• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile sorunlarım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hudutsuzsevda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
32
4
1
Merhaba kızlar. Uzun uzun olayları anlatmak istemiyorum. Dışarıdan bir bakış açısı istiyorum sadece. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz haftada bir gelme gitme yaparız harici olarak eşim her akşam çocukları ailesine görüntülü gösterir çocuklar uyuyacak olsa ya da yemek yiyecek olsa dahi aradıklarında muhakkak görmek istiyorlar. Ben ailemden uzaktayım malesef senede bir ancak görüşürüz buna rağmen eşimin yanında hergün ailemi aramam akşamları bize ait bir zaman dilimi diye düşünüp ailecek vakit geçirmek isterim 2 3 günde birde ben kendi ailemle görüntülü konuşurum. Eşimin her akşam çocukları yanına alıp görüntülü konuşması beni irrite ediyor. Yani 2 3 güne bir aranırda her akşam aranıp evimin içinden haberdar olmaları rahatsız ediyor beni. Sonuçta tek onların torunları değil ve benim ailem rahatsızlık vermeyelim diye ne haftasonları ne akşamları aramazlar gündüz vakti konuşuruz. Eşimi de bu konuda boğmak istemem. Ama eşim öyle değil işte gelirken aramaz ya da tek başınayken aramaz dışarıda iken aramaz illa çocukları alıp her akşam gösterecek yani bu durum beni çok rahatsız ediyor dışarıdan bir göz olarak normal mı düşüncelerinizi kırıcı olmadan söylerseniz sevinirim

Merhaba kızlar. Uzun uzun olayları anlatmak istemiyorum. Dışarıdan bir bakış açısı istiyorum sadece. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz haftada bir gelme gitme yaparız harici olarak eşim her akşam çocukları ailesine görüntülü gösterir çocuklar uyuyacak olsa ya da yemek yiyecek olsa dahi aradıklarında muhakkak görmek istiyorlar. Ben ailemden uzaktayım malesef senede bir ancak görüşürüz buna rağmen eşimin yanında hergün ailemi aramam akşamları bize ait bir zaman dilimi diye düşünüp ailecek vakit geçirmek isterim 2 3 günde birde ben kendi ailemle görüntülü konuşurum. Eşimin her akşam çocukları yanına alıp görüntülü konuşması beni irrite ediyor. Yani 2 3 güne bir aranırda her akşam aranıp evimin içinden haberdar olmaları rahatsız ediyor beni. Sonuçta tek onların torunları değil ve benim ailem rahatsızlık vermeyelim diye ne haftasonları ne akşamları aramazlar gündüz vakti konuşuruz. Eşimi de bu konuda boğmak istemem. Ama eşim öyle değil işte gelirken aramaz ya da tek başınayken aramaz dışarıda iken aramaz illa çocukları alıp her akşam gösterecek yani bu durum beni çok rahatsız ediyor dışarıdan bir göz olarak normal mı düşüncelerinizi kırıcı olmadan söylerseniz sevinirim
Saatlerce konuşmuyorsa günde 10-15 dk konuşmasında ne var ki? Benim adam günde iki kere konuşuyo 😬Ben telefonla konuşmayı sevmediğimden genelde mesajlaşıyorum ama biz zaten yürüme mesafesinde oturuyoruz birbirimize. Şehir dışındaki kardeşlerim de her gün annemle konuşur. Bundan rahatsız olunduğunu bu sitede okudum. Sizin aile bağlarınız kopuk bence. Şehir dışında yaşayan ve senede bir gördüğün aileyle haftada 2 kere konuşmak az bence. Yani maazallah başlarına bir şey gelse üç gün sonra haberiniz olacak.

Evli ve çocuklu değilim ama bana da abartı geldi. Bu konuyu eşinizle konuştunuz mu, ne söyledi?

