eşimin ailesi...

Asel21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
566
745
merhaba kızlar,ben eşimle 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı ilde yaşamıyoruz evlenme döneminde 1 defa tanışma isteme düğün zamanı gördüm inanamadım o kadar acayip insanlarki

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun.
Yerinizde olsam biz evde değiliz. Sen tüm gün tek başına ne yapacaksın? istersen daha sonra gel dersiniz .. Ama ne zamana kadar kaçacaksınız ki?
Eşinizin babası sonuçta ...

ist
merhaba kızlar,ben eşimle 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı ilde yaşamıyoruz evlenme döneminde 1 defa tanışma isteme düğün zamanı gördüm inanamadım o kadar acayip insanlarki babasının baya birikimi olmasına rağmen sürekli ben fakirim ben fakirim diyen bir adam düğün hazırlıklarında en ufak bir desteği olmadı çeyiz çıkarken yeğenim kapıyı açmadı sandık yok diyo sanki sandık yok diye benim çeyizim çeyiz değil gelin çıkarma esnasında bizde adettir kapı tutulur kp ben fakirim param yok dedi düğüne tişörtle gelmiş zaten kendi taraflarından kimse gelmedi düğüne benim çevrem kp kim diye soruyo düşünün salonda fotoğrafçı para istiyo diye bizim fotoğraflarımızı almamış bir takı bile takmadı anneside aynı ne bohça ne bişey hiçbişey yapmadı bana kız kardeşinin biri düğüne gelmedi diğer 2 si geldi onlarda aynı ne takı ne bişey beni tebrik bile etmediler herşeyi benim ailem yaptı daha anlatamayacağım neler neler biz eşim askere gideceği için ve onlarada yakın bir ile düştüğü için onların kaldığı ile gittik 4 gün kaldık ben evimize geri döndüm eşim ordan askere gitti ama bu 4 günlük sürede bizi karşılamaya kimse gelmedi eve gittik ne hazırlık ne bişey adam oğlunu uğurlamaya otogara bile gelmedi biz otogara gittik geldik evde müge anlı izliyo sözde oğluna çok düşkün eşim giderken beni yolcu etmeye gitsinler diye söylediği için alınmış beyefendi benimle konuşmadı aynı ortamda bile durmadı gün boyu bende kv deye ben kendimi suçlu hissettim şuan falan dedim gitmiş söylemiş eşime şerefsiz çenesiz neler neler söyledi görmeniz lazım kardeşi toplasanız benimle 1 saat bile geçirmedi 4 gün boyunca yani beni ilk defa gitmiş olmama rağmen beni hiç güzel ağırlamadılar şimdi abisinin düğününe bile gelmeyen görümcem bize kalmaya gelicekmiş biz zaten çalışıyoruz evde değiliz bütün gün sırf cimri babasının baskısından kurtulmak için bize gelmek istiyo babası duş almaya girmesine bile karışıyomuş bana bi akıl verin kızlar ben ne yapmayalım gelmesini istemiyorum bana 4 günü zehir ettiler ben bana yapılanları kafamdan silip nasıl ağırlıycam evimde ???:KK43:
istemeye geldiklerinde görmüşsünüz ne insan olduklarını ,daha da ailenize damat almışsınız evlenmişsiniz.af buyurun neyi unutmayı planlıyorsunuz...:KK53:gördüğüm en cins konulardan :KK53:
bu arada sorunuza da cevap vereyim gelsin görümceniz evin tüm kapılarını kitleyin size nasıl misafirperverlik ettilerse aynı şekilde ağırlayın ve yollayın.eğer ki sıcak suyu görürse gitmez o:KK70:

Aileniz ,tanımadığı bir aileye gelin gitmenize nasıl izin verdi ?

Ve siz tanımadığınız insanlar yanında nasıl 4 gün kalabildiniz?

Valla hayatımda gördüğüm en saçma ilişkilerin olduğu bir konu neresinden tutarsan tut elinde kalıyor .
bu kadarını hiçbirimiz tahmin etmedik ailecek benim hatam :KK43: sırf eşim için

Ben bir saat bile kalmazdım 4 gün nasıl kaldınız, bilet yanmasın diye mi.
Bu arada almayın eve niye gelmemiş düğüne. İlla gelecekse de ağırlamayacaksınız bu kadar basit
o kadar kötüydüki ilk defa gitmiştik mecburdum :KK43:
yüzüne vursammı bazı şeyleri

ist

istemeye geldiklerinde görmüşsünüz ne insan olduklarını ,daha da ailenize damat almışsınız evlenmişsiniz.af buyurun neyi unutmayı planlıyorsunuz...:KK53:gördüğüm en cins konulardan :KK53:
bu arada sorunuza da cevap vereyim gelsin görümceniz evin tüm kapılarını kitleyin size nasıl misafirperverlik ettilerse aynı şekilde ağırlayın ve yollayın.eğer ki sıcak suyu görürse gitmez o:KK70:
o kadar haklısınızki ....:KK43:

X