Olmuyor. Allah vermiyor . Şu anda şehirdeki bütün doktorları gezdik. Daha ne yapalım? Öyle farklı cinsleki Anlatmak istemiyorum. ama illa her şeyde müdahil oluyorlar. Şu an farklı doktora gitmemiz için Ankara İstanbul bizim için başka bir seçenek yok.Onlar bu kadar arzu ediyorsa bir de bizim durumumuzu düşününÇocuk konusunda ki tutumları bana çok yanlış gelmedi açıkçası, anne baba olarak tabii ki evlatlarının bir çocuğu olmasını arzu ederler yani yanlış anlama olmasın bu herşeye karışma hakkı vermiyor ama kayınpederinizin başka dr a gidin filan demesinde yanlış birşey göremedim. Diğer konularda da siz birşey anlatmazsanız bilemezler o yüzden ketum olmayı öğrenin karı koca.
İllaki bir yolunu buluyorlar diyorum tavsiye istiyorum bu durumu yaşayanlardanSuç kimde?Kv ve kp ne biliyor çocuğunuz olmadığını,tedavi gördüğünüzü?Ağzınızı birazcık kapalı tutun karı koca.Sonra kimse canınızı sikamaz
Eşimde rahatsız ama benim kadar takıntılı değilBu kadar rahatsız sanırım siz tek başınıza oluyorsunuz eşinizden hiç bahsedilmemiş çünkü konuda
Demekki eşinizin ailesi çok modern insanlarmışKarıştırma arkadaşım, evin içinde yaşanan ev içinde kalmalı, çok şükür bende eşimde o kadar ağzı sıkı insanlarızki iki sene boyunca ne tedaviler gördük nerelere gittik tüp yaptık bizde, herkese bi bahane sunduk söylemedik neden söyleyelim mahrem bi konu bu, sizin de artık bi aile olduğunuzu karşı tarafa göstermeniz lazım yoksa bu muameleyi görmeniz normal
E herkes rahatsız da çocuğun olmadığını veya kaçıncı denemede olduğunuzu nereden biliyorlar?Eşimde rahatsız ama benim kadar takıntılı değil
Siz evli misiniz evliyseniz kayınvalideniz nerede oturuyorE herkes rahatsız da çocuğun olmadığını veya kaçıncı denemede olduğunuzu nereden biliyorlar?
Evliyim, kayınvalidem de yürüyerek 20 dk uzağımda oturur.Siz evli misiniz evliyseniz kayınvalideniz nerede oturuyor
Ben bu konularda konuşmak istemediğimi belirttim rahatsız olduğunu belirttim ne var ki bunda herkes sorabilir diyor. Ayrıca kayınvalidem eşimi arayıp ağlayıp neden beni bakmıyorsunuz diyen bir tip olduğu için tedavi gördüğümizi söylemek zorunda kaldık. Ayrıca lütfen sürekli sürekli sormayın dememe rağmen hala şu an soruyorlar akıl veriyorlarBebek hakkında onları bilgilendiren sizsiniz. Onlar da kendi fikirlerine konuşma hakkı görmüşler bu yüzden. Benim kardeşim de yakınımızda yaşıyor yaşı ilerledi ama kimse niye çocuk yapmiyosunuz lafını etmez. Bikeresinde çocuk dusunuyomusun diye sorduğumda bile oz kardeşim olmasına rağmen böyle rahatız diyip geçiştirdi. Kayinvalidenizi aramak zorunda değilsiniz kocanız annenizi ariyo da mı siz ariycaksiniz ya da habire gidiceksiniz? Evlilikte karı koca kısasa kısas uygulasa gelinler böyle boş çabalar içine girmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?