Benim adam günde iki kere konuşur. Ben telefonla konuşmayı sevmediğimden genelde mesajlaşıyorum ama biz zaten yürüme mesafesinde oturuyoruz birbirimize. Şehir dışındaki kardeşlerim de her gün annemle konuşur. Bundan rahatsız olunduğunu bu sitede okudum. Sizin aile bağlarınız kopuk bence. Şehir dışında yaşayan ve senede bir gördüğün aileyle haftada 2 kere konuşmak az.
Ama sadece eşi konusmuyor ki çocuklar da görüntülü konuşuyor ve çocuklarin yemek/uyku saatinde dahi görüşmeyi bekliyorlarmis. Bu bağlı olmaktan ziyade bağımlı olmak.

Çok bağlılar demekki. Bazı kişiler böyle. Görüşmelerini uzun tutmuyorlarsa çok sıkıntı değil bence. Ama her gün uzun uzadıya sıkıntı olur
Yani 10 15 dk görüşürler ama her akşam olması ve evimden çocuklardan her an haberdar olmak istemeleri boğuyor Beni kayonvalidem kendini bazen çocuklarımın annesi yerine koymaya çalışıyor ben varken yokmuşum gibi kendi kafasına göre davranıyor yani aramızda bir yıl küslük oldu barıştık hala daha aynılar düzelme yok çocuklara bir yapılıyor lar gidene kadar bırakmak yok çocuğun altını bile kafasına göre gidip alıyor bana sormadı söylemesi lazım çocupu hıçkırık tutsa kafasına göre gidip ağzına su veriyor bunlar büyük sorun elbette değil ama beni yok saymak değil midir

Bence sizin aileniz ile iletisiminiz az. Arada ciddi bir sorun yoksa şehir dışında olan ve senede 1 görusulen aile ile günde 5-10 dakika görüşülebilir. Büyük ihtimalle eşinizin ailesi de hem aynı sehirde hem de günlük iletişim olduğu için bu durum sizin canınızı sıkıyor. Ancak eşiniz oturup saatlerce konuşmuyor ise bence karşı tarafın günde 5-10 dakika torunlarını görüntülü gormesinde ben bir sorun göremedim ya.

Ama sadece eşi konusmuyor ki çocuklar da görüntülü konuşuyor ve çocuklarin yemek/uyku saatinde dahi görüşmeyi bekliyorlarmis. Bu bağlı olmaktan ziyade bağımlı olmak.
10-15 dk görüştüklerini yazmış konu sahibi. 10 dk geç yattılar diye bir şey olmaz. Konu sahibinin bakış açışı çok toksik. Evimin içinden haberdar oluyolar gibi bir bakış açısı var. Size senede bir gördüğü aileyle haftasonu veya akşam hiç konuşmamak sadece üç günde bir gündüz konuşmak normal geliyor mu?

Ben bulunduğum şartlara göre hareket ediyorum. Tabiki ailemin yanında olmak isterdim ama malesef eşim ailesin olduğu yerden asla başka yere gitmek istemiyor fedakarlığı yapan benim. Bence evlendikten sonra hergün ailenle görüşeceksin diye bir şart yok herkesin kendine göre işi gücü var görüşmediğim gün ne onalrın bana karşı sevgisi ne de benim onlara karşı sevgim azalmıyor. Herkes kendine yeni yuva kurduğunun farkına varması lazım bence illa hergün konuşulacak diye bir şart olmamalı

10-15 dk görüştüklerini yazmış konu sahibi. 10 dk geç yattılar diye bir şey olmaz. Konu sahibinin bakış açışı çok toksik. Evimin içinden haberdar oluyolar gibi bir bakış açısı var. Size senede bir gördüğü aileyle haftasonu veya akşam hiç konuşmamak sadece üç günde bir gündüz konuşmak normal geliyor mu?
Aynı şehirde yaşayıp haftada bir gelip gitme durumu varken ve her akşam goruntulu konuşuluyorken çocukların uyku/yemek sırasında dahi bunun es gecilmesi sanki aylarca gorusulmemis gibi görev gibi o anlarda da goruntulu konusulmasi da bana normal gelmedi.

