- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Konuyu okudum böyle kp ile olmaz canım.Boşu boşuna ağzınızın tadını bozmayın.Ben önceki mesajımda bizde geçeceğiz dedim ama benim kv kp melek gibidir.Bize rahatsızlıkları hiç yoktur. O yüzden kabul ettik.Kayinpederim cok otoriterdir. Bazen bize sormadan kararlar alabiliyor ve bizim uymamizi bekliyor biz de kırmamak adına saygıdan dediğini yapıyoruz ama biz zorda kalıyoruz. Mesela evine sığmayacak kadar yatili misafiri oldugunda bi kısmını (eşimin kardesleri kuzenleri filan) bize yollamak (bize musait misiniz diye sormadan) hatta biz evde yoksak "siz anahtari birakin onlar eve gider kalir" demek gibi. Bu tip olaylar sene de bi kaç kere oluyor, çok sık değil ama ayni apartmana oturunca ya devamli böyle şeyler olursa diye korkuyorum. Bir de eşimle en ufak tartışsak sesimizi duyacaklar. Evde devamli sesimizi duyarlarsa tedirginliği yaşayacağım. Korktuğum noktalar bunlar.
Konuyu anlattığınız mesajda kayınpederinize yürüyerek 5 dakika olduğunuzu yazmışsınız. Bir noktayı yanlış mı anladım acaba?Malesef araçla ulaşım cok zor. Bi sürü benzin parasi gider her ay bu da ekonamik olarak zorlarToplu taşıma desen tam bir facia; 2 aktarma yapip 30 dk yürümesi lazim ve bu sekilde en az 1buçuk-2 saat sürer yol. Yine de eşim biz taşınma kararı alip ev bulana kadar 6 ay filan bu sekilde idare edecek
Konuyu anlattığınız mesajda kayınpederinize yürüyerek 5 dakika olduğunuzu yazmışsınız. Bir noktayı yanlış mı anladım acaba?
yok sadece bizden ötürü değil kayinpederimde iş için merkeze tasinmayi düşünüyor zatenSayfaları okumadım ama siz iş gereği taşınacaksınız da onlar neden taşınacak
Sırf siz taşınıyorsunuz diye taşınmaları ve altlı üstlü ev hoşuma gitmedi
Aslinda öyle insanlar değiller, suan oturduğumuz evin de yarı parasini onlar verdi ama bugüne kadar hic lafi bile olmadi. ama baska sekilde sorunlar yaşarız korkum varSırf evim olacak diye yakma başını. En ufak bir tartışmada bak ne diyorlar " oturduğun evi ben aldım vs.." niye başkasına minnet ediyorsunuz ki. Allah kimseye özellikle de böyle en yakınlarına muhtaç etmesin.
yok cnm o derece birsey olacağını sanmam kayinpederim kültürlü bilgili bi insan o kadarini yapmaz, velevki öyle bisey olasada esim izin vermez. öyle bi ihtimal olsa ben zaten hiç düşünmem bile bu konuyuEve anahtarınız alıp misafir gönderen kişi, istediği zaman sizin evinize de girip çıkar anahtarla. Mahrem diye bir şey kalmaz.
10 ev de verseler ben kabul etmem. Olacaklar belli çünkü.
yok sadece bizden ötürü değil kayinpederimde iş için merkeze tasinmayi düşünüyor zaten
E bunda ne var ki?Millet ankara konya arası hızlı trenle gidip geliyor hergun.Malesef araçla ulaşım cok zor. Bi sürü benzin parasi gider her ay bu da ekonamik olarak zorlarToplu taşıma desen tam bir facia; 2 aktarma yapip 30 dk yürümesi lazim ve bu sekilde en az 1buçuk-2 saat sürer yol. Yine de eşim biz taşınma kararı alip ev bulana kadar 6 ay filan bu sekilde idare edecek
benim kp aslinda cok iyi bi insan bu bahsettigim sorunlar da cok sık olan bi durum değil istisnai. anahtarlar olayi 1 kere oldu zaten bir daha olacak olsa esim karşı çıkar. ama işte ayni apartmanda oturursak bizi neler bekler bilemiyorumKonuyu okudum böyle kp ile olmaz canım.Boşu boşuna ağzınızın tadını bozmayın.Ben önceki mesajımda bizde geçeceğiz dedim ama benim kv kp melek gibidir.Bize rahatsızlıkları hiç yoktur. O yüzden kabul ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?