Yalniz başlıkta aile yüzünden demişsiniz ama burda eşinizle alakalı sorun var o izin vermese kimse evinize bu sekilde gelemezBen de pek inanmıyorum bu önceden kendini göstermedi söylemlerine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz başlıkta aile yüzünden demişsiniz ama burda eşinizle alakalı sorun var o izin vermese kimse evinize bu sekilde gelemezBen de pek inanmıyorum bu önceden kendini göstermedi söylemlerine.
Yanlış etiket sanırımYalniz başlıkta aile yüzünden demişsiniz ama burda eşinizle alakalı sorun var o izin vermese kimse evinize bu sekilde gelemez
Linç yemezden önce bunu demek istemiştim.. Yani kocan halden anlayacak karşılıklı anlaşacaksınız.. Kocan sana soracak sen kocana e hadi ben çağırdım bitti olmaz yani.. o zaman kadında hizmetçi hisseder kendisini..Misafir düzenimiz benzer o yüzden merak ettim bende çalışıyorum. Açıkcası böyle eksik arayan kusur bulmaya çalışan insanları sevmem ağırlamak istemem (mecburi akraba vs çıkarsa ayda yılda bir ağırlanıyor illa) ama onun dışında arkadaşlarımız falan hiç kasmayız hatta nöbet çıkışıyız diyince herkes eli kolu dolu gelir bi çay bi tatlı çerez maksat muhabbet Burda konu sahibinin esas sorunu eşi, inanılmaz saygısız biri insan iki dakika eşime sorayım diyemiyorsa evlenmemeli. Ben ne misafir severim ne sevmem diyebilirim adamına göre seviyorum sanırım
Sanırım çevrede çok önemli bu yüzden. Biz herkesin uyumuş dinlenmiş evi temiz olmasını beklersek aylarca arkadaşlarımızla görüşemeyiz çünkü hepimiz aynı sektördeyiz illa biri nöbet çıkışı biri nöbetçi böyle kasıncada arkadaşlıklar bitiyor. Çocukluk arkadaşlarım zaten bambaşka evime misafir gelicekse hazırlık gönderen insanlar bazı tipler var mesela onlar çat kapı yada 1-2 saat sonra gelelim dese istemez kabul etmeyiz. Eşim ret ederken bana bile sormaz o derece bellidir yani istemeyeceğimLinç yemezden önce bunu demek istemiştim.. Yani kocan halden anlayacak karşılıklı anlaşacaksınız.. Kocan sana soracak sen kocana e hadi ben çağırdım bitti olmaz yani.. o zaman kadında hizmetçi hisseder kendisini..
ha sevmediğim insan varmıdır vardır.. Evime çağırır mıyım çağırmam yılda bir iki kere mecburiyetten belki ağırlarım ama misafir dediğim benim kafamın sardığı hoş beş edeceğim insandır yani, Kuzum kalkmışken bana da çatal getir de derim misafirimde dur sen kalkma çayımı ben doldurayım da der..
Ev müsait ama hazırlığım yokta derim yok sen zahmet etme biz bişeyler alırız sen sadece çayı koyda derler.. Eşim davet ettiğinde kız çalışıyo siz bize gelinde derler.. Yani çevremdekilerde hep aynı anlayıştayız.. İşten çıktığımda çok yorgun olduğumu görüp yemeğim yoksa yemekte verirler uğraşmayayım diye..
Yapmasaydın, sen fedakarlık yaptın karşılığını bekliyorsun. Fedakarlık karşılık beklemeden yapılır. Yuva kurmak sizin için en büyük hayal değildi, siz gözünüzü kör edecek bir hırsla evlenmek istemişsiniz. Fedakarlık dediğiniz şeyler aslında evlenmemek için kaderin sizin önünüze dur yapma diye çıkardığı engeller ama siz bu engelleri yok sayıp evlenmişsiniz.Çok yalnızım kimsem yok ve onun için başka bir şehire taşındım.Kedimi bile istemedi gidip arkadaşıma sahiplendirdim.Çok zoruma gidiyo bu kadar fedakarlığın sonu böyle mi olacaktı.Yuva kurmak en büyük hayallerimden biriydi bu yüzden boşanmayada gücüm yok ama devam edecek gücüde bulamıyorum kendimde artık.
Aynen herkesin evinin hazır olmasını beklersek ohoooo :) ben gittiğim yerde de kimsenin dağınıklığına vs pek takılmam o onun felsefesidir. ben kendim rahat olduğum gibiyim.. Eş dost arkadaş severim.. sohbet eder kafamı dağıtırım..Sanırım çevrede çok önemli bu yüzden. Biz herkesin uyumuş dinlenmiş evi temiz olmasını beklersek aylarca arkadaşlarımızla görüşemeyiz çünkü hepimiz aynı sektördeyiz illa biri nöbet çıkışı biri nöbetçi böyle kasıncada arkadaşlıklar bitiyor. Çocukluk arkadaşlarım zaten bambaşka evime misafir gelicekse hazırlık gönderen insanlar bazı tipler var mesela onlar çat kapı yada 1-2 saat sonra gelelim dese istemez kabul etmeyiz. Eşim ret ederken bana bile sormaz o derece bellidir yani istemeyeceğim
Asla lik bir durum değil demek ki. Bende böyle gelistiAsla doğru değil, nasıl başlarsa öyle devam ediyor, en baştan tavrını koymak gerekiyor...
Yeni evliyken evime gelen misafir çocuğunun beyaz halıma döktüğü bir bardak vişne suyu ve browni kek geldi aklıma
Kaptık giriş biletini oğlumu da çaktırmadan eve soktuk mu tamamdır. düşman hudutları geçilmiş demektir.
Söz oğlumu yatağına işetmeyeceğim
Korkularınızla yüzleşin benceYeni evliyken evime gelen misafir çocuğunun beyaz halıma döktüğü bir bardak vişne suyu ve browni kek geldi aklıma
size katılıyorumValla kendime de bakıyorum kedime de bakıyorum. Her gün gözlerini, kulaklarını, burnunu temizlerim. Haftada bir tırnaklarını keserim. İki günde bir tararım. Aşısını aksatmam. Çocuğa nasıl bakılıyorsa hayvana da öyle bakılıyor. Daha az külfetli hatta. Okulu yok dersi yok bi yeri kopmuşçasına ağlamaz. Kakasını çişini bile kendi kendine yapabiliyor çocuktan farklı olarak. Neden ilgilenilmesin ki