• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturmalı mıyım?

Sizce ne yapmalı?

• Kayinpederinin ev teklifini kabul et

• Bu teklifi asla kabul etme

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslında otorite bir kb ise şuanda yaptığı teklifi red ettiğiniz takdirdede sıkıntılar yaşarsınız.
Benim tavsiyem ikili saygılı bir şekilde süren ilişkinizi berbat etmeden borcum altına girerim ayrı bir evim olur derim.
Evet size artıları çok gibi görünsede sonrasında bir çok soruna neden olur.
Şİmdiden size sormadan anahtar isteyen kb yarın üste oturduğunuz da o anahtar hep 1.katta kalır.
Zora düşmediğiniz sürece bu kısmı önermem.
Ben de gerekirse borcun altina girerim diye düşünüyorum ama acaba cok mantikli bir teklif de ben mi duygusal hareket edip red eddiyorum diye bu konuyu açtım. Gelen yorumlara göre benim korkmam gayet doğalmış :)

Ben de gerekirse borcun altina girerim diye düşünüyorum ama acaba cok mantikli bir teklif de ben mi duygusal hareket edip red eddiyorum diye bu konuyu açtım. Gelen yorumlara göre benim korkmam gayet doğalmış :)

Valla borç bir şekilde ödenir.
Fakat huzur bir kaçtımı önce Eş kişisinden başlar hergün anne baba konusu kafanızı talan eder.
Yarın bir gün kb kv böyle yaptı diye konu açmanız muhtemel.

aradaki saygıyı ve mesafeyi bozmamak adına kabul etme. eşin ne düşünüyor. eşyaların uymazsa fazla olanı elden çıkarırsın, eve göre düzersin bunu sorun etme

evet diyecektim ama yatılı misafir i okuduktan sonra hayır. bide kendi ev verdiği için daha rahat şlekilde yönetmeye kalkacak. kendi yağınızda kavrulun

Aslında otorite bir kb ise şuanda yaptığı teklifi red ettiğiniz takdirdede sıkıntılar yaşarsınız.
Benim tavsiyem ikili saygılı bir şekilde süren ilişkinizi berbat etmeden borcum altına girerim ayrı bir evim olur derim.
Evet size artıları çok gibi görünsede sonrasında bir çok soruna neden olur.
Şİmdiden size sormadan anahtar isteyen kb yarın üste oturduğunuz da o anahtar hep 1.katta kalır.
Zora düşmediğiniz sürece bu kısmı önermem.
Evet bi de bu sorun var. Bu tekliflerini nasil kibarca reddedicez... Evi beğenmedim filan demeyi düşünüyorum.

Zaten şimdi de yakınmışsınız. Olsa şimdiye çoktan problem olurdu diye düşünüyorum. Yürütüp yürütememek size bağlı. Onun için bu sorunuzun net bir cevabı da yok. Ama önyargılı da bakmamak lazim olaya. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynen niye burnunun dibinde istiyor ya sinir bozucu.
Ama şöyle olur evin tapusunu üstünüze geçirin sonra kırmadan etmeden bir bahaneyle ev küçük yada uzak falan diye daha farklı bir eve geçersiniz 1 seneye ya da durumuza göre işte.
Eşim de buna yanaşmıyor :( Taşınıp durmak istemiyormuş. Ona göre kesin kararını ver diyor.

Burnunun dibinde istemesi bizi cok sevmelerinden. Kayinpederimin kizi yok. Ben kızı gibi oldum, bi ihtiyaclari oldugunda elimden geleni yapar, ilgilenirim. Bu kadar sevince tabi iyice yakin olmak istiyor :(

tamamen kişilik meselesi aynı apartmanda oturup mutlu olanda var mutsuz olanda var. hayır yada evet diyenlere bakıp kestirip atmayın düşünün işinize geliyorsa ona göre davranın. babamı düğünden sonra kaybettim annemi alt katımıza taşıdık şahsen eşim istemeseydi ben çok üzülürdüm. yükümü baya hafifletti annem. çalışıyorum yeme içme derdim kalmadı sağolsun annem herşeyi hallediyor. yarın çocuğum olsa çok rahat bakar. aynı şekilde onun aileside taşınsa rahatsız olmazdım ben ikimizde ailelerimize değer veriyoruz. ve evde kalma mevzusuda oluyor illaki toplu birşey olduğunda mecbur kalınıyor yer olmadığında yeri geliyor komşumuz bile kapısını açıyor değil ki siz çocuklarısınız tabiki yardımcı olmak zorunda kalıyoruz.
işte bu da diger düşünce yapim. Kafam ikiye bölünmüş durumda. :deli:

Altın dan saray da verse Hayır hayır Hayır :@ huzur namına bişey kalmaz yine de sizin fikrinizzzzz

Ben de aynisini dedim ama... Daireler alınmış. Biz oturmazsak kayinpederim yatirim amaçlı kullanacak. Yakin olan tek çocuğu benim eşim o da bu yüzden bizden uzak kalmak istemiyor. Ayni apartmanda oturmak en büyük hayali gibi :işsiz:
O zaman geçmiş olsun.
eve girişiniz olur,çıkışınız olmaz.
Sizin olur,sinirden dayanamaz gidersiniz belki.Ama o da belki.Ömür boyu çekmeyi de tercih edebilirsiniz.

Back