Eşimin ailesi ve diğer problemler

Laylumloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
317
222
Merhaba kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz ve çok severek evlendik. Ancak evlendikten sonra eşimle sürekli kavga halindeyiz. Birkaç yalanını yakaladım zor da olsa konuşup hallettik fakat benim ona olan güvenim sarsıldı. Ancak asıl ve son konu kayinvalidemin eşimi yanlış yönlendirdigine şahit oldum. Kayinvalidem ve esimin bazi yazismalarini gördüm, benim davranislarimi yanlis aktarmış ve eşim arkamdan çok ağır sözler söylemiş. Esime uslubunca söyledim yok öyle bir sey sen kafanda kurmuşsun dedi klasik laf olarak. Suan aramız iyi ancak kayinvalidem yüzünden aramiz bozulsun istemiyorum ve kadına ofke doluyum. Hep dobra davranarak yuzlestim ancak bu sefer yuzlestigimde yine esime yanlis seyler anlatmasindan korkuyorum. Nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz

Ben olsam , k.valideye gittimde derim böyle böyle yazmışsın demişsin.. neden öyle dedin? Rahatsiz olduğumu söylerim. Eşime de aynı şekilde rahatsızlığımı söyler böyle devam ederse huzursuz ve mutsuz olacağım için evliliği devam ettiremeyeceğimi söylerim.

Ben olsam , k.valideye gittimde derim böyle böyle yazmışsın demişsin.. neden öyle dedin? Rahatsiz olduğumu söylerim. Eşime de aynı şekilde rahatsızlığımı söyler böyle devam ederse huzursuz ve mutsuz olacağım için evliliği devam ettiremeyeceğimi söylerim.
Mesajlari gizlice okudugum icin o potaya giremem ben biraz fazla dobrayim daha önce boyle bir hata yaptim esime soyledim ofkeden kudurdu nasil okursun diye. Ama yine de su durumda bile cenemi tutamadim esime annenin boyle boyle dedigini hissediyorum diye laf soktum. Kayinvalidem cok masum gorunumlu seytan cıktı her seyi aninda ogluna yetistiriyo muhtemelen oglu da o kadina yetistiriyo. Bunun önüne nasil gecerim bilemiyorum tek tesellim farkli sehirlerde olmamiz

Mesajlari gizlice okudugum icin o potaya giremem ben biraz fazla dobrayim daha önce boyle bir hata yaptim esime soyledim ofkeden kudurdu nasil okursun diye. Ama yine de su durumda bile cenemi tutamadim esime annenin boyle boyle dedigini hissediyorum diye laf soktum. Kayinvalidem cok masum gorunumlu seytan cıktı her seyi aninda ogluna yetistiriyo muhtemelen oglu da o kadina yetistiriyo. Bunun önüne nasil gecerim bilemiyorum tek tesellim farkli sehirlerde olmamiz
Güzel dille eşinize ona değer verdiğinizi sevdiğinizi sizi kıracak üzecek şekilde davranmamasini söyleyin genel olarak o şekilde yumuşatın. K.validenizi de hafta bir iki kere arayın kisa kısa nasılsın anne diye sorun tavir almayın o şekilde konuştuğuna pişman olur siz iyi davranırsanız her ikisinide iyiliğiniz ile terbiye edin

Merhaba kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz ve çok severek evlendik. Ancak evlendikten sonra eşimle sürekli kavga halindeyiz. Birkaç yalanını yakaladım zor da olsa konuşup hallettik fakat benim ona olan güvenim sarsıldı. Ancak asıl ve son konu kayinvalidemin eşimi yanlış yönlendirdigine şahit oldum. Kayinvalidem ve esimin bazi yazismalarini gördüm, benim davranislarimi yanlis aktarmış ve eşim arkamdan çok ağır sözler söylemiş. Esime uslubunca söyledim yok öyle bir sey sen kafanda kurmuşsun dedi klasik laf olarak. Suan aramız iyi ancak kayinvalidem yüzünden aramiz bozulsun istemiyorum ve kadına ofke doluyum. Hep dobra davranarak yuzlestim ancak bu sefer yuzlestigimde yine esime yanlis seyler anlatmasindan korkuyorum. Nasil davranmam gerektigini bilmiyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz

Senin yapabileceğin birşey yok. Eşin koskocaman yetişkin. İşine gelmiyor sana inanmak.

