrafçı para istiyo diye bizim fotoğraflarımızı almamış bir takı bile takmadı anneside aynı ne bohça ne bişey hiçbişey yapmadı bana kız kardeşinin biri düğüne gelmedi diğer 2 si geldi onlarda aynı ne takı ne bişey beni tebrik bile etmediler herşeyi benim ailem yaptı daha anlatamayacağım neler neler biz eşim askere gideceği için ve onlarada yakın bir ile düştüğü için onların kaldığı ile gittik 4 gün kaldık ben evimize geri döndüm eşim ordan askere gitti ama bu 4 günlük sürede bizi karşılamaya kimse gelmedi eve gittik ne hazırlık ne bişey adam oğlunu uğurlamaya otogara bile gelmedi biz otogara gittik geldik evde müge anlı izliyo sözde oğluna çok düşkün eşim giderken beni yolcu etmeye gitsinler diye söylediği için alınmış beyefendi benimle konuşmadı aynı ortamda bile durmadı gün boyu bende kv deye ben kendimi suçlu hissettim şuan falan dedim gitmiş söylemiş eşime şerefsiz çenesiz neler neler söyledi görmeniz lazım kardeşi toplasanız benimle 1 saat bile geçirmedi 4 gün boyunca yani beni ilk defa gitmiş olmama rağmen beni hiç güzel ağırlamadılar şimdi abisinin düğününe bile gelmeyen görümcem bize kalmaya gelicekmiş biz zaten çalışıyoruz evde değiliz bütün gün sırf cimri babasının baskısından kurtulmak için bize gelmek istiyo babası duş almaya girmesine bile karışıyomuş bana bi akıl verin kızlar ben ne yapmayalım gelmesini istemiyorum bana 4 günü zehir ettiler ben bana yapılanları kafamdan silip nasıl ağırlıycam evimde ???
haklısın adam cimrinin biriymiş nişan söz aşaması birlikte oldu geldiler hemen arkasından geri döndüler memleketlerine evet tutulmadı bide 2 tane sahte bilezik göndermişler ben modelini beğenmedim dedimki ailenin gönlünü al bunları değiştirelim gittik kuyumcuya meğer sahteymiş söyledik sizi kuyumcu kandırmıştır dediler çok doluyum o yüzden böyle başladım sırf yol parası için gelmedi malum babası biz 1 defa gittik iyikide öyle olmuşÖncelikle insanların istediği kadar birikimi olsun yatları katları olsun bir insan fakirim diyorsa ona fakir olmadığını anlatamazsınız. Öyle görünmek istiyordur siz bu duruma takılmayın. Evet hazırlığa yardım etmemeleri, size takı takmamaları falan çok yanlış ama siz bunları söz/nişan sürecinde görmediniz mi? Yani nasıl gelişti olaylar da siz düğünde takı takmamalarını söyleyerek girdiniz konuya. Size söz verildi de tutulmadı mı? Kardeşin düğüne gelmeme sebebi ne? Önemli bir durum mu? Aile arasındaki bir sorun mu? Bir yıllık evliyim demişsiniz, 1 yıl içinde siz bu aileyle hiç görüşmediniz mi o 4 gün dışında? Eşinizin ailesinin bu durumuna karşı herhangi bir tepkisi oldu mu bugüne kadar? Mesela kardeş düğüne gelmedi demişsiniz, eşiniz bunu dert etmedi mi kendine? Ya da kız kardeşi geleceğini söyleyince eşiniz ne dedi?
yani şimdi sormadan edemeyeceğim e be tatlım hadi sen ailenin gönlünü al diye bilezikleri veriyorsun da sahte oldukları ortaya çıkıyor, sizin başınızda bir büyük yok mu? sen ailenle konuşmadın mı böyle böyle oldu diye? ailen hiç tepki göstermedi mi nasıl yaparsınız diye?haklısın adam cimrinin biriymiş nişan söz aşaması birlikte oldu geldiler hemen arkasından geri döndüler memleketlerine evet tutulmadı bide 2 tane sahte bilezik göndermişler ben modelini beğenmedim dedimki ailenin gönlünü al bunları değiştirelim gittik kuyumcuya meğer sahteymiş söyledik sizi kuyumcu kandırmıştır dediler çok doluyum o yüzden böyle başladım sırf yol parası için gelmedi malum babası biz 1 defa gittik iyikide öyle olmuş
15 gün kalıcakmış o zaman yol parası için gelmedi babasıda boşver demişNiye gelmemiş düğüne görümceniz. Birde size ne yüzle gelicek. Hadi geldi diyelim kapıdan kovamıcan mecbur eve buyur etcen kaç gün kalcak. İşten yorgun argın gelip bir de görümcene hizmet mi etcen günlerce, haftasonları da ayağında mi döncen devamlı, özel hayatında kalmicak nasıl olcak böyle
abisinin düğününe bile gelmeyip ne yüzle evine gelicekki sanki bizi görmeye geliyo sırf rahat etmek için biz zaten çalışıyoruz