Sanırım öfke kontrol sorunu var konu sahibinin.
Siz yazdınız kullanılmış kıyafet getirmiş karaktersiz, şerefsizler yazdım diye..
Cidden anlamadım ? Kıyafet nedeniyle değilse neden şerefsizler yazdınız?
kayınbabama attığım mesaj: + eşimin telinden onların ortak whatssapp gruplarına da bu mesajı attım aynı zamanda.
"siz bana düğün sırasında da görgüsüzlük yaptınız.. bir bileziği layık görmemiştiniz..o zamandan anlamıştım ne kadar küçülebildiğinizi ama tenezzül etmedim.. biz açıksözlüyüz deyip ukalalık yaptınız ses çıkarmadım. yine her bayram lanet ettim geldim, elalemin içinde taktı gösterip bana ödettiğiniz bilezik parasını. gözümün içine baka baka yaptınız.. ben sizden her türlü terbiyesizliği beklerim zaten.. şimdiye kadar sustum.. ama artık susamıyorum.. hadi ben el kızıyım yapıyorsunuz da kendi torununuza da mı bu çirkinliğe devam ediyorsunuz.. "
"dıdının dıdısının kınası olur gelirsin ama hastaneye gelince mazot parasını düşünürsün, sen karının kollarını bilezikle doldurup el üstünde tutarken.. eşimin evinin kirasını yerken hiç mi utanmıyorsun.. zehir zıkkım olsun..ciğerlerine yapışsın"
"o evi bana kakalayıp, tilki suratlı oğlunuzun( kaynımın )borcunu da bana yıkmaya çalıştınız eşimde bunu bile bile benim anlımın teriyle biriiktirdiğim paramı alıp size verdi.. siz ne hakla ortak alınan eve kendiniz için ipotek koydurursunuz. hadi diyelim koydurdunuz bu ipotekli evi nasıl cesaretle bana satmaya kalkıştınız.. dolandırıcı karaktersizler"
"ben sizi beslemek için çalışmıyorum. allaha şükür sizden gelecek birşeye ihtiyacım yok. ama sizin belli ki var. zehir zıkkım olsun kursağınıza hakkımız olarak giren herşey dedim.. "
verin benim paramı yoksa köye gelir tek tek beni dolandırdığınızı anlatırım. o evden de vazgeçtim allah kanlı kefen parası yapmayı nasip etsin inşallah "
dedim..
bunları eşimin telefonundaki whatsapp grubuna attım.
o grupta ablaları, babası, abisi kuzenleri vardı..
eşimin telefonunu arama yağmuruna tuttular.. eşim de evden gitti.
sırf merak ettiniz diye yazdım.
zerre pişman değilim.. geç kalmıştım yazmaya.. onlar bana bu çirkinlikleri yaparken terbiyeizlik değil ben yazarken mi terbiyesizlik ?
şimdi biri çıksın karşıma tekme tokat dalasım var.. az bile yazmışım.. diyorum.