Güzel dille eşinize ona değer verdiğinizi sevdiğinizi sizi kıracak üzecek şekilde davranmamasini söyleyin genel olarak o şekilde yumuşatın. K.validenizi de hafta bir iki kere arayın kisa kısa nasılsın anne diye sorun tavir almayın o şekilde konuştuğuna pişman olur siz iyi davranırsanız her ikisinide iyiliğiniz

Güzel dille eşinize ona değer verdiğinizi sevdiğinizi sizi kıracak üzecek şekilde davranmamasini söyleyin genel olarak o şekilde yumuşatın. K.validenizi de hafta bir iki kere arayın kisa kısa nasılsın anne diye sorun tavir almayın o şekilde konuştuğuna pişman olur siz iyi davranırsanız her ikisinide iyiliğiniz ile terbiye edin
Aradigim icin onu şımarır mı peki bak yola geldi diye düşünür mu

Senin yapabileceğin birşey yok. Eşin koskocaman yetişkin. İşine gelmiyor sana inanmak.
Cok haklisin valla dogru soze ne denir. Toplumdaki erkekler birey olamıyor hala her halti yetistiriyorlar. Ama sorsaniz kizlar annelerine yetistiriyo derler

Aradigim icin onu şımarır mı peki bak yola geldi diye düşünür mu
Yani pohpohlamadan sadece nasılsın iyimisin nabiyosun diye konuşup kapatmak bence sorun olmaz ama dakikalarca HAHAHA yapmayın yani bence kisa öz konuşun o şekilde bence gelinim beni arayıp soruyor bende ogluma kötülüyorum diye pişman olup bir daha yapmayabilir

Yani pohpohlamadan sadece nasılsın iyimisin nabiyosun diye konuşup kapatmak bence sorun olmaz ama dakikalarca HAHAHA yapmayın yani bence kisa öz konuşun o şekilde bence gelinim beni arayıp soruyor bende ogluma kötülüyorum diye pişman olup bir daha yapmayabilir
Çok teşekkür ederim bunu uygulayacagim. Çok temiz bir kalbiniz olduğunu hissediyorum 🙏

Hic te öyle olmaz canım,hiç bişey anladıkları falan yok en iyisi araya sınır koymak,mesafeli davranmak ben de bı aralar kayinvalidemle sıkıntılar oldu eşimi doldurdu gittiğimiz her yer için eşimi arayıp ağladı beni niye götürmediniz diye. Araya öyle bir mesafe koydum ki şimdi bana karşı mecburen çok daha iyi davranıyor ve şu son bir haftaya kadar ben kayinvalideme resmen sinir oluyordum, şimdi ona karşı daha sevgi dolu hissediyorum bir haftadır ama . Yine de aradaki mesafeyi korumak istiyorum eskisi gibi olmamak adına. Sınırlar kesinlikle çok önemli.

Hic te öyle olmaz canım,hiç bişey anladıkları falan yok en iyisi araya sınır koymak,mesafeli davranmak ben de bı aralar kayinvalidemle sıkıntılar oldu eşimi doldurdu gittiğimiz her yer için eşimi arayıp ağladı beni niye götürmediniz diye. Araya öyle bir mesafe koydum ki şimdi bana karşı mecburen çok daha iyi davranıyor ve şu son bir haftaya kadar ben kayinvalideme resmen sinir oluyordum, şimdi ona karşı daha sevgi dolu hissediyorum bir haftadır ama . Yine de aradaki mesafeyi korumak istiyorum eskisi gibi olmamak adına. Sınırlar kesinlikle çok önemli
Yani pohpohlamadan sadece nasılsın iyimisin nabiyosun diye konuşup kapatmak bence sorun olmaz ama dakikalarca HAHAHA yapmayın yani bence kisa öz konuşun o şekilde bence gelinim beni arayıp soruyor bende ogluma kötülüyorum diye pişman olup bir daha yapmayabili
Anlamazzzz, anlamazlar ben bu hatayı yaptım, aman arayayım, aman ben küçüklüğümü bileyim, aman onun da gidebileceği yerlere alalım onu da götüreyim dedikçe daha fazlasını istedi, şoyleki kayinvalidemle aramızda 3 sokak olmasına ragmen ilk evlendiğimiz aylarda bile gelir bende kalırdı benim pijamalarimdan giymek isterdi yeni evliyim düşünün evde kocasını bırakıp gelir bende kalirdi, gerçekten daha bir çok sorun uzun olur yazsam herşeyi araya mesafe koyma, sınırlar belirleme yoluyla çare buldum ne kocamla kötü oldum,ne de kayinvalidemle, eşim arada annemi babamı hiç aramiyorsun diye söylenmeye çalıştı. Onu da güzel bi dille uyardım. Bu benim annenle aramda bir mesele ben seni bizim aramizdaki mesele için rahatsız edip sana biseyleri şikayet etmiyorum, eğer annende seni arayıp beni şikayet ediyorsa ona güzelce bu sizin aranızdaki mesele kendiniz halledin beni karıştırma anne de dedim sorun çözüldü

X