- 30 Nisan 2016
- 3.076
- 6.189
Sen anca bir şeyler söylüyorsun ama icraat yok. Adama ne diyorsan anında yap, lafta kalmasın.Onu da dedim kaç defa hemde ama yok yani sonuç sıfır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen anca bir şeyler söylüyorsun ama icraat yok. Adama ne diyorsan anında yap, lafta kalmasın.Onu da dedim kaç defa hemde ama yok yani sonuç sıfır.
Kaç yıllık evlisiniz? Bu kız iki aylık evli. Hayat felsefesi denen şeyi bu kızın kaynanası pek anlayacak gibi gelmedi banaYani yukarıda linç yemişim ama dediğim gibi misafir işi eşlerin birlikte karşılıklı organize edeceği bir konsepttir. Misafir eziyet değil hoş beş oluyorsa güzeldir. Eziyet olanlara da hayatımızdaki sınırları net koymalıyız. Ben şanslıyım demekki sınırlarımız belirlidir. Eşim sorar hafta sonuna xxxx'i çağıralım mı bende durumuma bakarım planım programım yok ve cazip gelmişse kabul ederim. Yok havamda değilsem etmem. Ama genel yapım misafiri severim ama misafirlerimde benim çalıştığımı bilen yorulduğumu bilen insanlar. Yok tabağım varaklımı yok pastanın yanında dolma var mı aramazlar.. Yeri gelir çay çekirdek yeri gelir et börek..
Gold tabak arayan tarzda insanlar hayat felsefem gereği çevremde olmadıkları için belki de bu sebepten bu rahatlığım..
Ha birde yatak odama benim müsadem olmadan kimse giremez.. 2 yıl sonra kayınvalidem bir kez girmek durumunda kaldı odama ondada mecburiyetten benim müsademle.. Kadın şöyle bir baktı aa dolabın yeri değişmiş ilk defa gördüm dedi..
Bence kadının tavrı duruşu ve evliliğinde ki dengeleri koruması çok önemli.. Eşiniz size öyle yada böyle hakaretler etmiş ve siz bir şekilde bunları kabul edip susmuşsunuz ve patlama noktasına gelmişsiniz.. Hoş burada patlayın.
Bu geri zekalıyı çok mu aradınız?Bak o kadar önemsiyor ki başkalarının rahatlığını.İlk kuzen buluşmasında saat 12 de kaş gözle kalkalım mı dedim.Eve gittiğimizde millet başka şehirden geldi onlar kalkmadan kalkalım diyosun beni rezil ediyosun insan içinde,onlar dönmüyor biz 10 dklık mesafede kalkıp eve mi gelecekmişiz diye çıkıştı bana.İkinci kuzen görüşmesinde diğer kuzeni o da 5 dakikalık mesafede oturuyor hadi biz kalkıyoruz diyip kocasını çocuğunu alıp gitti.Bak dedim herkes kendi huzuru ve konforunu düşünüyor,ben yapsaydım aynı şeyi demediğin kalmamıştı dedim.Bişey demedi ama nereye kadar böyle ya bide hep o haklı ben haksızım çok bıktım.
sormayın bende aptalım ki bunun nasıl bir gerizekalı olduğunu anlayamamışım malesef.Bu geri zekalıyı çok mu aradınız?
aslaaaa anlamaz kör cahil bir kadın neredeyse okuma yazması bile yok bide aç gözlü.Kaç yıllık evlisiniz? Bu kız iki aylık evli. Hayat felsefesi denen şeyi bu kızın kaynanası pek anlayacak gibi gelmedi bana
Herkes misafir sevmek zorunda değil, mesela ben öyle kalabalık sevmem, kendi samimi birkaç arkadaş dışında kimseyi evime doluşturamam, gece gündüz kimseye hizmet edemem , çalışan kadınım evinde kafamı dinlemek isterim, evlendim diye garson gibi eş dost akrabaya hizmet edecek halim yok , aşırı yanlış bir düşünce...Ya ben misafir sevmem kafasını da anlamıyorum da, misafir girmeyen eve bereket girmez. Yarın bigün bişey olur arayanım soranım yok dersiniz. Ama misafir ağırlanırken de eşlerin ikisinin de gönüllü olması lazım. Misafir işi hoş beş işidir yani.
Bizim evde çocuk olana kadar hep bir misafir havası vardı, ama eşimle hep anlaşırdık servisleri ben yaparım bulaşıkları sen kaldırırsın v.s v.s... Misafir çağırırız ama pasta börek yapamam valla dışardan gelirken bişeyler al derim. O an almayı gözü yiyorsa alır gelir çağırır misafirini..
Ha şimdi çocuğum oldu o misafir dediklerimizin hepsi çocuğumun etrafında pervaneler.. zor günlerimde gelip destek oldular yeri geldi evimi temizlediler yeri geldi hastaneden çıkardılar. yeri geldi çocuğumu 1-2 saat emanet etmek zorunda kalıyorum.
