Eşimin ailesi ile görüşmüyorum bunu kafaya takıyorum

Yani gerçekten cesaretinize hayran kaldım hayatından tamamen silip konuşmadığın insanlar çocuğunun babaannesi dedesi halası amcası vesaire ayrıca eşin zannetme ki hep susacak en küçük bir fırsatta burnundan gelir haberin olsun

Vallaha dert arıyorsunuz sizin canınız sıkılmış arayan Mevlasını mi bulur neyini bulur bilmem.Yahu herkes bayılıyor görüntüde kocasının karısının ailesine herkes Kimse kimseyi sevmiyor çıkar menfaat mecburiyet diplomasî Çalışın canınız sıkılıyorsa Alkah vermiş iki göz diyorum .Bakmayın iyi gelinlere ponçik ilişkilere onların iç sesini dışarıya versek kayınvalide elti gorumcelerin hoparlörle öyle bir teknoloji olsa çarşı pazar karışır

Ha
Hanımefendi ben detay vermedim sadecee maddiyat değil inanın. Mesela yemek yicez bizim önümüze tabak koymuyor ya da oradayız küçük bir şey almış diğerlerine almış bize almamış gönlüm kırılıyor adet dediği şeyleri diğer gelinlere yapıyor bana gelince senin de annen böyle baban böyle diyor yani anneme küfür etti, annem ziyarete gelmiş 3 gün önce haber verdiği halde kadın evde yok neymiş işe gitmiş söz verdiği için.10 saat yol gitmişim burdan kalk bilmen kim burda yatacak sen küçük odaya geç diyor. Bizde gitsek kollarını açıp beklemiyor defol bu evden gelirsen seni felç bırakırız dedi eşime. Beni de bilmem ne yapacaklarmış bende o kadar kolay kopmadım ölümlü dünya inanın evet herkes ister maddiyat da ama vermedilerse salla Allah a havale ediyorum dersin keşke sadece öyle olsa her konuda buram buram yaptılar bana ve aileme

E bunlar varken sen daha ne dertlenip saçmalıyorsun, zaten sizi eve alan yokken barışsam mı demek saçma değil mi?

Başına bela istiyorsun yetmiyor gibi adamı da bunaltıyorsun

Görüşme gitsin niye kafaya takıyorsun cok mu lazımlar sanki benım içinde eller çünkü onlarda beni el olarak gördü bu şekil düşün kafaya takma

Dertsiz başına dert aramak olayı bu şekil çıktı sanırım...İstenmediğiniz yerde durmayın..Evladınızın önce sağlıklı ve mutlu anne ,babaya ihtiyacı var..Kaç kişi var acaba kuzeninin ya da babaannenin eksikliğini çeken? Bilemiyorum..

Banada bu konu önceden açılmış gıbı geldi
Maddı destek olmamalarını takıyormuşsun gıbı geldı
Ben olsam parası batsın derım ,kı dıyorum zaten
Gelmemesı nımetken basınıza dert arıyorsunuz,gelse karıştı laf ettı kaynanalık yaptı olacak
Sevmedıgının cocugunada bakmaz ayırır

Görüşmeyin eşinizi de darlamayın sen görüşmek istiyorsan görüşebilirsin tabiki deyin.Ben istemiyorum deyin.Hic de öyle eksikliği falan olmuyor dahası kaos azalıyor daha mutlu oluyorsunuz Eşinizde istemiyormuş neden zorluyorsunuz onlarida takip etmeyi bırakın ne halleri varsa görsünler .Dertsiz başınıza dert almayın bencil insanlar için değmez bu annede babada olsa öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…