Eşimin ailesi ile görüşmüyorum bunu kafaya takıyorum

Bizim de üç gelin var. Biri 22 diğeri 16 yıllık evli. Ben daha çocukken evlendiler yani. Aramız gerçekten hiç kötü olmadı. İllaki kalp kırıklığı olmuştur ama artık birbirimize de iyi kötü alıştığımız için aile olduk. En son erkek kardeşim 2,5 yıl oldu evleneli. Gelin takıntılı, titizim der ama asla temizlik yapmaz. Hatta daha nişanlıyken kardeşime iftira atmışlığı var. Biz yol yakınken vazgeç dedik ama dinlemedi kardeşim. Yine de bu aileye gelin geldi şimdi yabancıdır diye adım attıkça kendisine o hep uzaklaştı. Biz de şimdi hiçbirimiz takmıyoruz onu. Daha evine bile gitmişliğimiz yok. Problem çıkaran, kendi iç dünyasında huzursuz olan bir insandan bana ne diyor herkes onun için. Şimdi siz de eğer vicdanen rahatsanız boşverin. Herkes evinde mutlu olsun. Ama kayın aile tarafını hem istemeyip hem de şimdi pişmanlık duyuyorsanız yine de geç değil yavaş yavaş onlara adım atın

Kullanilmaktansa olmamalari daha iyi

Iyi iste eşin umursamıyor görüşmek istemiyor sana neden dert oldu es ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…