Bu işler karşılıklı ablacım. Hiç kimse de kusura bakmasın. Bir tutturmuşsunuz ben misafir sevmiyorum..
Sadece kocanız patavatsız.. Patavatsız olduğu için onu boşayacaksanız siz bilirsiniz.
napayım anında amk işimi mi bırakayım yorum yapmak için yapmayın ya saçmalık.Sen anca bir şeyler söylüyorsun ama icraat yok. Adama ne diyorsan anında yap, lafta kalmasın.
O kişilerle sizin muhatap olmanız gerekiyor. Ailesi gelmek mi istiyor? Müsait değiliz baba, biraz hastayım anne, dışarı çıkacağız biz de ama haberleşelim şu şu gün beklerim vs. diyeceksiniz.sormayın bende aptalım ki bunun nasıl bir gerizekalı olduğunu anlayamamışım malesef.
Terbiyeli yorum yapın.napayım anında amk işimi mi bırakayım yorum yapmak için yapmayın ya saçmalık.
3 Yıllık evliyim evlenirken de her şeyi net konuştum..Kaç yıllık evlisiniz? Bu kız iki aylık evli. Hayat felsefesi denen şeyi bu kızın kaynanası pek anlayacak gibi gelmedi bana
Tamam seversin de ben evleneli 12 yıl oldu, çocuklarım büyüdü. Eve mutfağa alıştım. Misafir çağırırım buzluktan börek çörek ısıtırım kuruyemiş çıkarırım. Ama yeni evliyken böyle rahat değildim, elim ayağıma dolaşırdı misafir gelinceHerkes misafir sevmek zorunda değil, mesela ben öyle kalabalık sevmem, kendi samimi birkaç arkadaş dışında kimseyi evime doluşturamam, gece gündüz kimseye hizmet edemem , çalışan kadınım evinde kafamı dinlemek isterim, evlendim diye garson gibi eş dost akrabaya hizmet edecek halim yok , aşırı yanlış bir düşünce...
Şu laftan sonra cinnet geçirmediysen o lafı eşine monte etmediysen geçmiş olsun , daha da azacaklar...kocam diyor bir sürü sevgilim oldu geçmişte hepside çalışıyordu ama senin kadar uykuyu yorgunluğu problem edenini görmedim.sen ve senin çevren böyle düşünüyorsunuz diyordu sürekli.sonra kuzeni ve kuzeninin eşi 2 bayanda ölüyoz bitiyoz falan muhabbeti çevirince bende yüzüne vurdum bak herkes aynı düşünüyor demekki sadece ben ve çevrem değiliz dedim.gerçi işe yaradı mı emin de değilim buadamın değişeceğine hiç inancım kalmadı bu 2 ayda.
Kocasına karşı icraati yok, sonra gelmiş burada yorumumu beğenmeyip küfürlü karşılık veriyor.Şu laftan sonra cinnet geçirmediysen o lafı eşine monte etmediysen geçmiş olsun , daha da azacaklar...
Yahu yeni evlilikte tabiki eliniz ayağınıza dolaşacak siz ne zannediyorsunuz ki evliliğin ilk gününden adana kebap yapmayı mı öğreneceğiz tabiki hayır.Tamam seversin de ben evleneli 12 yıl oldu, çocuklarım büyüdü. Eve mutfağa alıştım. Misafir çağırırım buzluktan börek çörek ısıtırım kuruyemiş çıkarırım. Ama yeni evliyken böyle rahat değildim, elim ayağıma dolaşırdı misafir gelince
Sevmiyor olabilir ama kv nin cahil olduğunu önceden biliyordur. Kadının okuma yazması bile yokmuş. Bile bile lades demiş resmen. Ben terbiyeli, düzgün yorum yapınca işine gelmeyip küfrediyor.Konu sahibi insan sevmiyor :) Sevmek zorunda da hissetmiyor.
Yeni evliyken herkes bir tuhaflaşıyor ilginç şekilde, kayınbabam ve kayınvalidem gece gündüz bize gelmek istedi, başta iyi ağırladım ama baktım evime yerleştiler resmen , sonra bir sinir krizi geçirdim rahatladım, herkese öneririm, sabretmeyin, alttan almayın, bu devirde ağza s....ç...n daha değerli , yeni gelirken zaten acemi oluyor insan, işim yok bir de kuzen falan ağırlıycam, böyle adamlara hiçbir şekilde hizmet etmeyeceksin bırakacaksın kendi pisliğinde debelensin, düzelmiyorsa da boşayacaksın net ...Tamam seversin de ben evleneli 12 yıl oldu, çocuklarım büyüdü. Eve mutfağa alıştım. Misafir çağırırım buzluktan börek çörek ısıtırım kuruyemiş çıkarırım. Ama yeni evliyken böyle rahat değildim, elim ayağıma dolaşırdı misafir gelince
Kimse de sevmek zorunda değil zatenKonu sahibi insan sevmiyor :) Sevmek zorunda da hissetmiyor.