Demek siz ailenizle 2 3 günde bir görüşecek durumda kalsanız sizin birbirinize karşı baplılığınız azalacak malesef üzücü bir durum ama bu kendini bilen bağımlı olmayan evliliğinin ve ayrı evinin olduğunun farkında olan insanlar için böyle değil

Bence sizin aileniz ile iletisiminiz az. Arada ciddi bir sorun yoksa şehir dışında olan ve senede 1 görusulen aile ile günde 5-10 dakika görüşülebilir. Büyük ihtimalle eşinizin ailesi de hem aynı sehirde hem de günlük iletişim olduğu için bu durum sizin canınızı sıkıyor. Ancak eşiniz oturup saatlerce konuşmuyor ise bence karşı tarafın günde 5-10 dakika torunlarını görüntülü gormesinde ben bir sorun göremedim ya.
Mesele arada sorularında olmuş olması kayonvalidemin ameliyatlı iken bile ayağına terlik vermedim diye beni oğluna şikayet eden biri olması

Aynı şehirde yaşayıp haftada bir gelip gitme durumu varken ve her akşam goruntulu konuşuluyorken çocukların uyku/yemek sırasında dahi bunun es gecilmesi sanki aylarca gorusulmemis gibi görev gibi o anlarda da goruntulu konusulmasi da bana normal gelmedi.
İyi o zaman konu sahibi adamdan boşansın madem bu kadar anormal ve bağımlı bir ilişkisi var adamın ailesiyle. Eşim de en az haftada bir ailesini görüyor ama günde 2 kere konuşuyor. Aramızda problem ettiğimiz bir şey değil. Şu konuyu göstereyim de kıymetimi bilsin bari.

Ben bulunduğum şartlara göre hareket ediyorum. Tabiki ailemin yanında olmak isterdim ama malesef eşim ailesin olduğu yerden asla başka yere gitmek istemiyor fedakarlığı yapan benim. Bence evlendikten sonra hergün ailenle görüşeceksin diye bir şart yok herkesin kendine göre işi gücü var görüşmediğim gün ne onalrın bana karşı sevgisi ne de benim onlara karşı sevgim azalmıyor. Herkes kendine yeni yuva kurduğunun farkına varması lazım bence illa hergün konuşulacak diye bir şart olmamalı
Peki her hafta siz gitmeseniz eşinizin buna tutumu ne olur, kayın ailenin sizi rahatsız edici davranışları var mı? Siz de çocuklarla birlikte görüntülü ailenizi arayıp daha sık iletişimde olsanız eşiniz buna ne tepki verir? Bence bunlar da önemli.

Mesele arada sorularında olmuş olması kayonvalidemin ameliyatlı iken bile ayağına terlik vermedim diye beni oğluna şikayet eden biri olamsı

İyi o zaman konu sahibi adamdan boşansın madem bu kadar anormal ve bağımlı bir ilişkisi var adamın ailesiyle. Eşim de en az haftada bir ailesini görüyor ama günde 2 kere konuşuyor. Aramızda problem ettiğimiz bir şey değil. Şu konuyu göstereyim de kıymetimi bilsin bari.
Boşansın gibi bir yorumum olmadı, tek bu konuya bakarak da anormal ve bağımlı denilemez tipki konu sahibinin ailesini 2-3 günde bir aradigina bakarak aileden kopuk olduğunu soyleyemeyecegimiz gibi. Konu sahibinin yazım tarzına ve yorumuna bakarak eşi bana çok da anlayışlı gelmedi ya da benim regl öncesi gerginligimden ötürü konuyu yanlış yorumluyorum 😏

E senin aile bağların zayıfsa onların suçu ne? Demek ki onlar seviyor değer veriyor. Benim etrafımda da sağlıklı aile ilişkileri olanlar hergün ailesiyle konuşuyor. Sağlıksız olanlar günde 100 defa görüşüyor ya da senin ailen gibi arada bir görüşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X