Merhaba arkadaslar oncelikle tam 7 gundur gece gunduz agliyorum. 10 aylik evliyim ve goz gore gore yuvam yikiliyor. Bense kendimi ve yuvami korumak.icin agzimi acsam yalanci damgasina carptiriliyorum. Evlendim evleneli esimin ailesinin turlu entrikalarina maruz kaldim. Evlenmeden once ve evliyken devamli gorumcelerim bana esimi kotulediler. Ta ki 1 ay oncesinde bublari esime haber verene kadar. Esime soyledigimde ise annesi babasi 2 ablasi hepsi inkar etti ve esim benim yalan soyledigimi dusunuyor. Bunu da sineye cektim sustum. Asil sorun esim bu insanlardan asiri etkileniyor. Benim aileme karsi devamli tavirli. Gelsinler iatemiyor gitmek istemiyor. Devamli kavga cikariyor. Anne baba demiyor. Asiri aoguk davraniyor vs. Hepsini sineye cekiyorum. Ama sineye cekemedigim bisey varki bu bayram ben evde ne aileme gidebildim ne disari cikabildim. Herkes tatil yaparken ben agladim tek basima. Buyuk gorumcem evliligimde mutsuz paikolojik ilac kullanan biri ve esimi rahat birakmiyor. Once bana eaimin.dedikodusunu yapti. Esime de benim ve ailemin.dedikodusunu yaparak bizden nefret ettirdi. Esim en ufak bir anlasmazligimizda hemen ablasina herseyimizi anlatiyor. Ablasi gunde 5 kere ariyor. En ufak bir tartismamizda hemen oraya gidip dolup gelip kavga ediyor beni sucluyor. 6 gundur evde ayri yatiyor ve her sabah cikip gidiyor aksam gec geliyor. Telefonuna baktim her sabah gittigi saatte ablasi aramis. Yani devamli cagiriyor. Gercekten kizlar beynim uyusuyor artik. Kafayi yiycem basim cok agriyor. Yuvamizi yikmak icin calisiyor 50 yasinda kadin ya. Kaynanamla ltli ustlu oturuyolar. Bide evde 40 yasinda baska gorumcem var. Dedim onla dertleseyim. Msj attim size yemin ederim 3 dk gecmedi esimi aradi tek tek haber verdi her soyledigimi. Ve esim bana bagirdi. Esimden nefret ediyorum. Hepsinden nefret ediyorum. Bu 40 yaaindaki gorumcemle esim 15 yildir konusmuyolardi ben baristirdim zorlaya Orlaya. Simdi benim yuvami yikmaya ugrasiyolar. Suan kendimi zor tutuyorum onlari arayip dusun artik yakamdan dememek icin. Nolur bana bi akil verin. Esim kukla gibi. Ablasi gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Bana int ne zaman aramiz soguk olsa esimi cagiriyo hadi gel yemek hazir diye. Esimde gidiyo. Dedikodu yapiyolar. Buna ek olarak bneim ailem onlardan kat kat fazla hem kulturel hem ekonomik olarak iyi. Cevremiz cok genis. Onlar ise herkesle kavgali. Esimin benim akrabalarimla tanisip kaynasmasini istemiyorlar. Bu yuzden esimi nefret ettirmek icin. Aileme gondermemek icin her hafta sonu sacma sapan sekilde esimi cagiriyolar. Devamli programimizi iptal ettiriyolar. Ya herseyi yaptilar bana dayanamiyorum. Gercekten esyalarimi alip gitmek iatiyorum. Ama onlarin iatedigi de bu zaten. Esimi de seviyorum yuvami yikmak istemiyorum ama esim anlamiyor. Allah aakina bana yadim edin kafayi yiycem.