- 16 Mart 2025
- 32
- 4
- 1
- Konu Sahibi Hudutsuzsevda
Merhaba kızlar. Uzun uzun olayları anlatmak istemiyorum. Dışarıdan bir bakış açısı istiyorum sadece. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz haftada bir gelme gitme yaparız harici olarak eşim her akşam çocukları ailesine görüntülü gösterir çocuklar uyuyacak olsa ya da yemek yiyecek olsa dahi aradıklarında muhakkak görmek istiyorlar. Ben ailemden uzaktayım malesef senede bir ancak görüşürüz buna rağmen eşimin yanında hergün ailemi aramam akşamları bize ait bir zaman dilimi diye düşünüp ailecek vakit geçirmek isterim 2 3 günde birde ben kendi ailemle görüntülü konuşurum. Eşimin her akşam çocukları yanına alıp görüntülü konuşması beni irrite ediyor. Yani 2 3 güne bir aranırda her akşam aranıp evimin içinden haberdar olmaları rahatsız ediyor beni. Sonuçta tek onların torunları değil ve benim ailem rahatsızlık vermeyelim diye ne haftasonları ne akşamları aramazlar gündüz vakti konuşuruz. Eşimi de bu konuda boğmak istemem. Ama eşim öyle değil işte gelirken aramaz ya da tek başınayken aramaz dışarıda iken aramaz illa çocukları alıp her akşam gösterecek yani bu durum beni çok rahatsız ediyor dışarıdan bir göz olarak normal mı düşüncelerinizi kırıcı olmadan söylerseniz sevinirim