ya bilemiyorum aynı sey basıma gelse ne yaparım
bes senelık evlıyım bı cocugum var bes senede bız de cok kavga ettık kotu seyler soyledık
ama dayak yemedım
sımdı mesela esım bana tokat atsa benı dovse
bılemıyorum
ama ne yalan soyleyeyım bosanmam
unıv mezunuyum ıkı dıl bılıyorum calısıyorum aılem babam her zaman arkamdadır cıkıp gelsem asla nıye geldın demezler ama gıtmem bosanmam
ama ne yaparım esımın hatasını anlayıp ozur dılemesını ısterım
normalleştirmiyorun hanfendi benHatasini anlamayip özür dilemezse? Devam mi? Kacinci tokattan dayaktan sonra bosanilmali, sayisi belli mi? Üniversite mezunu iki yabanci dil bilen, ailesi arkasinda olan dayagi hak görüyor erkege, okutulmamis cahil birakilmis meslegi olmayan ne yapsin. Siz bosanmayin kopamayin kocanizdan ama bunu olsun ne var canim diye normallestirmeyin.
Peki siz öyle yapınYazanlarin salladigini ne biliyorsunuz? Ben 10 yillik evliyim iki de kizim var. Esim bana vurdu mu, tokat dayak ne derseniz deyin ben devam etmem. Bana kiyan adami nasil sevip esim diyebilirim ki, tiksinti duyarim. Kocam da kocam sever de döver de diye yapismam. Bir tokat veya iki tokat nasil fark ediyor ögrenmek isterdim. Calisip para kazanamayan, geliri olmayan, gidecek ailesi olmayan kadinin caresi yok. Allah yardim etsin mecbur dayaniyorlar.
Konu sahibinin konusunu dagitmak istemiyorum; karisina vuran siddet uygulayan kocayi adam-insan yerine koymam.
İyi demiyorum. İyi yaptı demiyorum
İyi davranıyor diyorum.Normal sıradan bişey olmamış gibi ve ben öfkeyle kalkıp zararla oturmak yerine biraz düşünüp belkide sizlere danışıp öyle davranmak istiyorum.
Ancak bazı kadınlar egolarını tatmin etmek için yine iş başında. Siz ve bir iki kişi daha açık arama derdindesiniz. Lütfen egonuzu başka bir yerde tatmin edin. Benim uğraşabilecek halim yok şuan.
evet bu kırmızı yer de cok dusundurucu
babası arkasında olsa ne olcak ? olmayınca ıstedıgı zaman tutup kolundan atabılecek mı ?
o zaman bu erkekler yetımhaneden alsın kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?